Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
Bioły!
Wiem, że się wkurzysz, ale napiszę tak: w FM-ie 2008 zaliczyłem z różnymi drużynami co najmniej 80 sezonów i problem o którym piszesz jest mi kompletnie nieznany.
Przede wszystkim - w jakim trybie śledzisz mecz? Ja ustawione mam tylko "kluczowe sytuacje" i mogę się wypowiadać o zmianach, które przeprowadzam mając włączony ten tryb.
Przede wszystkim przeprowadzam zmianę, gdy na boisku "nic się nie dzieje", tzn. gdy nie jest pokazywany mecz. I myślę, że to jest klucz. Automatycznie, kiedy jest jakaś przerwa w grze komputer "pozwala" przeprowadzić zmianę (gra automatycznie pauzuje) i po krzyku.
Doskonale Cię rozumiem, że wolisz wygrać 1-0 niż 3-1 (mam to samo:-) Jednak musisz wziąć pod uwagę, że niemal zawsze, prowadząc do przerwy np. 3:0 piłkarze mają problem z koncentracją i nie za bardzo im się chce dążyć do podwyższenia rezultatu. Najlepiej więc w rozmowach motywujących (gdy wysoko prowadzisz) szepnąć graczom, którzy mają noty 7 i 8, że jesteś tylko "podekscytowany" - w żadnym wypadku nie mów, że jesteś "zadowolony".
Powinno pomóc!

Henry14 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
21.08.2009 14:37    #13722     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniem...
Mam takowy problem :
Chciałbym wypożyczyć zawodnika do klubu zawodnik ma nawet status transferowy do wypozyczenia a nie moge mu zlozyc oferty wypozyczenia dlaczego??

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
21.08.2009 14:26    #13723     Sufler - Porady do gry - Zmiana nazwy kraju w trakcie gry
Na początek następująca prośba - proszę aby o moim problemie wypowiedzieli się prawdziwi fachowcy, a nie amatorzy. Aby uniknąć wkurzających sugestii, zaznaczam wyraźnie, że mam oryginalną grę.
Do rzeczy.
Zakończyłem właśnie dziewiąty sezon moim hiszpańskim klubem i zauważyłem, że coś dziwnego dzieje się z ligą francuską. Otóż, gdy save'owałem grę w grudniu'2015, nazwa "Francja" zmieniła się na... "Benin"! (Fotka:)

Nic poza tym się nie stało, oprócz tego, że gdy próbowałem zobaczyć "Podsumowanie sezonu" i "nagrody" w lidze francuskiej, to pojawiała mi się... reprezentacja Beninu:-)

Po zakończeniu sezonu, w czerwcu'2016 spoglądam na ligę francuską i co widzę? Tym razem zamiast "Francja" widnieje... "Burundi"! (Fotka):

Dodatkowo "normalny" rozdział miejsc pucharowych po sezonie powinien wyglądać tak jak np. w bundeslidze (Fotka):

Tymczasem w lidze francuskiej rozdział ten wygląda tak:

W związku z tym czy ktoś wie, dlaczego doszło do takiej sytuacji i czy jest sens bym rozpoczynał następny sezon w związku ze złym rozdzielenie miejsc pucharowych dla Francji? Jeszcze okaże się, że w Pucharze UEFA wystąpią ekipy z Burundi:-)

szfedo Przodownik pracy

21.08.2009 14:21    #13724     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy
Ok chyba znalazłem problem ;) w zaufaniu morale zespołu widniało na poziomie 1% co mnie mocno zdziwiło ponieważ w 1 zespole tylko niechciany Audard ma niskie, a reszta w większości znakomite i b dobre, kilku natomiast w porządku. I zostawiłem to, myślałem, że chodzi o te pomniejsze problemy, aż wczoraj wieczorem wparowałem do rezerw a tam wszyscy b. niskie. Oprócz młodych gwiazdek, Deniza Nakiego, Jonathana Cristaldo, Silvu Lunga, Sotirisa Ninisa cała reszta byla wystawiona na sprzedaż od ponad sezonu ale nikt ich nie chciał nawet za 0€. No i myślę, że stąd ten kryzys. Aczkolwiek nie wiedziałem, że morale rezerw przenoszą się także na morale pierwszego zespołu w 'zaufaniu' ;)

Brac0 Partyzant

21.08.2009 11:29    #13725     Sufler - Porady do gry - Newscastle
Właśnie problem w tym ze nie maja duzo agresji. Tacy gracze jak Collocini czy Taylor to nie jacys amatorzy. Zmienilem taktyke, juz nie ma kartek ale przegrywam( Chelsea 0-1;Man City 0-2)

Spinx Młody aktywista

21.08.2009 11:14    #13726     Sufler - Porady do gry - Newscastle
Problem twki w tych co dostali czerwone kartki.. sprawdź atrybuty psychiczne... Agresja? wszystko przyczynia się do tego, że faulują.. Trzeba się pobawić taktyką.. i indywidualnymi zagraniami:)

Brac0 Partyzant

21.08.2009 10:56    #13727     Sufler - Porady do gry - Newscastle
Mam problem, otóż gram Newcastle i za cel mam postawione miejsce w pierwszej 10 ligi.
Problem w tym, że dostaję baty od West Brow Albion 4:0! W tym tez meczu dostalem 3(słownie trzy!) czerwone kartki. Nie wiem gdzie tkwi problem, mozecie polecic jakas takse do tego zespolu?

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
21.08.2009 09:44    #13728     Sufler - Porady do gry - FM w LAN
http://www.cmrev(...)et_.html

Link do tematu ''zagrajmy przez internet''.

gromo1990 Partyzant

Witam. Po zabawie z dodatkami do fm pojawiło mi się coś dziwnego. Gdy klikam na zawodnika to jego umiejętności zamiast w cyferkach są podane w pasku ;/ http://w321.(...)ZFd/blad

miał już ktos taki problem?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

EDIT: Sam rozwiązałem swój problem.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution