Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

farr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2009 16:07    #13971     Sufler - Porady do gry - problem z seejwem... ;/
Masz włączony autosave ?? Jeżeli tak, to koniecznie wyłącz i będzie dobrze. Ja tak samo miałem w fm 2007 i przeczytałem wypowiedź jakiegoś dobrze zorientowanego gracza na forum żeby wyłączyć automatyczne zapisywanie gry i pomogło :]. Teraz w każdym fm mam wyłączony automatyczny zapis i od 2 lat nie miałem problemów z tym związanych. Pozdro :]

Yakuza Młody aktywista

25.06.2009 15:05    #13972     Sufler - Porady do gry - problem z seejwem... ;/
Miałem taki sam problem z FM 2008.
Przeinstalowałem i działało. Tobie też polecam.

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

25.06.2009 14:50    #13973     Sufler - Porady do gry - problem z seejwem... ;/
czesc
mam taki mały problem z fmem 09...
Otóz, w kazdym sezonie jak dochodzę do 1 czerca, 1 lipca to gra mi się zatrzymuje i nie chce isc dalej - dodam ze komp mam ,,wypasiony''
wysłałem koledze sejwa, u niego wszystko ok - doszedl mi do 2, 3 lipca [czerwca] i odesłał z powrotem
koncze kolejny sezon i to samo
dodam ze FM jest oryginalny, windows vista , i ze przy instalowaniu fma pojawił mi się komunikat [1 raz , pewnie dlatego ze vista] ze plyta wirusy zawiera, co oczywiscie zignorowalem . Nie wyłączyłem wczesniej fma ze skanowania.
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Zapewne gość z Uzbekistanu miał sporą liczbę występów w kadrze ;)
A młody talent z Białorusi nie. To, że Belarus jest w Europie nie ma nic do znaczenia. To samo jest choćby z Chorwacja. W edytorze możesz zmienić mu drugą narodowość na np. Polskę, by mógł bez problemu dostac, ale będzie to niefajne.

Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów:

* Musiał on zagrać w przynajmniej 70% spotkań w pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat.
* Państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA.
* Można odwołać się w przypadku nie uzyskania pozwolenia na pracę.
* Można wypożyczać zawodników do klubów filialnych należących do państwa będącego w Unii Europejskiej (przykładowo kupić zawodnika do MU i wypożyczyć go do filialnego klubu np. w Holandii, aby tam oczekiwał na obywatelstwo państwa należącego do UE)
* Warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych.
* Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
* Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę.

farr Partyzant

Witam ! Mam bardzo poważny problem w moim Millwall, a mianowicie chcę ściągnąć młodego gracza, który nazywa się Mikhail Kierashvili i jego umiejętności znacznie przewyższają wszystkich innych graczy zespołu, a ma dopiero 18 lat... Kosztuje 50 tys. funtów i bez problemu dochodzę do negocjacji w sprawie kontraktu i właśnie tu jest problem... Głupia Unia Europejska nawet w FM daje się we znaki, co uniemożliwia mi ściągnięcie go do swojego zespołu, a pół roku wcześniej pozwolenie na prace w moim klubie dostał reprezentant Uzbekistanu pytam więc o co chodzi ? Białoruś leży w Europie więc myślałem, że jakoś puszczą płazem problemy i dadzą mu pozwolnie, ale NIE oczywiście NIE bo on chce przejść do Millwall, a Millwall jest słabe i im go nie damy... Kiedyś jak grałem Chelsea, to mogłem sobie ściągnąć nawet kogoś z Konga i by nie było problemu... Pytam więc gdzie jest sprawiedliwość i co zrobić, aby nie mieć problemu z tym pozwoleniem na pracę?? Daję gościowi kluczową rolę w zespole i nic to nie daje... Proszę pomóżcie mi.

przemolec Partyzant

25.06.2009 11:19    #13976     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
dziewiotek95 ja moge z tobą zagrać tylko że u mnie też może być problem z hostem ale jak sie da max 2 ligi to pociągne moje gg 3052057

devil11 Przodownik pracy

24.06.2009 20:34    #13977     Sufler - Porady do gry - Atmosfera w zespole

Kamilx Młody aktywista

24.06.2009 16:55    #13978     Sufler - Porady do gry - Zagłebie Lubin w UEFA.
Znaczy to mi i tak problemu nie stwarza, bo ja gram Villarreal ;-) . Tylko własnie zauwazyłem Zagłebie i tak się zdzwiłem ;D Ale ok, dziekuje za szybkie odpowiedzi zaamykamy ;-) .

konradc1992 Partyzant

Witam wszystkich
Mam mały(duuży?) problem z napastnikami w FM 08
Mianowicie znakiem rozpoznawczym mojej drużyny zawsze była gra ofensywna oraz wiele sytuacji bramkowych. Najwięcej ich stwarzałem ustawiając jednemu napastnikowi częste prosopadłe podania oraz krótkie podania(wtedy przy zamianie pozycji napastnicy co chwile sami stwarzali sobie sytuacje). Tyle że problem jest inny: jakie polecenia indywidualne były by dla nich najlepsze aby częsciej wykorzystywali te sytuacje gdyż robi się to już nurtujące kiedy przeciwnik oddaje 2 strzały i wygrywa ze mną podczas gdy mój zespól oddaje często około 30 strzałow.

PS. Gram na łatce 802 trochę zmodyfikowaną taktyką 4 4 2
Z góry dzięki za podpowiedzi

PS2. Dodam jeszcze że napastników mam jednych z najlepszych w The Championship i powinni oni wykorzystywać dużo sytuacji.
Dodam jeszcze to że kiedyś było z tym troche lepiej ale juz mnie przeciwnicy rozgryźli :))

Adrian_1995 Partyzant

24.06.2009 12:08    #13980     Sufler - Porady do gry - Screeny problem
Mam problem ze wstawianiem screenów. Oto moja sytuacja:
http://img31(...)n1k.jpg/

Jak mogę wstawiać screeny???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution