Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem z złą atmosferą w drużynie w FM'ie 09 jest dość częsty i takie sytuacje są na porządku dziennym. Najłatwiejszym i najskuteczniejszym rozwiązaniem byłaby sprzedaż "kłótliwego" zawodnika, tak jak mówisz.

Różnica w zarobkach również może być powodem niechęci, jednak jeżeli zawodnicy się aż tak nie lubią, nawet podwyżka zarobków tu nic nie zmieni.

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

22.08.2009 19:57    #13712     Sufler - Porady do gry - Fm nie chce dalej isc...
Ponawiam problem...
Otóż, na początku zaznaczę, że i fma 2009 mam legalnego i windowsa vistę rowniez.
Przed wakacjami zakupiłem nowy komputer. Wymagania jak na fma 09 są rzekłbym: super.
Zacząłem nową karierę, dochodzę do 29 lipca i gra sie zatrzymuje, zawiesza, nie chce isć dalej. Wysłałem sejwa koledze, doszedł mi do 1 lipca, odesłał. I wszystko ok. Dochodzę do 29 lipca 2010 roku i to samo... I znowu wysyłam koledze, przechodzi mi do 1 lipca i jest okej.
Wcześniej nic mi się takiego nie zdarzało. Na starym kompie miałem XP (moj tata ma xp i u niego wszystko działa ok - komp tak samo dobry). Dopiero gdy na nowym kompie zainstalowana została Windows Vista Home Premium, zacząłem mieć takie problemy...
Prosiłbym o pomoc...
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

gromo1990 Partyzant

22.08.2009 16:58    #13713     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem filialnym
Może to ma coś wspólnego z systemem w Białorusi ;D

a tak na poważnie to też miałem ten problem, poczekałem pół roku i dali mi klub filialny.

A pozniej, po zdobyciu 4 razy mistrza mogłem sam wybierac klub ;)

Kash Przodownik pracy

[quote=mahdi]Poszukuję kitsów dla Hoffenheim, kto da link?[/quote]
http://www.cmrev(...)#p224665

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.08.2009 13:56    #13715     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem filialnym
[quote=Margo] Mam niemały problem ze zdobyciem klubu filialnego. Gram sobie FK Witebskiem w lidze białoruskiej i do składu mogę zgłosić tylko 5 obcokrajowców, a w składzie mam dużo młodych brazylijczyków i chorwatów. Chciałem ich wypożyczyć do klubu filialnego, ale gdy zgłaszam do zarządu chęc posiadania takiego klubu, to ci ciągle mi mówią, że to nie jest potrzebne. Co zrobić? Mogę ich jakoś zmusić ( oprócz ultimatum ) ?[/quote]
Musisz po prostu awansować, podnieść reputację klubowi. Pewnie prezes twojego klubu uważa że was nie stać na filię.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Margo Młody aktywista

22.08.2009 12:14    #13716     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem filialnym
Problem rozwiazany. Albo ma sie normalny zarzad albo jakis inny. Dostalem nowych szefow i od razu mi zaoferowali pare klubikow.

dawid3009 Partyzant

22.08.2009 12:02    #13717     Sufler - Porady do gry - Problem z FM-em
Mam taki problem:
Gdy nacisnąłem na wynik jakiegoś meczu aby zobaczyć strzelców wyskoczył mi taki błąd. Miał ktoś taki problem?może wiecie jak go rozwiązać (mam patcha 8.3.0)

Margo Młody aktywista

22.08.2009 10:57    #13718     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem filialnym
W tym problem, ze nie moge zadnego klubu, ani z zagranicy ani bialoruskiego.

Niedlugo moze bede mial nowy zarzad i mi pozwola miec ;]

mkuzmicz Partyzant

21.08.2009 19:36    #13719     Sufler - Porady do gry - Problem z Save'em
Witam!

Jak można wyczytać z w/w tematu mam problem z save'em. A cała sytuacja wygląda tak:

Grałem w FM'a po czym zapisałem grę i ją wyłączyłem. Chwilę potem wyłączyłem komputer i poszedłem spać. Na następny dzień rano gra nie chce wczytać save'u.

Jedyny myk jaki mi nie pasuje to to, że gra w momencie wczytywania zatrzymuje się (wiesza) i tak zostaje... I teraz pytanie co to mogło spowodować i jak to naprawić?

Margo Młody aktywista

21.08.2009 19:32    #13720     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem filialnym
Mam niemały problem ze zdobyciem klubu filialnego. Gram sobie FK Witebskiem w lidze białoruskiej i do składu mogę zgłosić tylko 5 obcokrajowców, a w składzie mam dużo młodych brazylijczyków i chorwatów. Chciałem ich wypożyczyć do klubu filialnego, ale gdy zgłaszam do zarządu chęc posiadania takiego klubu, to ci ciągle mi mówią, że to nie jest potrzebne. Co zrobić? Mogę ich jakoś zmusić ( oprócz ultimatum ) ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution