Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Nork1395 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
21.04.2016 10:05    #1371     Sufler - Porady do gry - Transfery
witam mam problem w fm16 poniewaz posiadam odpowiednio duzy budzet transferowy i na place a nie moge wykonywac transferow.za kazdym razem wyskakuje komunikat ze nie mam odpowiedniego budzetu pomoze ktos?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Ronda są ok, znam kilkanaście. Żeby nie robić zaś offtopu w temacie offtopowym - nie wiem jak Wy, ale ja nie lubię odgrzewać żeberek. Z plackami nie mam problemu, bo wpieprzam na zimno, jeżeli jest potrzeba.

Karol lubi anegdotki, to w wolnej chwili mogę sprzedać historię o konsumpcji pizzy mrożonej. Wiecie, takie gumogówno ze sklepu.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

eryczek28 Partyzant

20.04.2016 14:41    #1373     Sufler - Porady do gry - Symulacja meczy
Gdy mam jakiś mecz po prostu jest on symulowany i nie mam żadnego wpływu co robi moja drużyna. Nie mam możliwości końcowego zatwierdzenia składu. Co zrobić, aby rozwiązac mój problem? Prosze o szybką odpowiedź

Brazzo Młody aktywista

20.04.2016 09:02    #1374     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="IamTheSwarn"]To nie czytaj, jaki problem?? Chcesz coś robić to rób. Totalnie nie widzę, by zajmowanie się kimkolwiek/czymkolwiek miało przeszkadzać w robieniu czegoś pożytecznego.[/quote]
Imho, żeby wiedzieć co jest w danym poście, to trzeba go przeczytać. Dopiero po zapoznaniu się z treścią można stwierdzić, o czym on jest. Nie oceniam książki po okładce, a po treści przez nią prezentowanej.
Wracając do tematu. Z moich obserwacji wynika, że jakakolwiek współpraca obu stron, nawet w kwestii szeroko rozumianej dobroczynności, nie przejdzie. Więc pozostaje indywidualna działalność, za którą każdy sam siebie rozliczy. Pucek podjął już próbę zrobienia czegoś w tej materii. O ile dobrze pamiętam stworzył zbiorczy manifest z propozycjami osób, którym warto pomóc. Kto chce to może tam przecież zajrzeć.

IamTheSwarn Partyzant

20.04.2016 02:29    #1375     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brazzo"]Nie wiem jak Wam, ale mi temat tamtej strony i tamtego osobnika totalnie się przejadł. Zajmijmy się robieniem czegoś pożytecznego na tej stronie, a nie patrzmy się na "konkurencję" choć to może nieadekwatne słowo..[/quote]

To nie czytaj, jaki problem?? Chcesz coś robić to rób. Totalnie nie widzę, by zajmowanie się kimkolwiek/czymkolwiek miało przeszkadzać w robieniu czegoś pożytecznego.

Co do wpłat, fajna akcja, czy na MFM, czy na Weszło. Brzmi podniośle, wszyscy się fajnie bawią, wpłacą 20 złotych i heja. Ale skoro jesteśmy przy temacie, może ja się wypowiem i kogoś zainspiruje do jakichś działań. Oczywiście, nie chcę tutaj segregować ludzi na lepszych i gorszych i sugerować by komuś odmawiać pomocy, czy uważać że taka pomoc jest zła. Jest ów Pan Piłkarz z Żoną i trafiło ich nieszczęście, tego nie ma co kwestionować, ale jako pan płkarz, zarabia troszkę więcej niż przeciętny obywatel. Do tego ta publiczna zabawa. A co jeśli takie życie prowadzi samotna matka, pracująca na dwa etaty? Naprawdę wystarczy się rozejrzeć, nie obchodzi mnie to czy robicie, aby coś pokazać czy coś, ale wystarczy chwila wolnego czasu i chęci by naprawdę umilić komuś życie. Sam czekam na szkolenie do pełnego wolontariatu w hospicjum, do tego są różne sytuacje, gdzie można naprawdę pomóc tym potrzebującym. I nie chodzi o wpłacenie kilku złotych (chociaż zawsze sie to przyda), ale skoro widzę takie zainteresowanie akcją, może kogoś zainteresuje uczynienie świata bardziej normalnym i zamiast rundki csa, czy połowy sezonu dać komuś chwile normalności, satysfakcja jest naprawdę duża.
No jak mówię, piszę na ten temat bo wziął się wątek niesienia pomocy etc. Natomiast nikt nie może być ganiony, że tej pomocy nie chce udzielić, czy coś.

@paweldemon, skoro ciebie to nie obchodzi, to po co się do tego odnosisz? Ja osobiście nie widzę hipokryzji w słowach pucka a raczej jakiś wypracowaną metodologie działań i rozumowania pewnych aspektów. Czy jest słuszna? To moja opinia, ale dopóki mi nie wadzi, to nie ma żadnego znaczenia. Nie wszystko musimy rozumieć, a Ciebie już szczególnie nie posądzałbym o rozumienie zbyt wielu rzeczy ;)

Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania, jak zacząć prace w wolontariacie, gdzie się udać, kogo pytać to chętnie udzielę informacji. U mnie zaczęło się to przypadkowo od płatnej opieki nad dzieckiem, może wy w sobie też cos poczujecie takiego ;)

boniek78 Partyzant

19.04.2016 15:07    #1376     Football Manager - Ogólna dyskusja - Liga włoska
Witam.Mam taki problem,w nowym sezonie czyli 16/17 pojawia się nowy regulamin rozgrywek, mianowicie trzeba mieć w składzie 4 piłkarzy szkolonych klubie niby mam wychowanków ale są to ogórki zarejestrowanych może być tylko 25 zawodników.Czy można to jakoś obejść,wiem że można zostawić 4 puste sloty tylko kadra się zmniejszy o 4 zawodników czyli 21 piłkarzy trochę krótka kadra.

kowalik2594 Partyzant

[quote="spanky21"]Witam ja mam problem że nie mogę kupywać zawodników ani sprzedawać bo pokazuje brak kasy a pieniadze mam. Wie ktoś jak to naprawić?[/quote]

Aby naprawić ten problem musisz... Kupić oryginał.

deco87 Partyzant

15.04.2016 23:33    #1378     Football Manager - Kącik graficzny - Dodawanie herbów
Mam problem, chciałbym dodać herb do drużyny z okręgówki. Zrobiłem dwa grafiki podpisałem IDkiem z edytora, zmieniłem w configu i nic. Coś pominąłem?

gerard1986 Partyzant

Witam wszystkich i proszę o pilną POMOC. Wygrzebałem ze składziku oryginalnego FM-a 2005 zainstalowałem i nie odpala się na WIN 7 HP.
- sprawdziłem kompatybilność
- zmieniłem rozdzielczość
i nic nie działa :(

Czy ktoś z graczy wie jak uruchomić grę na win 7??

Slayer666 Partyzant

[quote="spanky21"]Witam ja mam problem że nie mogę kupywać zawodników ani sprzedawać bo pokazuje brak kasy a pieniadze mam. Wie ktoś jak to naprawić?[/quote]

Pewnie masz embargo z powodu zmiany zarządu/prezesa. Zawsze tak jest. Może byłeś na urlopie i ci ta informacja w spamie utonęła. To,że masz pieniądze a raczej bogaty klub to nic. Jak zarząd pochodzi z Izraela to trzeba ich błagać o fundusze bo sami z siebie dają zwykłe grosze na początku sezonu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.