Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Brunix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2009 09:07    #13981     Sufler - Porady do gry - FM 2009 a karta graficzna
A karta NVIDIA GeForce 8400M GT (na laptopie) wystarczy do FM-a 2009? Bo 2008 chodzi znakomicie, a z 2009 ciągle mam problemy z grafiką meczową, nawet jak wyłączę tryb 3D.

piast29 Partyzant

23.06.2009 12:32    #13982     Sufler - Porady do gry - Facepacki , problem
Witam ! Sorry ze znowu zasmiecam forum , ale mam problem .
Mianowicie : Ściągnąłem patcha z http://www.cmrev.com/ ze zdjęciami polskimi piłkarzami i rozpakowałem ją w Moje Dokumenty / Football Manager 2009 / graphics ( stworzyłem Go ) i tam wszystkie zdjęcia i herby zainstalowałem . Odznaczyłem w "Ustawieniach " / "Dzwięk i Obraz " i tam wyłączyłem buferowanie skórki , ale mam cały czas zaznaczone odświeżanie skórki ( moglibyście wysłać screna jak wy macie ) .
Czy moglibyście napisać :
1 . ) Gdzie zainstalowac zdjęcia z piłkarzami ?
2 . ) Gdzie zainstalować patcha z koszulkami ?
3 . ) Gdzie zainstalować patcha z herbami ?

Pomóżcie ........ I proszę o nie zamknięcie tamatu

warząchew Partyzant

22.06.2009 20:05    #13983     Sufler - Porady do gry - Problem z łatką
[quote=Maciek1195]Witam. Mam problem zainstałowałem łatkę 9.3.0 i wyskakuje mi takie okienko http://img25(...)ik.png/. Mam pirata a więc zkąd mam mieć ten kod wystarczy wpisać cd-keya?? Proszę o szybką pomoc[/quote]
Szkoda, że nie przeczytałeś zasad przed napisaniem tematu.

Maciek1195 Partyzant

22.06.2009 19:30    #13984     Sufler - Porady do gry - Problem z łatką
Witam. Mam problem zainstałowałem łatkę 9.3.0 i wyskakuje mi takie okienko http://img25(...)ik.png/. Mam pirata a więc zkąd mam mieć ten kod wystarczy wpisać cd-keya?? Proszę o szybką pomoc

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Nastepnym wyjsciem z sytuacji jest utrzymywanie bardzo dobrego stanu klubowych finansow, wtedy zarzad nie bedzie sie wtracal do ofert naplywajacych do klubu, poniewaz logiczne jest jak mamy pustki w klubowej kasie to zarzad lapie sie wyprzedarzy zawodnikow.
I tak jak pisal kolega wyzej, mozna jeszcze postawic zaporowa cene za zawodnika, lecz to moze byc zgubne, poniewaz najczesciej wtedy padaja znowu jakies lipne oferty, zazwyczaj jakies x milnionow na iles tam miesiecy.
Najlepszym wyjsciem z sytuacji jest ustawienie takiemu zawodnikowi, gdzie mamy podejrzenie, ze zaraz przyjdzie jakas oferta, kwoty wyjsciowej(i tu zalezy od klubu jakim gramy) np. 100 tys. zl.(dla lepszego klubu) lub 10 tys zl. (dla slabego klubu).
Wtedy gwarantuje ze prezes nie bedzie ingerowal w sprzedaz zawodnikow, poniewaz beda naplywaly oferty np. te 100 tys.zl.
Ale tu tez pojawia sie problem klubu, ale po tym co napisalem latwo sie domyslec, wystarczy ruszyc glowa:P

warząchew Partyzant

22.06.2009 14:28    #13986     Sufler - Porady do gry - Problem z rozpoczęciem gry
Zrób reinstalkę to powinno pomóc. Kiedyś miałem identyczny problem i właśnie to mi pomogło :)

Sączers Partyzant

22.06.2009 14:24    #13987     Sufler - Porady do gry - Problem z rozpoczęciem gry
Dzisiaj zdarzyło się coś dziwnego... Chciałem sobie zagrać innym klubem więc rozpocząłem nową grę. Po jakimś czasie kiedy kreator doszedł do częsci z "listą życzeń menedżerów" "instalacja" bardzo się spowolniła... 30 minut minęło żeby ta "instalacja" doszła do połowy, a to dopiero była połowa. Zdecydowałem wyjsc z gry. Co się mogło stac? Wcześniej wszystko było dobrze...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.06.2009 13:37    #13988     Sufler - Porady do gry - NAJLEPSZY SKŁAD
Ani w manifestach, ani tym bardziej na suflerze ten temat nie powinien się znaleźć, na wszelakich serwisach o FM-ie [nie tylko polskich] masz do uja talentów, więc nie wiem w czym problem....

cineczek89 Partyzant

21.06.2009 12:50    #13989     Sufler - Porady do gry - Problemy z piłkami
Proszę o pomoc:
Mam prośbę wysłał by mi ktoś swoje pliki z piłkami juz podmienionymi ,na maila??? bo ja przez przypadek usunąłem i nic nie mam w tym folderze
mój mail to cineczek89_(at)_gmail.com
cineczek89małpagmail.com
bardzo bym prosił o pomoc

cineczek89 Partyzant

21.06.2009 12:35    #13990     Sufler - Porady do gry - Problemy z zawodnikiem
teraz mam problem z 2 zawodnikami ważnymi dla moje zespołu,są oni kręgosłupem zespołu.Też chcą przejść do lepszego zespołu.Ale ja gram evertone gram w lidze mistrzów zdobyłem uefa i jeszcze jeden jakiś puchar nie pamiętam już.Najlepsze kluby ich chcą a oni ich,ale bez tych zawodników to klapa będzie.zawsze są kłopoty z utalentowanymi zawodnikami w średnich klubach jak nie mniejszych.
Proszę o pomoc:
Mam prośbę wysłał by mi ktoś swoje pliki z piłkami juz podmienionymi ,na maila??
mój mail to
cineczek89małpagmail.com

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution