Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

slawciu15 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2009 17:31    #13861     Sufler - Porady do gry - FM 09 - nie działa
[quote=dawit06] no i dał cracka zainstalowałem [/quote] to żeś palnął.... Kup oryginała to nie będziesz miał problemów ;p

dawit06 Partyzant

17.07.2009 17:15    #13862     Sufler - Porady do gry - FM 09 - nie działa
Przepraszam że może nie w tym temacie ale mam poważny problem.A chodzi w nim o to że mam FM 09 i działał mi bez problemowo potem wyskakiwały błędy i zrestartował mi się system i przestało działac.Mój kolega podpowiedział mi patha 9.3 no i dał cracka zainstalowałem ale teraz kiedy włączam FM to wogóle nic nie wyskakuje chociaż nawet w Menadzeże zadań widac że gra jest włączona a nic nie ma. Czy moglibyście coś podpowidzec mi co z tym zrobic????

Mrożon Partyzant

17.07.2009 14:49    #13863     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - jak go ograć??
Mam pewien problem wykopałem młodego zdolnego bramkarza, atrybuty bramkarskie ma chłopak świetne w fm jest określany jako nowy Jens Lehman. I moim zdaniem chłopak ma papiery na dobrego fachowca tyle tylko, że ma bardzo niskie atrybuty psychiczne od 8 do chyba 14. Co strasznie się gryzie z jego atrybutami bramkarskimi, które są na bardzo dobrym poziomie.
Gość potrafi wyjmować kapitalne piłkii, ale i czasem wpuszcza takie szmaty, że aż boli(przegrałem przez niego finał LM kiedy wychodził do prostej piłki z dośrodkowania, ale jakoś tak nie fortunnie ją złapał, że piłka wpadła do bramki i to jako gol samobójczy) Myślę, że to wina niskich atrybutów psychicznych, dlatego od nowego sezonu zrobiłem go pierwszym bramkarzem chciałem żeby nabrał doświadczenia, ale pomimo trzech miesięcy gry jako nr 1 dalej jest bardzo chimeryczny, mało tego psychika mu nie rośnie i dalej ma ją mierną.
Co mogę zrobić, żeby atrybuty psychiczne mu wzrosły?
Nauka od starszego kolegi nie pomogła- odmówił współpracy
Wypożyczenie - też odmówił
W treningu stawiam na siłę, aerobik, Umiejętności bramkarskie, panowanie nad piłką i stałe fragmenty gry.
Macie jakieś rady jak ograć młodego 23 letniego bramkarza, który jest 1nką w zespole, ale ma słabe atrybuty psychiczne?
Co mam zrobić?
Czekać parę sezonów aż nabierze doświadczenia?
Da się zrobić cokolwiek żeby przyśpieszyć rozwój psychiczny?

Trabi Partyzant

17.07.2009 12:52    #13864     Sufler - Porady do gry - Rozmowa motywacyjna w przerwie
Do przerwy moja drużyna prowadzi po dobrej grze. I mam problem: co należy powiedzieć moim grajkom w szatni?
a) Zadowolenie
b) Podekscytowanie
c) Teraz nie wolno odpuścić!
Co nie wybiorę to po zmianie stron gra wygląda gorzej. Co im powiedzieć????

wodzyn Partyzant

Witam wszystkich. Gram w FM07 na patchu 7.0.2 Widzew w ekstraklasie! Sprzedałem Kardasz do Stali Stalowa Wola za 1.000E i teraz zaczyna robić się wesoło, a mianowicie zawodnik ten widnieje w składzie Stali i moich rezerwach w ktorych - UWAGA - regularnie występuje w I składzie :-D Czy ktoś z Was spotkał się już z podobnym bugiem i wie jak rozwiązać ten problem, który w realu nie miałby miejsca. Jak dla mnie bardzo dziwna sytuacja, którą bardziej traktuję jako ciekawostkę niż problem.

tejdzik Partyzant

Otóż mam następujący problem. Miałem 50% praw do karty zawodniczej Daniela Vantaggiato. Oczywiście wykupiłem te 50% od Rimini Calcio. I tutaj mam problem jego nazwisko dalej wyświetlane jest kolorem ciemnożółtym tak jak by by dalej 50% jego karty należało do innego klubu. Wie ktoś jak to zmienić? Bardzo mnie to irytuje.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

16.07.2009 23:44    #13867     Sufler - Porady do gry - Problem z polską
Od razu Ci mowie, ze jest to trudne do osiagniecia. Ja osobiscie walczylem z tym przez tydzien i rozne byly skutki. Rzeczywiscie popadasz tu ze skrajnosci w skrajnosc, raz odchodza najlepsi z polskiej ligi do jakis Czech, Bułgarii itp., a raz jak zniwelujesz problem wczesniejszy to do druzyny mozesz kupic I.Jelenia czy M.Wasilewskiego. Potem juz mi sie nie chcialo, poniewaz troche juz mnie to meczylo, ale jak sobie z tym poradzisz to jestes wielki:P

robinsonik Partyzant

16.07.2009 22:48    #13868     Sufler - Porady do gry - Białe kitsy przy widoku 3D
Mam prośbę,po ponownym zainstalowaniu Fm-a wystąpił u mnie problem z wyświetlaniem kolorów koszulek w trybie 3D(oba zespoły grają w białych strojach,co jest bardzo irytujące),przy widoku 2D tego problemu nie ma,ponieważ "kulki"są kolorowe.Czy wie ktoś może czym to jest spowodowane?(może dodatki,nowe skórki,sam nie mam pojęcia?)Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu,więc jeżeli ktoś może,to proszę o pomoc.Z góry dziękuję,pozdrawiam

Peledona Młody aktywista

16.07.2009 21:48    #13869     Sufler - Porady do gry - Parsing error. O co chodzi ?

Miglans Partyzant

16.07.2009 16:55    #13870     Sufler - Porady do gry - Scouci
To żeby nie zaśmiecać ,to napisze tutaj jeszcze jeden problem.

Podczas wyłączania gry ,po załadowaniu bazy danych gra minimalizuje mi się do pulpitu i pojawia się okienko coś w stylu "1 at 4 profile" Może ktoś pomóc ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution