Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bizon897 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2009 01:41    #13891     Sufler - Porady do gry - MEGA PROBLEM
http://zapod(...)jpg.html
w linku jest moj problem;/
odrazu zaznaczam z eniechce klucza.
chce jedynie pomoc jak mozna naprawic powyzszy bla.
z gory dziekuje

Guezmir Młody aktywista

14.07.2009 00:02    #13892     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
Pucek ma rację! Problem w tym, ze sprowadzając piłkarzy Ameryki Płd. dotychczas nie mogłem ich polecić skautom, bo nie mogę ich wysyłać poza Europę. Z graczy z Europy tylko na dwóch się zawiodłem, jeśli chodzi lojalność i profesjonalizm - ale o tych cechach wiedziałem przed podpisaniem kontraktów - właśnie z raportów skautów - mimo, że są marni to uczulili mnie na te cechy. W Genie nei grzebię bo lubię wyzwania. Dzięki za ciekawą dyskusję - na to liczyłem :)

master_koza ->
Nie wiem jak Ci pomóc, ja nie zmieniam często formacji, ale polecenia dla piłkarz koryguję - wspólna gra z Piotrem Sebastianem zaowocowała zdobyciem dodatkowej wiedzy ponad Szkołę Taktyki i korzystam z tego. Nie podważam jednak Twoich umiejętności taktycznych, ponieważ nie widzę co masz ustawione. Staram sie jakoś pomóc na czuja.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

master_koza Partyzant

13.07.2009 23:30    #13893     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
[quote=MagnificoManager]Który sezon masz?[/quote]
4 sezon od jakis 1.5 to trwa :/

@Guzemir
mam tylko 2 niezadowolonych bo jeden mial problemy osobiste ale juz odszedl bo nie przedluzyl kontraktu a drugi z braku miejsca w skladzie ale pogral kilka meczy i bylo ok.

Ja nie trzymam piłkarzy na siłe. jeśli chca odejsc to odchodza tak jak ten z problemami osobistymi.
Zmienilem poraz kolejny ustawienie i wygralem 2 mecze po 1:0 no a trzeci przegralem 7:0 z Galway ktore ledwo przed spadkiem sie chroni :/
Rozumiem ze moze przyjsc kryzys formy i wiele w swoich grach juz takch mialem ale nie trwaly przez 1.5 sezonu :(

a co do kadry innych klubow to mysle ze raczej sie nie wzmacniali z tego co widzialem. Ja sciagalem najlepsze transfery itp i bylo dobrze przez 2 sezony. A potem przyszedl kryzys i klapa :/ nawet transfery nie pomagaja :/
Ale los :/

Jakby ktos mial pytania to pisac to bede odpowiadal :)

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

13.07.2009 21:13    #13894     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
akurat w l.polskiej jest tak ze jezeli zawodnik sie obrazi to juz nie ma na niego sily i mozna pomarzyc o nowym kontrakcie...jest to niewatpliwie niedopracowanie ze strony SI-podobnie jak i reputacje...mnie osobiscie to zniechecilo do gry w ekstraklasie bo nawet po wygraniu lm byl ten sam problem...grajac Braga takich problemow nie mialem-ale w sumie to Portugalia...wypada nam tylko czekac na Fm-a 2010 lub Cm-a i miec nadzieje ze zrobia z tym porzadek
EDIT problem opisany powyzej u szemka moglaby poniekad rozwiazac rozbudowana interakcja z zawodnikiem...najlepiej stworzona od podstaw

krolik123 Partyzant

13.07.2009 20:25    #13895     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
For money :)

Mówicie, że nagły spadek morale to błąd programistów. Dlaczego? Przecież w rzeczywistości istnieje możliwośc że jednego dnia piłkarze się lubią, a następnego nienawidzą ( może byc mnóstwo powodów, nie chce mi się wymieniac). Problem w tym że my gracze nie mamy pojęcia dlaczego tak się dzieje. I w tym wg mnie tkwi problem. Rzeczywisty trener może jakoś załągodzic spór w drużynie w każdej chwili, a my mozemy jedynie przesunąc kogoś do rezerw albo sprzedac ,,niewygodnego" grajka, ale to niełatwe, bo można tego dokonac tylko w okienkach transferowych, a i chętny na jego usługi musi się znaleźc. Powinniśmy miec więcej do powiedzenie w sprawie trzymania drużyny razem ( bo co my możemy?? jedyny sposób to wygrywanie ...) dlatego uważam że przy każdym zawodniku powinno byc uzasadnienie niskiego morale i możliwośc jego polepszenia, bo w tym aspekcie nie mamy dużo możliwości.
PS sorry z tym for money, to miala byc odpowiedz na pytanie Guezmira ,,Why" :D ale się troche spóźniłem

Palimpsest Młody aktywista

13.07.2009 12:41    #13896     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek formy?
Może rywale jakoś wyraźnie wzmocnili skład, przejrzyj ich kadrę, być może są silniejsi "na papierze". Poza tym taki kryzys musi przyjść i Basta! Mam to samo zawsze ale po jakimś czasie kryzys się przełamuje. Dodatkowo dobrze jest mieć zawodników którzy(w raporcie trenera, scouta)"nie mają problemów z wahaniem formy".
Zgadzam się z Szobinho, że pewne mecze są nie do przejścia, sprawdziłem empirycznie.
@

rblancos07 Partyzant

Witam, mam prośbę. Mój kolega ma problem (jest łomny i nie umie robić kont :D ) a mianowicie zaczął gre w Austrii (Red Bull Salzburg) i przy ustalaniu taktyki są u niego widoczni gracze na wypożyczeniu (screen). Czy da rade jakos zrobic aby oni byli tylko widoczni w "piłkarze" tak jak to powinno byc zawsze i w kazdym klubie a nie w "taktyka" ?.

http://www.bankfotek.pl/view/288580

MatiS Partyzant

12.07.2009 14:02    #13898     Sufler - Porady do gry - rozdzielczosc
Wgrałem fm9 na poczatku byłą rozdzielczosc 1280chyba 1024 albo 960 nie pamietam
miałem za małe rzeczy w grze i posatnowiłem zmienic rozdzielczosc zmianiłem na rozdzielczosc 11...... i teraz monitor gdy włączam gre "wyłącza"sie, nic nie wyswietla próbowałem wszystkiego odinsatlowałem gra itd . moze którys z was miał podobny problem i go rozwiazał ??

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2009 13:19    #13899     Sufler - Porady do gry - Wartość klubu.
Na pewno sukcesy przyczynią się do wzrostu wartości klubu, oraz głośne transfery. Może masz problemy finansowe albo problemy z prezesem? Osobiście takiego czegoś to ja nie miałem, i się dziwię tej całej sytuacji.

Palimpsest Młody aktywista

12.07.2009 12:47    #13900     Sufler - Porady do gry - Wartość klubu.
Witam. Mam taki oto problem mianowicie wartość mojego klubu sięgała 40 mln euro i tak też było wyszczególnione w info o klubie. I gdy przedłużyłem kontrakt ze swoim czołowym napastnikiem to nagle w info pokazało się iż wartość jest 6,5 mln. Gram już z pół roku po tej sytuacji i wartość wciąż 6.5 mln. Chociaż gdy podliczyłem wartość(stan konta+wartość graczy) to wyszło 130 mln.
I tu moje pytanie, czy miał ktoś do czynienia z taką sytuacją i czy równie nieoczekiwanie wróciła ona do normy tak jak i wystąpiła(na co liczę), ewentualnie czy macie jakieś pomysły na zaradzenie temu?
@

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution