Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

spanky21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam ja mam problem że nie mogę kupywać zawodników ani sprzedawać bo pokazuje brak kasy a pieniadze mam. Wie ktoś jak to naprawić?

spanky21 Partyzant

14.04.2016 19:50    #1382     Sufler - Porady do gry - problem z rozgrywką
Witam ja mam problem że nie mogę kupywać zawodników ani sprzedawać bo pokazuje brak kasy a pieniadze mam. Wie ktoś jak to naprawić?

matias9102 Partyzant

14.04.2016 12:22    #1383     Sufler - Porady do gry - Sekwencje Ekranów
niestety w zakresie mam tylko do wyboru przez caly czas nie moge zmienic na nic innego i problemu nadal sie nie pozbylem:(

lisu891 Partyzant

12.04.2016 11:04    #1384     Sufler - Porady do gry - problem z rozgrywką
Witajcie , po aktualizacji automatycznej STEAM'a do uaktualnienia zimowego gry strasznie muli mi rozgrywka w zakładce wyszuiwanie personelu. Gdy tylko przeszukuje listę pracowników do "wzięcia" to normalnie chodzi wolniej jak amiga . Miał ktoś podobny problem ?

herolem99 Partyzant

12.04.2016 02:07    #1385     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
heh..problem rozwiązany, zamknąłem wszyskie aplikacje będące na pasku skrótów.. nie wiem wyłączenie którego pomogło, ale wydaje mi sie że Geforce Experience lub iObit Malware fighter i działa :)

herolem99 Partyzant

11.04.2016 22:41    #1386     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
A może jednak ma ktoś jakieś propzycje na rozwiązanie problemu? Napisałem do pomocy technicznej steam, ale u nich chyba długo się czeka na odp.

Jakby co to metody które już sprawdziłem to: sprawdzenie spójności plików, zmiana preferowanego procesu graficznego na NVIDIA o dużej wydajności, odinstalowanie i ponowne zainstalowanie steama jaki i FMa, urchamianie jako administrator, wyłączenie zapory antywirusowej, usuwanie folderu crash dumps, aktualizowanie wszystkich dostepnych aktualizacji z Windows updates, szukanie nowych sterowaników za pomocą różny programów(żadnych sterowników wymagających aktualizacji nie znaleziono), czyszczenie CCleanerem i innymi podobnymi programami.

Czego jeszcze spróbować? Strasznie słaba opcja dać 120zł za gre i nawet nie móc jej włączyć.

Ukah Partyzant

10.04.2016 20:35    #1387     Sufler - Inne - Drugie obywatelstwo
Pojawił się problem koledzy, otóż po uzyskaniu obywatelstwa nie mogę ich jeszcze powołać do kadry :(
Co jest nie tak ?

Matilon Partyzant

Aktualizacja sterów nie pomogła, ale znalazłem sedno problemu.

Nie wiadomo czemu, gra po każdym ustawieniu trybu zgodności z Win7, sama przeskakiwała na Win10. Nie wiem czy jest jakiś program który odgórnie wymusi trzymanie się wybranego trybu, ale teraz po prostu przed każdym włączeniem gry trzeba ręcznie ustawić zgodność.

Janewooer Partyzant

10.04.2016 01:04    #1389     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
Przyznam, że ciężko jest mi się domyśleć przyczyny. Skontaktuj się z pomocą techniczną na steamie, oni powinni rozwiązać Twój problem
Naszedł taki dzień, że położyłem się do łóżka i powiedziałem narzeczonej, że nie mam bokserek - odpowiedziała, że jutro mi upierze.. i właśnie wtedy zacząłem pisać :P

herolem99 Partyzant

09.04.2016 17:21    #1390     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
Ostatnio kupiłem oryginalną wersje pudełkową football manager 2016. Po włożeniu płyty gra kazała zainstalować najpierw steama, założyć tam konto, wpisać klucz itd steam i gra zainstalowały się i zaczeły pobierać wszytkie aktualizacje. Wszystko przebiegło pomyśłnie jednak po kliknięciu “GRAJ” wyskakuje komunikat “Przeprowadzanie piewszej konfiguracji… Instalacja: Microsoft DirectX for Windows (etap 1 z 1)”. A potem juz tylko crash dumps. Ktoś zna rozwiązanie takiego problemu lub może pomóc?

ps
Jest to świeżo kupiony laptop ASUS i5-5200u, 8gb ramu i geforce 940m + Windows 8.1 czyli raczej powinno wszystko hulać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution