Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Matilon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, otóż ostatnio natrafiłem na mały problem.
Musiałem sformatować komputer. Jako że mam Win10 na komputerze, podczas resetowania wybrałem opcję by podczas reinstalacji systemu zachować pliki na komputerze. Od tej pory FM nie działa (słynne dump crash), ma ktoś może jakieś rady co można z tym zrobić? Może to wina jakichś sterowników? Jeśli tak, to jakie najlepiej zainstalować od nowa?

Szymon1919 Partyzant

08.04.2016 09:38    #1392     Sufler - Edytor - Zapis
Mam problem,otóż pobawiłem sie w edytorze,ale nie wiem jak zapisać plik aby byl gotowy do rozgrywki... ;)

Wyjaśni ktoś życzliwy jak to robić krok po kroku ?
dziękuje i pozdro !

cygan189 Partyzant

07.04.2016 16:47    #1393     Sufler - Problemy techniczne - dwa problemy fm16
mi wyskakuje taki problem not well - formed (invalid token) at line 1 of _config.xml

clicers Partyzant

07.04.2016 14:30    #1394     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Lucas."]Jeżeli myślicie, że to co pokazuje ten człowiek jest powodem do wstydu, to radzę porozmawiać z nim na płaszczyźnie mailowej. Tam dopiero wychodzi z niego diabełek bez kultury, rzucający inwektywami na prawo i lewo, na każdym kroku przywołujący nazwę cmrev, jakby miało to kogoś obrazić. Brak elementarnej składni, błędy stylistyczne i ortograficzne, nie wspomnę nawet o jakichkolwiek formułach grzecznościowych (w końcu mail to rodzaj listu). Kiedyś zastanawiałem się, jakim cudem oznajmia wkoło, że napisanie manifestu to kilkanaście godzin pracy, a teraz wiem już- jeżeli się ma problem z poprawnym napisaniem dwóch zdań, to wstawienie poprawnego tekstu bez elementarnej wiedzy musi trochę zająć. Bardzo chętnie wstawiłbym tutaj zestawienie moich maili do jego czy jego żony (ta przynajmniej pokazywała sobą ostatki kultury), ale nie mam zamiaru wysłuchiwać straszenia 'sondami'.[/quote]

Jako adresat korespondencji możesz ją opublikować bez żadnych konsekwencji.

Lucas. Partyzant

07.04.2016 12:10    #1395     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Jeżeli myślicie, że to co pokazuje ten człowiek jest powodem do wstydu, to radzę porozmawiać z nim na płaszczyźnie mailowej. Tam dopiero wychodzi z niego diabełek bez kultury, rzucający inwektywami na prawo i lewo, na każdym kroku przywołujący nazwę cmrev, jakby miało to kogoś obrazić. Brak elementarnej składni, błędy stylistyczne i ortograficzne, nie wspomnę nawet o jakichkolwiek formułach grzecznościowych (w końcu mail to rodzaj listu). Kiedyś zastanawiałem się, jakim cudem oznajmia wkoło, że napisanie manifestu to kilkanaście godzin pracy, a teraz wiem już- jeżeli się ma problem z poprawnym napisaniem dwóch zdań, to wstawienie poprawnego tekstu bez elementarnej wiedzy musi trochę zająć. Bardzo chętnie wstawiłbym tutaj zestawienie moich maili do jego czy jego żony (ta przynajmniej pokazywała sobą ostatki kultury), ale nie mam zamiaru wysłuchiwać straszenia 'sondami'.

sindarine Partyzant

05.04.2016 00:07    #1396     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry.
Witajcie.
Mam taki problem: Włączam FM 2016, pojawiają się te grafiki i potem ładuje się gra, i ładuje, i nie może się załadować (ekran "wczytywanie" w kilku językach)..
Nie grałem jakiś czas w FMa, więc może trzeba jakąś aktualizację pobrać czy coś?
Proszę o pomoc.

HotShotCharlie Partyzant

04.04.2016 20:32    #1397     Football Manager - Kącik graficzny - Zmiana koloru menu
Witam. Dawno tutaj nie pisałem, także jeśli zły dział to przepraszam.

Wracając do problemu. Właśnie w FM16 przeszedłem do Sevilli jako nowy manager i jeśli chodzi o poprzedni klub (tworzyłem własny) to menu z wszystkimi opcjami typu taktyka, skład, itp miało kolor ciemnozielony z białymi napisami. Teraz jest to czerwień z białymi napisami. Moje pytanie brzmi: jak mogę to zmienić, bo te kolory cholernie męczą oczy... :D

Z góry dziękuję za pomoc

mourinho77 Partyzant

[quote="elmoro"]Od 2 tygodni gram w FM16 i faktycznie widoczne są zawyżone noty bocznych obrońców kosztem innych pozycji, ale dla mnie póki co nie jest to tak drastyczne. Mam problemy ze spalonymi, strasznie ich dużo - problem powtarzalny przy różnych zespołach i taktykach, oraz słaba skuteczność. Bramki często padają po dobitkach, albo jakiś farfoclach, irytujące jest że nawet dobrzy napastnicy nie wykorzystują setek, ładują w bramkarza, nie ma strzałów po dłuższym rogu.[/quote]

A u mnie własnie mało spalonych jest tyle ile powinno być,może twoj napastnik ma ma słabe opanowanie i wykanczanie akcji,dużo zależy od kapitana w druzynie zauwazyłem że z małym przywództwem zespół gra słabo.

elmoro Partyzant

Od 2 tygodni gram w FM16 i faktycznie widoczne są zawyżone noty bocznych obrońców kosztem innych pozycji, ale dla mnie póki co nie jest to tak drastyczne. Mam problemy ze spalonymi, strasznie ich dużo - problem powtarzalny przy różnych zespołach i taktykach, oraz słaba skuteczność. Bramki często padają po dobitkach, albo jakiś farfoclach, irytujące jest że nawet dobrzy napastnicy nie wykorzystują setek, ładują w bramkarza, nie ma strzałów po dłuższym rogu.

smagul Partyzant

A ja tak przy okazji zapytam graczy z doświadczeniem - czy w miarę gry świat w FM16 dostosuje się do sukcesów w klubach ze słabszych lig (np. właśnie Polskich). W FM 14 odbyłem już ze 30 sezonów Polonią Warszawa i doszedłem do wniosku, że robi się mocno bezsensownie.
Rozgrywki krajowe zdominowałem, na scenie międzynarodowej godnie Polskę reprezentuję regularnie z grupy w LM wychodząc, awans w rankingach europejskich odnieśliśmy jesteśmy w TOP5 najsilniejszych lig na świecie, a sama Polonia jest w TOP15 klubów.
No i generalnie lipa jest straszna, bo od kilku sezonów progresu nie widzę - nagrody w lidze małe (dla mnie to nie problem bo kasy mam jak lodu, ale inne kluby w lidze biedują), grajki światowej klasy przybywać do mnie nie chcą (jak sobie nie wychowam to miał nie będę) a jak już wychowałem to rzucają się jak sępy inne kluby i sprzedaję za 30 mln króla strzelców Ligi Mistrzów, który po roku jest sprzedawany dalej za 150 mln. A w tym samym czasie do klubów z Rosji/Ukrainy/Turcji czy nawet Grecji tamtejsze ekipy sprowadzają regularnie zawodników o których tylko marzyć mogę - a wszelkie rankingi wskazują na gigantyczne różnice w naszych lig i klubów na korzyść Polski oczywiście.

No i właśnie - chętnie kupił bym FM16 jeśli umożliwi mi to zrobienie z polskiej piłki markę światową.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution