Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.08.2009 13:56    #13701     Sufler - Porady do gry - Fm nie chce dalej isc...
kurcze dziś dopadł mnie ten sam problem co kolegę, tylko że ja mam Windowsa XP.
U mnie gra się zacina jak chce przejść z 10lipca na 11. gdy włączam menadżera zadań Windows to przy Fm pisze brak odp.
Dodatkowo próbowałem brać urlop ale jest ten sam problem.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.08.2009 17:13    #13702     Sufler - Porady do gry - Problem z dodatkami do FM-a `09
Otóż problem polega na tym, iż po wgraniu Windowsa XP od nowa wszystkie gry się skasowały, ale już pliki ich dotyczące nie, pozostała również muzyka. Po wgraniu Windowsa zainstalowałem FMa `09 oraz potrzebne do jego uruchomienia programy, dopiero niedawno zauważyłem że nie działają dodatki graficzne (np. zestaw Lgopacków większości klubów albo program obliczający odległość pokonaną przez piłkarza). Wszystkie pliki są wrzucone tam gdzie były czyli moje dokumenty/sports interactive/FM 2009. I tu nasuwa się moje pytanie: Czy wie ktoś jaka jest przyczyna nie działania tych dodatków i jak to ewentualnie naprawić?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

DarioFM Partyzant

24.08.2009 16:46    #13703     Sufler - Porady do gry - problem z harmonia
kurde nie wiem dlaczego ale paru moim zawodnikom w pomniejsze problemy pisze :zniechecony brakiem harmoni w klubie.Sklad mam prawie taki sam jak w poprzednich sezonach.A gram juz trzeci.Moze mi ktos napisac o co chodzi i jak temu zaradzic.

Black Młody aktywista

24.08.2009 15:52    #13704     Sufler - Porady do gry - Brak Polski w doborze lig
Sprawdź liczbę zespołów w polskich ligach. To najczęstszy problem. Gdy liga ma załadowaną inną ilość zespołów niż powinno występować - kraj się nie wyświetla.

Adrim Młody aktywista

24.08.2009 15:45    #13705     Sufler - Porady do gry - Piłkarze widma??
Niestety nie za bardzo po pierwszym dniu nie zapamiętałem ich nazwisk :) Ale np wiem , ze miałem piłkarza z jakiegoś afrykańskiego państwa, i też wyparował. Myśle ze problem tkwi w bazie danych. Może gra tworzac ją wczytała inna np 9.0.0 a zapisała w jeszcze innej 9.3.0 albo na odwrót??????????

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Moje pytanie dotyczy czy da się porozmawiać w jakiś sposób o tym problemie z piłkarzem lub asystentem? Bo w "interakcji z piłkarzem" nie ma niczego odnośnie tego problemu?
Robić coś z tym czy zignorować i grać dalej?

crimson Partyzant

24.08.2009 11:45    #13707     Sufler - Porady do gry - XML parsing error! FM 2008
Znalazłem rozwiązanie tej usterki ale tylko do wersji 09. Czy ten problem można naprawić również w wersji wcześniejszej i jeśli tak to bardzo proszę o podanie sposobu :-)

treść komunikatu standardowa not-well-formed(invalid token).......

Z góry dzięki.

del3 Młody aktywista

23.08.2009 22:21    #13708     Sufler - Porady do gry - Nie pojawia się ikonka
Okej już jest git :D
Przepraszam za zabrany czas na rozwiązanie mego problemy, gdyż wynikał on z mojej nie wiedzy ;]
Go, Go, Go The Gunners !

del3 Młody aktywista

23.08.2009 21:48    #13709     Sufler - Porady do gry - Nie pojawia się ikonka
Witam. Mam otóż problem taki że gdy instaluję FM 2008 i jest zakńczenie instalacje, wyskakuje ze wystąpiły błędy. Ale gre da się włączyc i wszystk jest gitez majonez, ale ikonka mi sie nie pojawia na pulpicie, i by grę uruchomic muszę wejśc w folder gdzie owa gierka jest zainstalowana i dopiero w tym folderze mogę uruchomic gre. Czy wie ktoś jak wydobyc ikonke na pulpit ? Dodam ze w menu START nie ma ani śladu Fm'a 2008, a grę mam orginalną
Go, Go, Go The Gunners !

patryk11 Przodownik pracy

23.08.2009 21:20    #13710     Sufler - Porady do gry - hiperlinki
W jaki sposób zrobić hiperlinki w komentarzu? Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłem, ale chodzi o coś takiego jak zrobili w tym linku http://www.cmrev(...)l?page=6 Przemu$^^ i Frej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution