Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wojtek432 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2009 14:37    #13921     Sufler - Porady do gry - Problem z elementami graficznymi
Tutaj problem jest nie tylko ze zdjęciami ale też z herbami i cała resztą grafiki

Mam patcha 9.3.0

wojtek432 Partyzant

06.07.2009 14:22    #13922     Sufler - Porady do gry - Problem z elementami graficznymi

jak widac nie ma kuleczek, a dodatkowo nie dzialaja mi żadne zdjecia dodawane przezemnie chociaz dodaję w dobre miejsce.

Pomocy

laxitek Partyzant

06.07.2009 04:04    #13923     Sufler - Porady do gry - Atmosfera!!
Jak się okazało poza transferamy był inny problem. W połowie sezonu piłkarz uważający się za wschodzącą gwiazdę, powiedział do prasy że w klubie jest zbyt duża rywalizacja o miejsce w 11. Był niezadowolony więc go sprzedałem zimą, ale atmosfera szła ku dołowi. Latem zacząłem szukać powodów i zobaczyłem, że mam gigantyczną ilość piłkarzy którzy nawet przy wielkich rotacjach składu, nie wystąpili w tym sezonie. W Ajaxie jest masa zawodników kiedy zaczyna się grę. Sprzedałem tych co byli niepotrzebni, zarobiłem 10mln i za to plus 15mln które dostałem od klubu kupiłem tych którzy się przydadzą. Pmn wcześniej miało 50% zawodników - horror. Teraz z pierwszej drużyny ma dwóch. Atmosfera w dwa tygodnie wzrosła do 8% - to nadal dramatycznie nisko, ale jest coraz lepiej. Może teraz nie przegram z drugoligowcem bez walki w krajowym pucharze :)

Kecaj1603 Młody aktywista

05.07.2009 22:50    #13924     Sufler - Porady do gry - Atmosfera!!
[quote=laxitek]Stary temat odkopałem :)

Mam ten sam problem co arkadeusz. Atmosfera w zespole 0%!!! Prowadzę Ajax, w pierwszym sezonie zająłem 3 miejsce w lidze, wygrałem puchar EURO/UEFA. Jedyną porażką było odpadnięcie z pucharu holandii w 3. rundzie. Miałem dwóch niezadowolonych grajków - sprzedałem ich. Zarząd chwali mnie za transfery, zyski, wyniki. Kibice są zadowoleni, a piłkarze mają pomniejszy problem - brak harmonii w drużynie. Może to i wina sporej ilości transferów, ale żeby od razu Atmosfera spadła do 0%? Nie wiem. Macie jakąś radę?[/quote]

sprzedawaj graczy którzy chcą odejść
nie przesadzaj z krytyką
chwal ich na konsferencjach i w czasie rozmowy motywacyjnej po meczu
możesz też zatrudnić trenera którego poleci jakiś zawodnik
nie karaj ich stratą pensji ale udzielaj ostrzerzenia

ja mam zawsze wysoki poziom "atmosfery w zespole" zawsze coś koło 80%

laxitek Partyzant

05.07.2009 20:52    #13925     Sufler - Porady do gry - Atmosfera!!
Stary temat odkopałem :)

Mam ten sam problem co arkadeusz. Atmosfera w zespole 0%!!! Prowadzę Ajax, w pierwszym sezonie zająłem 3 miejsce w lidze, wygrałem puchar EURO/UEFA. Jedyną porażką było odpadnięcie z pucharu holandii w 3. rundzie. Miałem dwóch niezadowolonych grajków - sprzedałem ich. Zarząd chwali mnie za transfery, zyski, wyniki. Kibice są zadowoleni, a piłkarze mają pomniejszy problem - brak harmonii w drużynie. Może to i wina sporej ilości transferów, ale żeby od razu Atmosfera spadła do 0%? Nie wiem. Macie jakąś radę?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.07.2009 19:15    #13926     Sufler - Porady do gry - kitsy 3D
Zapytaj tutaj: http://www.cmrev(...)?page=36

Kwestia ładu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

ziarnok Partyzant

04.07.2009 23:00    #13927     Sufler - Porady do gry - Obsuga edytora
Teraz pojawił się inny problem. Podczas rozpoczynania nowej gry system zamyka program z powodu błędu (przy użyciu stworzonej bazy z edycją Ludovica).

krolik123 Partyzant

jescze ejdno pytanie : jezeli ustawie polske na kraj rozwijający, to lige bede mial juz na poziomie anglii czy hiszpanii i nie bedzie problemów z zatrzymywaniem piłkarzy czy bede ja mial na poziomie takim jak normalnie, i tylko dobrymi wynikami moge poprawic jej reputacje?? dobrze mysle?? rozumiem, ze to ,,rozwijajacy" da mi mozliwosc powiekszenia reputacji, której normalnie w grze bym nie zwiekszyl??

i przy okazji sie spytam, zeby nowego tematu nie zaczynac : jestem pod wielkim wrazeniem skina ,,klasa", ale bardzo nie odpowiadaja mi kolory atrybutów. czy można jakos przenieśc te kolory z innego skina ( z dds bodajze) na to ,,klasa"???

ziarnok Partyzant

04.07.2009 22:14    #13929     Sufler - Porady do gry - Obsuga edytora
Mam problem. Usunalem w edytorze (Data Editor v9.0.0) Obraniakowi ten mecz w mlodziezowce Francji. Nie wiem tylko jak to zapisac, aby bylo to pokazane w grze.

krolik123 Partyzant

ale rozumiem ze tak jest z wszystkimi ligami tak?? czyli krótko mówiac, bez sensu jest zaczynac gre polskim klubem i walczyc o najwyższe cele ?? lepiej i ciekawiej bedzie jak np wezme sobie klub z Rosji, Turcji czy Ukrainy ?? i czy w poprzednich Fm-ach też był ten problem z reputacją?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution