Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Spinx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2009 16:27    #13731     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy
Ale on nigdzie nie napisał, że ma problemy z moralami:P Pomniejsze problemy nie zawsze odbijają się na moralach.. moi zawodnicy mieli znakomite a narzekali:>

Zmień taktykę:)

szfedo Przodownik pracy

20.08.2009 16:22    #13732     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy
Rotacja w sumie jest, bo jak ktoś zdycha kondychą to jest zmiana, więc co mecz zmiana kilku piłkarzy, natomiast taktyka non-stop ta sama więc może i rozgryźli. Najgorsze, że wszyscy maja pomniejsze problemy związane z pozycją klubu, uważają że stać nas na więcej, a niektórzy stracili we mnie wiarę, może to być przyczyną kryzysu? A może chodzi o język bo tylko kilku piłkarzy zna francuski, a reszta portugalskie, angielskie?:P

berni3 Partyzant

Witam ja mam problem troszkę inny ponieważ też ma za słabą grafike Geforce 4 i też mi ten błąd wyskakiwał. Wgrałem tego nowego DirectXa ale w trakcie instalacji zrobiły mi się po bokach dwa czarne paski których nie dało się zniwelować. odnistalowałem i resetowałem i nic. Dopiero następnego dnia gdy włączyłem kompa wszystko wróciło do normy Ale teraz boje się go powtórnie wgrac. Miał ktoś taki problem??

*JacK* Partyzant

19.08.2009 11:43    #13734     Sufler - Porady do gry - Problem z cd-keyem
Witam, otóż kiedyś zarejestrowałem już gre ...miałem formata a hasła do konta na którym zarejestrowałem gre nie pamietam... i teraz nie moge juz zainstalować gry. co
zrobić?

Z góry dzięki

PS. Oczywiście chodzi o FM 2009

matejand Partyzant

18.08.2009 22:08    #13735     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Witam mam problem otoż gram w FM 2009 14 sezon.W tym czasie moja druzyna (Legia) wygrala raz lige mistrzow a w ciagu ostatnich 7 sezonow zawsze wychodzila z grupy ligi mistrzow.Jednak reputacja mojej druzyny nie rosnie.Dlaczego???

Laionik Partyzant

Mam nie typowy problem... gra działała pięknie przez długi czas (pare miesięcy) a wczoraj już nei mogę jej uruchomić... Odpalam... przez chwilę widac tą klepsydrę w XP i cisza... W Menadrzeże Urządzeń na początku jest i w momencie gdy cisza proces fm.exe znika z menadrzera... Nie wiem jak to naprawić... usuwanie plików z documents and settingsimiedane aplikacjisports interactive pomaga tylko przy pierwszym uruchomieniu ale licencja jest też wykasowywana i na nowo trzeba aktywować jednak gra już się nie uruchamia...;/

Reinstal gry nie pomógł... przywrócenie systemu także... patch 9.3.0

gromo1990 Partyzant

18.08.2009 11:15    #13737     Sufler - Porady do gry - Problem z plikiem 'retain'
Witam. Pobrałem dodatek 'retain' ze strony, ale nie mam gdzie go umieścić. W informacji do instalacji miałem go wrzucic do folderu: (dla update:
DokumentySports InteractiveFootball Manager 2009dbNazwaBazyedt,
dla oficjalnej bazy danych: Football Manager 2009dataupdatesupdate-930db930edt).
a u mnie w folderze "db" nic juz nie ma... ;/ miał już ktoś podobny problem i poradził sobie z nim?

dziewiotek95 Partyzant

18.08.2009 00:08    #13738     Sufler - Porady do gry - Wieszający się edytor
Szukałem w suflerze (być może zbyt mało dokładnie) ale nic nie znalazłem odnośnie mojego problemu. Problem polega na tym że po włączeniu oficjalnego edytora dołączonego do gry wybieram bazę danych tą podstawową i wszystko ładnie się ładuję ale po wyszukaniu piłkarza obojętnie którego i próbie wejścia w jego profil edytor się wiesza i pokazuje się okienko o wysyłaniu raportu. Zdarza się to zawsze przy zawodniku ale już przy clubie można wejść bez problemu.Przepraszam jeżeli już taki problem gdzieś był. Z góry dziękuje za odpowiedź.

tinpex Partyzant

17.08.2009 09:40    #13739     Sufler - Porady do gry - Stare flagi
mam problem, wgrałem dodatek z 3.ligą polską i wraz z tym nowy folder z flagami. Teraz chcę z powrotem przywrócić stare flagi, ale nie zrobiłem kopii tamtego folderu. Co mogę zrobić, żeby wróciły stare flagi?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2009 21:21    #13740     Sufler - Porady do gry - Rotacja taktyką
Powiem inaczej ja zawsze gralem jedna taktyka przez kilka lat niezaleznie kim gralem zmieniajac tylko ustawienia druzynowe, czyli szerokosc, tempo, wysokosc linii defensywnej zaleznie od przeciwnika i raczej zdawalo to egzamin, nie mialem wiekszych problemow.
A co do wracania do poprzedniej taktyki, to jest to dobre rozwiazanie i mysle, ze gdy nie uzywasz tej taktyki przez np.2 sezony i do niej wracasz to daje to dobre efekty.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution