Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cichy9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Odwiedziłem podaną przez ciebie stronę, wpisałem klucz. Pokazały się, (co dziwne) tylko dwa klucze, które dezaktywowałem pomyślnie. Następnie skopiowałem klucz do okienka podczas uruchamiania gry i problem nadal się pojawił....:/ Już sam nie wiem co może być :/ Zastanawiam się, czy reinstalacja gry by nie pomogła?

mswol Partyzant

14.07.2009 21:48    #13882     Sufler - Porady do gry - Nie działa 3d.
Ja mam podobny problem tyle ze nie moge nic zrobic nie mam trybun nawet wytłumaczy mi ktoś co zrobić?

Cichy9 Partyzant

Mam poważny problem. Posiadam oryginała FM 09. Ostatni oz dnia na dzień w dziwny sposób przestał działać mi FM, tzn przy włączaniu prosi o klucz aktywacyjny, a gdy wpisuje pojawia mi się komunikat "Ten klucz odblokowana jest już aktywny". Miałem wcześniej kilka awarii systemu i nie mogłem przy instalacji usunąć klucza, więc zapewne przepadły. Kluczami z nikim się nie dzieliłem, a gra przyszła w zafoliowanym pudełku, więc nie ma mozliwości, by ktoś użył do rejestracji mojego kodu.

Pamiętam, że gdzieś była strona, na której wpisywało się klucz i zostawał on anulowany. Jeśli się mylę to mnie poprawcie. Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.

Pozdrawiam.

Vision Partyzant

ściągnij 9.3.0 i nie będziesz miał problemu.

Szobinho Młody aktywista

[quote=batata]Masz te patche w Fileplanet, przy każdym są wypisane poprawione błędy. Czy aż takim wielkim problemem jest poczytanie tego ?
Ale niech Ci będzie, patch 9.3.0 naprawia błąd z pucharami.[/quote]
- Naprawiono błąd powodujący awans złej drużyny do Ligi Mistrzów.

to o to chodzi? czyli naprawione w 9.0.2?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

batata Przodownik pracy

Masz te patche w Fileplanet, przy każdym są wypisane poprawione błędy. Czy aż takim wielkim problemem jest poczytanie tego ?
Sorry za tyle edyt :]

Trabi Partyzant

14.07.2009 17:04    #13887     Sufler - Porady do gry - Problem Taktyczny
Mam taki mały problem: gram taktyką 4-2-3-1. Wszystko świetnie przez kilka miesięcy aż tu nagle wszystko się sypie, mamy słabe wyniki itp. Może mi ktoś powiedzieć co tu jest grane?

kleber Partyzant

14.07.2009 15:54    #13888     Sufler - Porady do gry - Problem z Taktyka
No tak :) kurde gram juz 5 sezon i dopiero teraz mam taki problem może to jakis BUG...

kleber Partyzant

14.07.2009 15:10    #13889     Sufler - Porady do gry - Problem z Taktyka
Witam mam taki problem że jak zatwierdzam taktyke przed meczem a wyglada ona tak-->http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/62170e64862dbea5.html to w trakcie meczu zauważa że cos sie nie zgadza z moja taktyka i w tety wchodze w taktyke i widze ze mój napastnik zamienia sie pozycja z lewym pomocnikiem-->http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8957085bb7a1e12.html i co chwile w trakcie meczu musze to zmieniać ten problem wystepuje prawie w kazdym meczu :( co wpływa na moje wyniki...spotkał sie ktos z takim problem jesli tak to prosze o jakies rady POZDRWAIAM :)

about Partyzant

14.07.2009 10:13    #13890     Sufler - Porady do gry - problem obrońców
mam problem ze srodkowymi obroncami.
W kazdym klubie mam tak samo pilkarze - kompany , pique , rzezniczak .
kompany grał ladnie piekne az tu spadek atrybutow fizycznych i caly sie posypal gra tragiczne to samo pique kuba mial inny problem gdyz on mial kontuzje i nigdy nie powrocil juz do dawnej formy
Pytanie brzmi jak mozna zaradzic aby zawodnicy wiekowi zaznaczam 34+ grali w miare dobrze doswiadczenie maja jedynie szybkosc nie ta co kiedys ? zmienic trening jakos ? w innych zespolach zawodnicy normalnie graja majac na karku nawet 40 lat

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution