[quote=mahdi]Dziwi mnie, że wśród tak wielu "speców" od FM-a nie ma jakiejś "mądrej głowy", która potrafiłaby wyjaśnić anomalię z którą się zetknąłem...)[/quote]
Pewnie dlatego że jesteś pierwszą osobą na CMREV której przydarzył się taki problem.
Tobie się wydaje, że skoro w zarządzie jest ponad kilkanaście osób i jak wrzucisz taki nietypowy problem na sufler to od razu każdy z zarządu poda ci kilka złotych porad które wszystkiemu zaradzą.
Problem który się tobie przytrafił jest zupełnie nowy (nie znajdziesz w całym suflerze podobnego tematu jak twój) Zawsze jak pojawia się jakiś nowy problem to "trochę trwa" nim znajdzie się na niego jakieś rozwiązanie (patrz zjawisko ptasiej/świńskiej grypy na świecie i zastanów się ile dziesiątek a może nawet setek tysięcy lekarzy-ekspertów od ponad roku pracuje nad skuteczną szczepionką i jak na razie bez rezultatów). Proponuję trochę cierpliwości.
[quote=mahdi]Ciekawy jestem, dlaczego Snpr9 otrzymał "reakcjonistę"?[/quote]
Ja się wcale nie dziwię, że Pucek dał mu reakcjonistę. Na miejscu Pucka zrobiłbym to samo ponieważ Snpr9 posunął się do tego że wszem i wobec stwierdził (co można wywnioskować z tego co napisał) że wg niego gabinet nie robi nic oprócz karania użytkowników co jest bzdurą ponieważ m.in dzięki gabinetowi ta strona ciągle funkcjonuje i się rozwija (nie mała też w tym zasługa samych użytkowników)
[quote=mahdi]...wkurza mnie, że temat założony przeze mnie ma ikonkę "odpowiedź eksperta"?! To sugeruje, że jakiś "ekspert" mi odpowiedział...Lucasinho - uważam, że...w tej kwestii nie okazałeś się "ekspertem" więc ta ikonka powinna zniknąć...[/quote]
Uważam że się czepiasz. Ikonka "odpowiedź eksperta" oznacza że ktoś z gabinetu (czytaj ekspert) odpowiedział na twoje pytanie a opis przy ikonce wcale nie stwierdza że "ekspert swoją wypowiedzią wyczerpał temat i w pełnie zaspokoił pewne braki wiedzy użytkownika w dziedzinie football managera tudzież nowo napotkanego problemu" czy coś takiego. Poprostu Lucasinho zaproponował ci takie rozwiązanie które w jego mniemaniu było najrozsądniejsze. Tyle.
[quote=mahdi]Dodam, że nic co proponowali towarzysze powyżej - nie działa...
[/quote]
A na pewno proponowałeś rozwiązania które zasugerowałem ci wczoraj?? Tzn rozpocząć NOWĄ grę na jakiejś oficjalnej bazie danych, WOGÓLE nie ingerować w nią ŻADNYMI edytorami, save cleanerami i pójść na urlop do tego 2016 roku i po powrocie z urlopu sprawdzić czy zaszły jakieś zmiany w nazwach krajów oraz czy w tej Francji pojawiły się jakieś nie-francuskie kluby??
JEŚLI wrócisz z urlopu i stwierdzisz że wszystko jest w porządku będzie to oznaczało że:
- w twojej aktualnej karierze zaszły te wszystkie "dziwne" zmiany ponieważ zbytnio zaingerowałeś w plik save (edytory, save cleranery itp)
- ów save jest już nie do uratowania
- jedynym wyjściem jest rozpoczęcie nowej gry na jakiejś oficjalnej bazie danych BEZ używania jakichkolwiek edytorów.
Jeśli natomiast zechcesz używać nieoficjalnych baz danych lub samemu wprowadzać jakieś zmiany w jakichś bazach bo będzie drażniło cię to że np transfery tudzież składy są nieaktualne to po prostu przed rozpoczęciem nowej rozgrywki odznacz opcję "używaj prawdziwych piłkarzy" i wszyscy zawodnicy w grze będą fikcyjni. Przecież nawet jakbyś miał najaktualniejsze składy w KAŻDYM zespole w grze i rozpocząłbyś nową karierę to i tak po jednym sezonie wszystko by już nie było tak jak w rzeczywistości. A co zrobisz gdy np w twojej karierze po roku gry Cristiano Ronaldo przejdzie do Barcelony lub Interu czy gdzie indziej? Przestaniesz grać bo jesteś "perfrekcjonistą" bo CR7 tzn CR9 w rzeczywistości dalej będzie grał w Realu?
Przecież to tylko gra i wirtualna rozrywka
Wybaczcie że się tak rozpisałem.
Moja rada jest następująca. Skoro "przedobrzyłeś" z używaniem edytorów (sam przyznałeś że grasz na zmodyfikowanej bazie danych i używałeś save cleanera) to masz na przyszłość nauczkę

więc zacznij nową karierę ale tym razem bez edytorów
Najnowsze posty