Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

FmFan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.09.2009 16:47    #13641     Sufler - Porady do gry - problem z wgraniem herbow
pobralem z cmrev CM_Revolution_Mega_Logopack , wrzucam plik .fmf tak jak jest w instrukcji napisane i herby ciagle nie dzialaja... buforowanie skorki mam oczwiscie wylaczone a jak probuje ten plik otworzyc Resorce Archiverem to nic sie nie pokazuje. jest ktos w stanie pomoc?

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
08.09.2009 15:43    #13642     Sufler - Porady do gry - problem z FM2009 Sound Pack v1.0
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

art185 Partyzant

08.09.2009 15:08    #13643     Sufler - Porady do gry - problem z FM2009 Sound Pack v1.0
sciagnelem dodatek dzwiekowy FM2009 Sound Pack v1.0 wypakowalem i podmienilem pliki w C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009data i gdy gram mecz slysze tylko oklaski podczas gwizdka rozpoczynajacego mecz i konczacego i podczas zmian slychac jakis glos spikera i to na tyle bo po za tym z glosnikow wydobywaja sie tylko jakies strasznie ciche szmery. Wie ktos w czym problem ? bardzo prosze o pomoc

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

1908TylkoTwój192... Partyzant

Hehe, sprawdza się, dostałem dużo ofert za 0zł i odrzuciłem i zawodnik nie jest obrażony :D. A teraz drugi problem, zeby nie zakładać drugiego tematu. Otóż co zrobić zeby zawodnik chciał przedłużyć kontrakt? W zakładce ''osobiste'' jest zadowolony ze gra w tym klubie i nie ma sprecyzowanych planów na przyszłość a jak chce przedłużyć kontrakt to nie jest zainteresowany;/ Czy muszę do tego używać FMRTE? nie ma innego sposobu?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.09.2009 17:16    #13646     Sufler - Porady do gry - FM 2008 KOPIA
[quote=Kash][quote]No jednak ma; np. jakby chciał grać w sieci to by nie mógł. FM.exe musi być oryginalny, taki jak na patchu 8.0.2 czy wcześniejszym.[/quote]A skąd wiesz, że by nie mógł? :) [/quote]
Bo jak powszechnie wiadomo piractwo również ma swoje minusy, podobnie jest z FIFĄ czy PES-em nielegalnego pochodzenia. Zresztą to jest ciekawa kwestia piracenie oryginała, czy to nie podpada pod paragraf? "Rozpowszechnianie i kopiowanie...". Ja ci tylko jedno radzę: Legalne (z tego co pamiętam kiedyś potwierdził to Pucek w jakimś temacie) jest zrobienie sobie obrazu z oryginalnej płyty, a to chyba rozwiąże twój problem...
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Pawell Partyzant

07.09.2009 15:33    #13647     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Ja presezon przepracowałem podobnie jak w poprzednich sezonach, rozegrałem chyba 6 sparingów. Wcześniej takich problemów nie miałem dopiero teraz.
A kontuzje piłkarzy co mecz to chyba nie jest normalne.

Co ja mam teraz zrobić jeśli w prawie każdym meczu tracę przynajmniej jednego piłkarza?

bartoszjanusz92 Partyzant

06.09.2009 00:22    #13648     Sufler - Porady do gry - Lista życzeń a scout
Witam mam problem, mój asystent usunął nierealistyczne cele transferowe w mojej bazie danych i w opcji filtr zaznaczyłem napastników. Chciał bym zobaczyć ich ca i pa ale tylko tej wybranej grupki w fm geenie scout 2009. Prosił bym o radę :)

oparson Partyzant

05.09.2009 19:36    #13649     Sufler - Porady do gry - Uciekający trenerzy
Mam problem w moim Atletico Madryt. A przynajmniej tak mi się wydaje.Liverpool i Arsenal podkupili mi już dwóch trenerów (siłowy i od bramkarzy). Próbowałem ich zatrzymać ale nic z tego :) próbowałem kupić np.Krzysia Dowhana z Legi ale zarząd anulował transfer bo uznał ,że mamy wystarczającą liczbę trenerów. Co robić? czy to nie zaszkodzi treningowi moich zawodników? i ciężko mi znaleźć jakichś godnych następców ! pomocy

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.09.2009 15:15    #13650     Sufler - Porady do gry - zrobcie cos z serrwerem
Panie, ja wraz ze swoim zespołem siedzę nad tym od kilku dni i mocno nadwyrężam swoje łącze. To nie jest takie proste jak ostatnio. Racja jest wstyd i kompromitacja, ale wciąż naprawiamy ten problem.

Tam gdzie są mirrory to bierz z mirrorów, tam gdzie nie ma, to niestety póki co masz pecha.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution