Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

farr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2009 09:03    #13831     Sufler - Porady do gry - Patch 9.3.0 a wyniki - problem.
Witam ! Mam problem związany z patchem 9.3.0, a mianowicie pobrałem tego patcha TYLKO dla uaktualnienia Seju dodającego 2 ligę polską (dawną 3). Oczywiście jak zwykle zawiodłem się na tym patchu bo jest on chyba zbugowany do potęgi, a mianowicie grając ustawieniem 4+1+3+2 wygrałem swój pierwszy mecz 1:0, ale tylko dzięki rzutowi rożnemu. Późniejsze spotkania przegrywałem dość wysoko, ale najbardziej denerwuje mnie liczba strzałów przeciwnika względem moich np w meczu z Turkiem mój zespół oddał 3 strzały przez cały mecz, a Turek 25 !! Warto dodać, że grałem u siebie i taktyką ofensywną... Postanowiłem zrobić mały test i pobrać gotową taktykę z dobrymi recenzjami pod patcha 9.3.0 z centrum fm. Taktyka ta miała charakteryzować się opanowaniem w środku pola i kreowaniem wielu ofensywnych składnych akcji (czyli coś dla mnie). Ustawiłem więc taką taktykę i wybrałem opcję urlopu dając asystentowi dowolność w wyborze składu, ale stosowanie owej taktyki. I co ? Taktyka ofensywna nic nie dała statystyka strzałów 5 do 21 u siebie... Moje pytanie brzmi, co zrobić żeby ten cholerny patch 9.3.0 był realistyczny i nie dochodziło w każdym meczu do obrony Częstochowy w wypadku mojej drużyny. W patchu 9.2.0 grając taktyką 4-4-2 lub 4-1-3-2 mecze były bardziej wyrównane, a mój zespół oddawał znacznie większą liczbę strzałów na bramkę rywali... Jeżeli możecie podpowiedzcie, co mogę zrobić w tej sytuacji. Z góry dzięki :]

dawid190 Młody aktywista

25.07.2009 13:25    #13832     Sufler - Porady do gry - FM 09- problem z karierami
Witam,otóż mam taki problem.Gram w FM09 2017 rok i w karierach zawodników zniknęły sezony od 2008/09 do 2015/16 :( i każdy zawodnik ma napisane ze ostatnie 2 sezony grał w Atalanta B. Co jest grane?od czego sie tak dzieje?jak to naprawić?

pzdr

Cruz Partyzant

25.07.2009 09:33    #13833     Sufler - Porady do gry - Problem ze zmianą loga klubu.
ok problem sie rozwiązał ;D

SowaA Partyzant

Dobra poradziłem sobie, lecz tylko po części. Ustawiłem wszystko tak jak chciałem, ale problem w tym że od poziomu "17" kolor jest taki jaki był, czyli mocno oczojebny trochę. Jakby ktoś zorientowany mógł napisać, co zrobić aby od poziomu "17"
kolor był jednak taki jak reszta. Co zmienić więc?

Cruz Partyzant

24.07.2009 22:49    #13835     Sufler - Porady do gry - Problem ze zmianą loga klubu.
Witam. Niedawno klub Notts County zmienił swoje logo. I ja postanowiłem zmienić je w fm. Wrzucam je tam gdzie trzeba , gdzie mam wszystkie dodatki graficzne i nic... Może to przez to, że w FM sa standardowe loga klubów z niższych lig? Notts Co gra w League Two więc loga były dostępne od początku gry. Macie moze inne pomysły jak to rozwiązać?

SowaA Partyzant

Hmm znowu ten sam problem, jak kiedyś. Chciałem się dowiedzieć czy jest możliwe aby w domyślnej skórce w FM 2008 ustawić taki sam kolor wszystkich atrybutów, bez względu na ich stopień?

Chciałbym aby wszelkie poziomy atrybutów miały kolor jak przy "good attribute". Wczoraj chwilę się w to pobawiłem, jednak po zmianie tych watości, skin "zbladł". Praktycznie nic nie widać. Nie wyświetla wielu elemntów, tj. nazwisk itp. Posze o pomoc.

rblancos07 Partyzant

Cześć. Otóż dziwna rzecz mnie spotkała. Skończyłem sezon w Wiśle. Zdobyłem MP, PP, 1/8 LM. I tutaj nasuwa sie problem, gdyż stan konta klubowego wynosił na początek nowego sezonu 8 mln euro, a na transfery dostałem 9 mln. Nie wiem czy mogę to swobodnie wydać czy popadne w długi...

PS. Jak już był taki temat to sory, ale wpisywałem różnie i nic nie pokazywało

mikelewkosciele Partyzant

W chwili rozpoczęcia nowego sezonu i wyznaczenia celów zarząd ustanowił budżet transferowy na poziomie 30 mln zł. No i fakt, w zakładce finansów budżet transferowy na sezon wynosi 30 mln jednak kwota pozostała do wydania jest identyczna do tej z końca poprzedniego sezonu i wynosi ok 100 tys. zł. Co o tym sądzicie?

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

23.07.2009 12:45    #13839     Sufler - Porady do gry - Ukraina grafika

Hryniu Partyzant

Mam MEGA problem.

Gram w Football Manager 2008. Oryginał.
No i mam sobie taką fajną karierę Tottenhamem. Pierwszy sezon wszystko luz.

No i przyszedłdrugi sezon i w sparingu z Villarrealem zaczęły dziać się jakieś jaja. Konkretnie to inne rzeczy dzieją się na boisku, a inne w raporcie i w pasku z komentarzem.

No i myślę sobie ok. Czasami FM moze sobie zaświrować. Ale co do chuja ja się pytam kiedy grałem z Liverpoolem i wygrałem 1-0, a po rozmowie motywacyjnej patrzę i 1-1! Przecież Liverpool nie strzelił. No, a gol został im dodany i w raporcie widnieje, że niby ten cały Pandev trafił. I pomeczu "Remis po wyrównanej grze".

Zaraz znowu w fazie grupowej Ligi Europejskiej czy tam Pucharu UEFA wygrywam 4-0 z O. Marsylia, a pokazuje 4-1 i nie mogę na dodatek wyjść z ekranu meczowego.
Trzeba było wczytać.

No i właśnie przed chwilą zakończony mecz z Arsenalem. Wieziemy do końca 1-0 po trafieniu Gyana. 84 minuta Bale wykonujee rzut rożny, a na pasku pokazuje mi "Arsenal Londyn GOOOOOOOL!!!!". Wracam z Boiska do ogólnego widoku, a tam 1-1. Arshavin w 63 minucie.

Jeśli ktoś miał coś podobnego i wie co z tym zrobić to prosze o jakieś instrukcję. Bo juz tam jestem w stanie przeboleć to, że to świrowanie FM ukradło mi 4 punkty, a dało po oczku Liverpoolowi i Arsnealowi dzieki czemu Ci utrzymują się minimalnie przede mną w lidze na miejscach drugim i trzecim. Ja chcę poprostu normalnie grać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution