Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kamilx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2009 15:15    #13961     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórkami
Lepiej by było jakbyś jednak zgrał tego skrina.

---------------------

Mialem kiedyś podobny problem. Zrobiłem reinstall i było wszystko ok. Ale nie mam pewności czy o tym samym mówimy. ;-)

Pawcio6 Partyzant

27.06.2009 14:51    #13962     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórkami
Witam mój problem przedstawia się nastepująco, otóż po wgraniu pewnej skórki(której nazwy już nie pamiętam) zawiesił sie FM, kiedyś spotkała mnie juz podobna przykrość więc właczyłem FMa jeszcze raz wczytałem inne skórke i wszystko wydawałoby się w porzadku gdyby nie jeden bład, a mianowicie teraz przy kazdej załadowanej skorce jesli nie mam facepacka to tak wwyglada profil zawodnika. I nie wiem jak powrócić do czarnej głowy;p

Nie chce mi sie coś załączyć obrazek więc daje go tutaj http://www.speed(...)206.html

Z góry dziekuje za wszelką pomoc!

patryk_augustow Młody aktywista

Witam. Chciałem zorganizować mojej drużynie tournee do Grecji. Wybrałem kraj, daty i potencjalnych przeciwników. Tylko jeden z nich odrzucił propozycję sparingową. Pomyślałem sobie, iż jeżeli nie tak, to zorganizuję pojedynczo mecze. I tu powstał problem. W kalendarzu mam zajęte terminy, przez co nie mogę tam "upchnąć" żadnego spotkania. Dodam tylko, że tournee oczywiście w planach już nie ma. Z góry dzięki za pomoc. Chętnym mogę zapodać screen dla zobrazowania sytuacji.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

26.06.2009 13:31    #13964     Sufler - Porady do gry - problem z seejwem... ;/
troche to dziwne, bo nie miałem problemów żadnych z fmem, jak miałem XP...
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

Yakuza Młody aktywista

26.06.2009 13:16    #13965     Sufler - Porady do gry - Problem z avatarem.
Muszę o to zapytać, bo nie wiem.
Nie widać mojego avataru, prawda? Ja go nie widzę i nie wiem dlaczego? Na www.pes-rev.com jest widoczny. Może to wina tego, że tam go wgrywałem? Ale to nie powinno sprawiać problemu. Jak najadę myszką na pasek "Moje Konto" to kwadracik, w którym znajduje się avatar, jest jasnoniebieski.

nera1989 Młody aktywista

26.06.2009 11:00    #13966     Sufler - Porady do gry - Liga Czarnogóry 2009
http://www.cmrev(...)ate.html

choć ja grałem na innym Update i tego nie znam... W tamtym była liga Czarnogóry (zamieniona ze słowacką) i Macedonii (zamieniona z serbską). Jeśli z tą będą jakieś problemy, to Ci mogę podesłać ligę na której ja grałem, bo link z którego rok temu pobierałem już wygasł... dla tego Ci go tu nie dałem

grzelu_sdz Partyzant

26.06.2009 09:22    #13967     Sufler - Porady do gry - Bramkarz Reprezentacji Gahny
Wtam ponownie ,mam takie pytanko niedawno zgodziłem się na prowadzenie reprezenatcji Gahny.Mam taki problem nie wiem jak znaleść dobrego bramkarza do tej kadry .Na krajowej liście był tylko jeden bardzo słabiutki golkipeer .W jaki sposób mogę znaleść bramkarza grającego na poziomie który będzie zasługiwał na koszulke z nr "1" Pozdrawiam

Robi2009 Młody aktywista

26.06.2009 00:03    #13968     Sufler - Porady do gry - Edytor - opcje
[quote2=TK93]

[quote=realista_9]mam pytanie dotyczace Edytora....

Czy na tym edytorze bede mogl podczas gry ( zagralem kilka meczy ligowych) zmienic zawodnika tzn. przeprowadzic transfer Aibiola do Realu Madryt???

[/quote]

tylko Real Time Editor
[/quote2]

No nie do końca, bo w FMRTE jest opcja zamiany piłkarzy (opcja Przyszłego Transferu jest aktywna dopiero, gdy piłkarz podpisał kontrakt z innym klubem - wtedy można zamienić klub docelowy na nasz, czyli w tym wypadku Real), więc trzeba by równocześnie oddać kogoś do Valencii, ale jest na to sposób - wziąć z rezerw jakiegoś słabiaka, przenieść do I składu (ważne - inaczej mogą być problemy z zarejestrowaniem nowego gracza do składu) i zamienić na Albiola.
There's nothing to fear except the fear itself

marcinou Partyzant

Mam pytanko, w sumie błahe ale chodzi tutaj o to iż kiedy na początku gdy robię swój profil managera daje sobie jakieś swoje tam zdjęcie. Problem polega jednak na tym , że po sezonie czy tam połowie nawet znika to foto i jest puste miejsce ;/...czemu się tak dzieje i czy da się temu jakoś zaradzić?

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

25.06.2009 16:41    #13970     Sufler - Porady do gry - problem z seejwem... ;/
dobra, wylaczylem autosave... i nadal nic... więc zainstaluje na nowo...
troche to dziwne, bo na XP [mimo wlaczonego autosave] nie mialem takich problemow...
czyli pewnie to moja wina, że nie wylączyłem ze skanowania fma... bynajmniej na pudełku załączonym do gry, a raczej w ksiazeczce piszą by wyłaczyc ze skanowania fma...
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution