Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Głupia sprawa, jest rok 2016, gram Motorem Lublin w Pucharze Polski z Polonią Warszawa, dogrywka (1:1 po 90 minutach), moi strzelają na 2:1, gra kończy się tym wynikiem w 120 minucie. Zadowolony przeglądam tablicę wyników pozostałych drużyn, a tam... Motor przegrał po karnych (2:2 było po dogrywkach)! Więc sprawdzam powtórkę bramek, wszystko tak jak wcześniej - 2:1 wygrywam. Save'a robiłem kilkanaście meczów wcześniej..

Nigdy wcześniej nie miałem z żadną inną drużyną takiej akcji. W poprzedniej wersji gry (2007 albo 2008) miałem problem też z Motorem, bo po barażach zwycieskich... awansowała drużyna przeciwnika :|.

Teraz spytacie - po co o tym tu piszę. Moje pytanie brzmi. Czy ktoś kiedyś się spotkał z takim bugiem? Z czego mogą wynikać te błędy? Mogę dać screeny, ale wyjaśniłem mam nadzieję szczegółowo.

Gram na najnowszej łatce, baza danych opracowana przez Was, ale to nie ma znaczenia - zawinił przecież silnik gry.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

03.09.2009 14:33    #13662     Sufler - Porady do gry - Problem ze sciaganiem plikow
Wydaję mi się, że nadal jest problem z serwerem i w tej chwili pliki można pobierać tylko z mirrorów...

[quote=Lucasinho]W związku z awarią serwera proszę o ściąganie z mirrorów :)[/quote]
Jesteśmy tu aby pomagać...

Kinek Partyzant

03.09.2009 14:13    #13663     Sufler - Porady do gry - Problem ze sciaganiem plikow
Juz od ok 2 tygodni mam prolem ze sciagnieciem jakiegokolwiek pliku z serwera strony. Za kazdym razem kiedy klikne 'pobierz ten plik' sciaga mi sie 0 bajtow :/
Ze sciaganiem z dodatkowych mirrorow nie ma problemu, ale nie wszystkie pliki, ktore chcialbym pobrac maja dodatkowe zrodla sciagania

Uzywam FF, w IE nawet nie chce sie rozpoczac sciaganie. Ktos zna przyczyne i/lub wie jak pomoc ?

art185 Partyzant

dzieki dziala jak to zrobilem ale jest jeszcze jeden problem gdy odznacze bufowanie widac wszystki loga reprezentacji ale znikaja loga rozgrywek typu liga mistrzow mistrzostwa swiata itd ... da sie jakos to pogodzic zeby pokazywalo to i to ?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
01.09.2009 22:37    #13665     Sufler - Porady do gry - Swite Grass
...
lucasinho.blox.pl

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

01.09.2009 20:48    #13666     Sufler - Porady do gry - Europa League - logo
Zapytaj tu.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Collymore Partyzant

01.09.2009 19:03    #13667     Sufler - Porady do gry - Szkocja - problem U-20
Powinien mu się wygenerować szarak. Ale najlepiej niech pójdzie na urlop po prostu. Wtedy gra już sama sobie da radę z tym problemem.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

01.09.2009 18:22    #13668     Sufler - Porady do gry - Szkocja - problem U-20
Ja osobiście nie gram w lidze szkockiej, jednakże kolega nie posiadający konta na cmrev ma pewien problem.

Otóż właśnie ma zagrać mecz w półfinale pucharu Szkocji i pośród kilku wymogów pojawia się taki, że należy mieć w kadrze dwóch piłkarzy U-20 (urodzonych po 1.1.1987). Jeden spełnia takowe wymogi, jednakże nie może on znaleźć drugiego:

http://img4.(...)mnmc.jpg

Próbował z piłkarzami z roczników 88 czy 89, reprezentantów U-19 czy U-21, bo reprezentanta U-20 nie ma żadnego (ten, który spełnia wymogi, urodził się 4.2.1987 i gra w dorosłej reprezentacji ...), ale nic to nie dało. Teraz nie może rozegrać meczu, gdyż ciągle pokazuje mu się ten wymóg. Ma ktoś może jakąś radę na ten problem?

RIDS Partyzant

01.09.2009 13:24    #13669     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2.14 problem
Witam! Mam problem z Edytorem czasu bieżącego do fm 07 pod patch 7.0.2, a ten mam. Odinstalowałem wszystko co związane z FMM'em a i tak cały czas pokazuje mi się to:http://img512.imageshack.us/img512/5209/fmm214.jpg proszę o pomoc jak ten problem rozwiązać :)
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Rumci Partyzant

Mam problem. A właściwie nie wiem, czy to czasem nie jest bug.

Otóż kupiłem sobie zawodnika. Pograł u mnie pół sezonu i go sprzedałem. Jednak została tam umieszczona klauzula odsprzedaży. Wszystko fajnie, ale jak ten sam zawodnik został ponownie sprzedany, to żadna kasa do mnie nie trafiła. I nie jest to pojedynczy przypadek.

Zapytuję się - o co tu, kurczę, chodzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution