Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Patrzac na twoj problem, rozwiazalbym to w ten sposob. Cofnalbym silnego i zwinnego Carew dajac mu przy tym strzalke do tylu, aby przy posiadaniu pilki przez twoj zespol gral on "media punto", czyli ofensywnego pomocnika. Ustaw mu takze przetrzymywanie pilki, zeby czekal na odpowiednie ustawienie twoich zawodnikow, co przy jego sile bedzie zdawalo egzamin. Ustaw mu prostopadle podania na czesto, na rzadko rajdy i rajdy z pilka co bedzie dawalo i wykorzystywalo jego statyczna gre, podkreslajac jego swietna sile. Postaraj sie ustawic jego nastawienie takie jak ma twoj srodkowy pomocnik do zadan ofensywnych, aby zalatac dziure, ktora powstaje tobie tak jak to opisales. Niezapomnij o bezposrednich podaniach, co da dokladniejsze podania i poprawi jego mozliwosc wyboru podaniowa.

Abonlahora daj jako odgrywajacego z podaniami na dobieg, co wykorzysta jego szybkosc. Daj o 3 przesuniecia w prawo wzgledem nastawienia Carew, zeby nie grali od siebie zbyt za daleko. Oczywiscie rajdy i rajdy z pilka na czesto i dosrodkowania na mieszane przy dosrodkowaniach z linii koncowej. Reszta ustawien na rzadko. Daj mu wolnego elektrona jeszcze.

Thomsen Partyzant

16.08.2009 18:18    #13742     Sufler - Porady do gry - FM09 problem z kitapckami
Witam :) jestem nowym uzytkownikiem forum

Na wstępie napiszę że solidnie poużywałem google.pl i przetrzepałem forum - ale nic nie pomogło...
W skrócie i w punktach :) :
1. system : vista home premium 64bit
2. nie działaja kitspacki poza tymi do premier league - mam wszystko w odpowiednich katalogach + wyłączone buforowanie skórki i druga opcje włączoną - wszędzie nadal mam oryginalne - ochydne zresztą koszulki FM2009 - narazie chodzi mi tylko o lige angielską - jedyne które działają to te od premier league...
3. za nic nie chce działać mod odpowiedzialny za usunięcie tych badziewnych koszulek 3d , pomimo tego ze wszystko zrobiłem jak w opisie tzn plik xml znajduje się w katalogu panels - w katalogu usera tak jak to jest opisane na CM revolution

Będe wdzięczny za każdą pomoc

sBanan Partyzant

To znowu ja :). Od razu gdy dowiedziałem się, że mogę na luzie w walać dodatki do mojego FM zacząłem szukać logopacków i facepacków. O ile z pierwszymi nie było problemu to z facepackami się pojawił. Nie mogę znaleźć większych paczek typu (Premier League, Bundesliga, Eredivise) w stylu Cut-out (innych nie chce). Znalazłem jedną mega paczkę ale ściąganie 1,6 GB mi się nie widzi zaś ściaganie pojedyńczych zespołów zajmie mi mnóstwo czasu. Tak więc proszę o facepack w tym własnie stylu.
Mam już Facepack EPL i Ekstraklasy :)

sBanan Partyzant

16.08.2009 12:51    #13744     Sufler - Porady do gry - Grafika, facepack (cut-out)
To znowu ja :). Od razu gdy dowiedziałem się, że mogę na luzie w walać dodatki do mojego FM zacząłem szukać logopacków i facepacków. O ile z pierwszymi nie było problemu to z facepackami się pojawił. Nie mogę znaleźć większych paczek typu (Premier League, Bundesliga, Eredivise) w stylu Cut-out (innych nie chce). Znalazłem jedną mega paczkę ale ściąganie 1,6 GB mi się nie widzi zaś ściaganie pojedyńczych zespołów zajmie mi mnóstwo czasu. Tak więc proszę o facepack w tym własnie stylu.

Dzwoniu Młody aktywista

16.08.2009 11:04    #13745     Sufler - Porady do gry - FMRTE zmiana reputacji ligi
http://www.cmrev(...)igi.html
spójrz na odpowiedź #2 :)

Baphometh Młody aktywista

Zwracam się z problem - otóż musiałem reinstalowac fm po tym, jak co mecz pojawiało się zupełnie co innego w komentarzu, a co innego działo się na boisku i co chwilę wyswietlany był inny wynik. Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie i co? Wyskoczyło mi coś takiego:

http://www.bankf(...)951.jpeg

więc proszę Was o pomoc i rady co mogę zrobic.
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

mbanan Partyzant

15.08.2009 13:14    #13747     Sufler - Porady do gry - kontuzje
mam podobny problem;/ gram wisla, w wlasciwie juz nie... zatrudnilem najlepszych fizjoterapeutow um po 20 obnizylem trening maksymalnie prawie obnizylem a i tak kontuzje lapie co najmniej 2 na mecz oprocz tego 1-2 w tygodniu;/ to jest chore z 25 osobowej kadry mam zdrowa 13-stke z czego 2 to bramkarze i 4 juniorow. moim zdaniem bez sensu juz szumnie zapowiadaja fm 2010 skoro tego nie potrafia naprawic a pewnie i tak nowy fm bedzie potrzebowal 2-3 latki;/ przesiadam sie na fm 08, bo tylko na nim moge polegaci i Tobie tez radze:P
pozdro;)

szfedo Przodownik pracy

14.08.2009 19:46    #13748     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Podłączę się pod temat. Gram Lorientem i w sparingach co mecz kontuzje. Gram na treningu TUGa więc nie powinno być z treningiem problemu, ale mimo wszystko obniżyłem na średnie obciążenie i nadal kontuzje. Miałem tanich fizjoli um medyczne 8 i 10 wywaliłem ich i zatrudniłem dwóch serbów z um 18 i nadal kontuzje. Robię zazwyczaj odbiór delikatny a mimo to 2 kontuzje namecz. Tydzień przed inauguracją ligi mam 10 kontuzji, głównie pęknięte żebra i stłuczone kostki. Bug?

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Panowie, czytajcie pierwszy post - ten temat służy dodatkom (plikom, materiałom do działu FilePlanet), nie grafice. Od tego jest inny temat: http://www.cmrev(...)?page=39
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

emkaesiak Partyzant

Powiem tak - mam:
intel core 2 duo 2.33
ram 2 Gb
G force 8500 gt (wiem cienko :| )
i gram po 10-12 (!) sezonow bez problemu z ok. 18 ligami (!).
Moze predkosc gry porownojac z poczatkiem zwolnila o 10-15% ale da sie przyzwyczaic.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution