Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

miques Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2009 18:37    #13811     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem fm 2009
w tym problem ze on sie nie uruchamia wiec i nie ma procesu.

hilik Partyzant

31.07.2009 18:19    #13812     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją fm 2008
Juz wszystko dziala temat zamykam. W rozwiązaniu problemu pomógł mi: http://www.cmrev(...)ala.html

miques Partyzant

31.07.2009 18:09    #13813     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem fm 2009
Witam

Po zrobieniu formatu jak za każdym razem zadowolony instaluje steama i sciągam z niego FM 2009. Ty razem niestety natrafilem na problem, którego nie rozwiazalo kolejne formatowanie. A więc po sciagnieciu FM otwieram go, pokazuje sie tylko informacja ze gra jest uruchamiana jednak nie wlacza sie. Macie może jakis pomysł jak rozwiązac ten problem. Z góry dziekuje za pomoc.

Kash Przodownik pracy

31.07.2009 17:39    #13814     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją fm 2008
Poszukaj w wyszukiwarce w dawnych tematach. Sporo tam było pomysłów na Twój problem.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
31.07.2009 17:01    #13815     Sufler - Porady do gry - Problem z dodatkiem Seja.
"-- reset preferences" musisz dać w "Rozpocznij w", tak mi się przynajmniej wydaje, bo miałem taki sam problem :]
lucasinho.blox.pl

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

31.07.2009 15:33    #13816     Sufler - Porady do gry - Problem z dodatkiem Seja.
[quote=Arek96 w FAQ - FM 2009]Gra nie włącza się, ponieważ pojawia się komunikat o nazwie "XML parsing error"!

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.[/quote]

Besthopper Partyzant

31.07.2009 15:29    #13817     Sufler - Porady do gry - Problem z dodatkiem Seja.
O ile dodatek dodający grywalną 2 ligę Polską, działał bez zastrzeżeń to ten dodający ligę Cypryjską już nie.
Włączając grę, wyskakuję mi coś takiego.
Potem gra działa normalnie, z flagami itp., ale niestety w okienku, kiedy sprawdziłem ustawienia okazało się że według gry, gra działa normlanie, bez okienka.
Aha, po wywaleniu folderu z grafiką (Cypr), gra działa normalnie.
Co mam robić?

hilik Partyzant

31.07.2009 15:00    #13818     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją fm 2008
Witam! Mam następujący problem. Przeinstalowałem Windowsa na swoim komputerze i chciałem zainstalowac fm 08. Instalacja przebiegła pomyślnie, odpalam fm i w tym menu, w którym jest: nowa gra, wczytaj gre itd. cały biały ekran. Co robic??

szfedo Przodownik pracy

sema. Kumpel ma problem z FMem, gramy przez sieć, ja hostuje i chodzi o to, że spadł z ligi i utworzył nowego menago, wziął klub i od tamtego czasu dzieje się coś nie tak. Wszystkie decyzje podejmują za niego (np. sprzedaż zawodnika, nowy kontrakt czy miejsce na koniec sezonu) a także ujawnia się liczba 199 nieprzeczytanych wiadomości, gdy on wszystkie przeczytał. FM oryginał, kupiony na spółę. No i u mnie to nie występuje.

Cholera co za susz, po utworzeniu nowej gry to samo? Nikt tak nie miał??

barcelonista Partyzant

30.07.2009 10:31    #13820     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem
Witam! Jestem tu nowy...mam taki problem z FM08. Kariere zaczełem grać Barceloną no i wszystko szło dobrze. Po pewnym czasie grania zauważyłem głupie zachowanie Bramkarza, Victora Valdesa...gdy miałem rzut rożny obojętnie czy w 1 minucie czy w 90 minucie meczu on zawsze przybiegał w pole karne przeciwnika... w ten sposób straciłem kilka naprawde głupich bramek:/ jak juz piłkarz wykonał rożnego to niekiedy bramkarz rywali łapał piłke i szybko zagrywał do napastnika , z kolei ten oddał 40 metrowy strzał na bramke i golll...Victor nawet nie zdązył do połowy boiksa dobiec:/ denerwuje mnie to . Proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution