Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Galileusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.07.2009 19:14    #13841     Sufler - Porady do gry - Amatorski Queen's Park
Mam pytanko, czy szkocki Queen's Park FC Glasgow (II Liga) faktycznie posiada status amatorski, grając w zawodowych ligach, czy może jest to jakieś niedopatrzenie, które można zmienić w edytorze (bez problemu). Z tego co pamiętam to w FM 07 też miał taki status? Chcę nim zagrać, a jak amatorski to wiadomo amatorskie kontarkty, ale nie chcę zmieniać jeżeli tak jest.

Cruz Partyzant

siema mam maly problem z edytorem. gdy chce go wlaczyc wyskakuje blad w stylu "ponowne zainstalowanie aplikacji rozwiaze problem". przeinstalowalem FM juz 2 razy i nic, instalowalem uaktualnienie edytora i nadal to samo...

Dzwoniu Młody aktywista

21.07.2009 13:40    #13843     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
Nie tyle reinstal - musisz zainstalować Visual Studio z drugiego linka - ale żeby działało na Fmie jego też zdaje mi się musisz reinstalować. Sam reinstal FM'a chyba by nie pomógł - bo masz problem właśnie z Visualem.

TorresFM Partyzant

21.07.2009 13:21    #13844     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
@Szfedo
Gdzie znajdę tego Visuala, nie znam się na tym, więc wytłumacz jeśli możesz
@Dzwoniu
pierwszy link mi nie działa, wiem że Reintal by pomógł ale jest właśnie problem bo aktualnie jestem w niemczech i wieczorkami chciałem popykać w FM'a a niestety Oryginał został mi w Polsce ;/

dooomiiin Młody aktywista

21.07.2009 11:49    #13845     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem...
Jedno krótkie pytanie: co to jest "off the ball" w edytorze przy atrybutach zawodnika??
by dooomiiin

Sirch Partyzant

21.07.2009 00:48    #13846     Sufler - Porady do gry - Płynność gry
A ja mam taki problem związany z płynnością gry. Mam rok 2018, średnia baza danych i załadowanych 10 lig. Mój komp to 2 GB ramu, procesor 3,4 GHz. Gra chodzi strasznie powoli, mimo iż na komputerze dziewczyny jest ok (w sensie u siebie czekam czasem nawet kilka sekund na wejście w profil zawodnika, u niej dzieje się to normalnie, no i też wyniki ładują się u niej dużo szybciej). Czytając tematy dotyczące ilości lig wielu użytkowników pisało, że na takim kompie jak mój ładują po 30 lig i gra chodzi im płynnie.

Co więc jest u mnie nie tak? Czy to wina kompa, czy po prostu rozegrałem już tyle sezonów, że gra musi tak mulić? Dodam jeszcze, że grę mam skompresowaną :)

szfedo Przodownik pracy

20.07.2009 23:03    #13847     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
Jako, że wikipedia mi nie działa, to jedyne co znalazłem to BUMP Records co nie wyjaśnia mi twojego idiotycznego dopisywania postów co godzinę. Jak widzisz mimo bumpowania nie udało ci się osiągnąć celu - czyli rzetelnej odpowiedzi na twój problem.
PS przeinstalowałeś tego Visuala?

placek87krk Partyzant

20.07.2009 22:52    #13848     Sufler - Porady do gry - manifest
siemka chcialem napisac manifest ale mam problem z dodaniem zdiec jaki rozmiar mam byc zdiec zeby weszlo bez problemu

placek87krk Partyzant

20.07.2009 22:20    #13849     Sufler - Porady do gry - FM08-TugsTraining
mam problem jak ustawiac piłkazy w tym trenigu jak mozecie pomuc to bardzo prosze o pomoc Oto Muj Skład :Ivan Marcano, Oleguer,Bruno Silva,Jan Vertonghen,Srna,Urby Emanuelson ,Erander Sno,Rasmuz Lindgren.Kennedy Bakirelogly,Savet,Assati,Leonardo,Sneijder,Suarez,Jong,Steven Defour,Guilherme,V.Love Z gury Dzienkuje

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

20.07.2009 20:35    #13850     Sufler - Porady do gry - fm 09 save. później niż 2020
polecam to
http://www.cmrev(...)m09.html
w drugim linku masz pod 10-tka

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution