Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PanQlo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.09.2009 15:01    #13651     Sufler - Porady do gry - zrobcie cos z serrwerem
sam się uspokój !! i ... chamie jeden Ty !
- strona schodzi na psy [ nie ujmując nic tym urokliwym zwierzętom ] rok temu każdy tego rodzaju problem, był załatwiany natychmiastowo . Teraz mało ,że problemy się nawarstwiają ,to jeszcze na delikatne zwrócenie uwagi na ów problemy pojawiają się chamski odzywki . .... żenujące . :P

a tak poważnie - zróbcie coś z tym , albo najzwyczajniej wrzućcie linki z aktualizacjami na jakiś darmowy serwer - wszak tyle ich jest .. tydzień już po transferach , a ja wciąż się mecze z tymi zdradzieckimi "świniami" w swoich składach .

PanQlo Partyzant

05.09.2009 14:44    #13652     Sufler - Porady do gry - zrobcie cos z serrwerem
co jest z tymi serwerami , pojawiają się coraz to nowe aktualizacje ,ale w dalszym ciągu nie mogę ich pobrać , bo macie te ch*****e problemy . może tak z laski swojej ,ktoś to naprawi , bo zaczyna to się robić coraz mniej śmieszne . tydien temu , ktoś mnie zapewniał ,że nad tym pracujecie - tydzień mija ,a problemy jakie były takie są .... wstyd !

stiop Partyzant

05.09.2009 14:17    #13653     Sufler - Porady do gry - Błąd na mistrzostwach świata
Mam taki problem - Gram w cm01-02 z update March09_update (ściągnąłem z tego serwisu) i gdy dochodzi do mistrzostw świata w 2 rundzie włochy przegrywają i grają dalej, a w następnej rudzie grają dwie reprezentacje włoskie w tym jedna nie rozgrywa meczu i mistrzostwa nie mogą się zakończyć

Czy ktoś kto grał na tym update tez miał ten problem i czy na kolejnych mistrzostwach będzie wszystko ok, jak nie to z jakiego update można skorzystać ???

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
05.09.2009 12:54    #13654     Sufler - Porady do gry - FACEPACKI Sezon 2009/2010
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=Lucasinho]Może pauzuj mecz na czas zmiany? Innego rozwiązania nie widzę, u siebie nie mam z tm problemu :] Nawet częściej bramki padają dla mnie...[/quote]
Ja też to używam i sobie chwalę.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

04.09.2009 20:29    #13656     Sufler - Porady do gry - Prosze poraz kolejny o pomoc

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

[quote=kikoseba]przeczytaj porade na stronie www.centrumfm.org dotyczaca obrony wyniku [/quote]
Kur...de jemu nie chodzi jak bronić wynik, tylko dlaczego traci tak dziwnie bramki!
[quote=bioly]Kolego Adrianek14, jak by obok opcji "pomógł" była jakaś typu "minus" to chętnie bym jej użył! Odpowiedź Kompletnie nie na temat! W ogóle nie związana z moim problemem.
Jak ktoś ma pisać odpowiedzi w tym stylu to proszę o ich nie pisanie.
Pozdro.[/quote]
Odp. Adrianka jest b. podobna do Twojej, więc można by zacytować tutaj Biołego ;)

EDIT:
Z reszta nie wiem po co odkopał ktoś temat po to, żeby napisac idiotyczna odpowiedź że to tylko bug...

del3 Młody aktywista

Miałem kiedyś podobny problem. Grając Nottingham Forest w sezonie 2013/2014 wygrywałem 2-1 a przegrałem 1-2 gdyz mój bramkarz dostał czerwoną i poszedłem na urlop i okazało się że jednak przegrałem :|
Go, Go, Go The Gunners !

patryk11 Przodownik pracy

Nie można pobierać bezpośrednio z serwera, bo jest problem już od kilku(nastu) dni. Są mirrory, a jeżeli do danego programu/dodatku nie m mirrora, to poczekaj na naprawienie...
Następnym razem skorzystaj z wyszukiwarki w suflerze...

Kash Przodownik pracy

Redaktorzy już powtarzali wiele razy, że są problemy z serwerem. Możesz albo skorzystać z mirrora jeśli jest dostępny albo poczekać na naprawienie problemu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution