Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
09.08.2009 11:34    #13771     Sufler - Porady do gry - edytory do fm 2005
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Stworzyłem specjalny temat, w którym możecie pytać o wszelkie dodatki, których nie znaleźliście na łamach CM Revolution, a których pilnie poszukujecie. W tym wątku możecie również podawać propozycje plików, które Waszym zdaniem powinny pojawić się w FilePlanet, a jeszcze ich tam nie ma. Innym z jego zastosowań jest rozwiązywanie problemów z konkretnymi dodatkami - by nie zaśmiecać Suflera, wszelkie pytania proszę przedstawiać tutaj. Pamiętajcie, by trzymać się głównej myśli tematu.

PS Temat nie służy do rozwiązywania problemów graficznych. Z takowymi kierujcie się tutaj -> http://www.cmrev(...)?page=39

legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Dawid007 Partyzant

Grupa: Użytkownik
09.08.2009 10:19    #13773     Sufler - Porady do gry - Problem
Jak juz uporalem sie z gra sciagnalem z te jstrony uaktualnienie z najnowszymi wszystk ogra ladnie pieknie tylko jak odpalam mecz i ma sie zaczac to mi Fm stoi niby wszystko dziala w menadzerze urzadzen normalnie dziala ,ale w meczu nci sie nie dzieje wie ktos moze o co chodzi?

Dawid007 Partyzant

09.08.2009 00:30    #13774     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm
problem wyglada tak mam zepsuty naped dvd i nie mgoe zainstalowac Fm.Dlatego sciagnalem go ze steama i tu jest mega problem niby pokazuje ,ze gra jest aktywowana przez steam , a i tak jak ja odpalam to odpala okienko z aktywacja.Tak wiec sprobowalem online ,ale oczywiscie wyskakuje blad w polaczeni uz internetem.tak wiec sprobowalem aktywacji telefonicznej ,ale tez lipa stracilem na to lacznie 30zl tyle dzwonile mzawsze po paru minutach rozlaczalo polaczenie i nie zdazylem calego zrobic i tak w kolko;/ probowalem sciagnac jakis problem gdzie sie wpsize kod i gre aktywuje ,ale tez nie dziala.Wiec ma ktos jakis pomysl co jeszcze moge zrobic ,aby cieszyc sie gra.Gram od poacztku Fm ,a nawet Cm.I nic tylko chce grac w Fm ,ale nie moge tak wiec czekam na pomysly z gory dzieki za pomoc wierny fan Fm;).Juz niewiem co robic nawet wchodze na strone ,abyzobaczyc czy mam jakies aktywacje i mam to ja dezaktywuje a i tak an steamie pokazuje ze juz jest aktywowana. steam mi sciagnal gre wiec nei mgoe jej instalowac jeszcze raz;/

mkuzmicz Partyzant

08.08.2009 22:50    #13775     Sufler - Porady do gry - Editor... Problem
I teraz mam problem :/ ... Jak dałem im PA i CA na "0" To nie ma ich w grze... :/

mkuzmicz Partyzant

08.08.2009 22:34    #13776     Sufler - Porady do gry - Editor... Problem
Dlaczego jak w Editorze ustawię umiejętności na konkretne to w grze mi się one zmieniają na podwyższone??

slake1 Partyzant

Filtry mam ustawione identycznie, jak w lidze niemieckiej, gdzie wszystko jest ok. Problem jest w tym, że "Chelsea" występuje w lidze U-19, a "Chelsea- zespół rezerw" gra w "Rezerwy, grupa I". Jednym słowem: wszystko się zamieniło. Gwiazdy grają w rezerwach, a "gówniarzeria" gra w pierwszym zespole, który... występuje w rozgrywkach U-19. Czeski film... :(

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

08.08.2009 18:10    #13778     Sufler - Porady do gry - Logo Pack
Na CM Rev było 1

Na CM Rev było 2

Na przyszłość: Jeśli poszukujesz grafiki, a nie możesz danej znaleźć to nie zakładaj tematu, a napisz TUTAJ

naimad83 Młody aktywista

07.08.2009 22:28    #13779     Sufler - Porady do gry - Problem z skrzynką wiadomości
Mam problem ze swoją skrzynką wiadomości. Automatycznie skrzynka wygenerowała mi 2 takie same wiadomości ,że zarząd podjął decyzje na temat klubów filialnych. Na pierwszą wiadomość odpowiedziałem ,że żadna propozycja mi nie pasuje i teraz wynikł problem bo nie mogę kliknąć kontynuuj, a przy drugiej odpowiedzi nie mogę już w ogóle dać odpowiedzi.
Ktoś wie jak to ominąć????

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

[quote=Seba94]mam problem tego typu ze po sciagnieciu latki 9.3 wyskakuje mi cos o aktywacji telefonicznej i online wiesz ktos jak to rozwiazac??????z góry dzieki[/quote]
Ja wiem jak to rozwiązać. Musisz wpisać tam kod z instrukcji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution