Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.09.2009 16:43    #13631     Sufler - Porady do gry - facepack cut-out problem
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

tejdzik Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.09.2009 10:44    #13632     Sufler - Porady do gry - facepack cut-out problem
Robiąc face przy pomocy programu gimp natrafiłem na problem. Po wycięciu,otwieram nowy plik wklejam, wszystko fajnie do momentu aż chce zapisać. Gdy zapisuje jako jpg wyskakuje błąd ,,wtyczka jpg nie obsługuje przezroczystości,,. Co mam zrobić? Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje Pozdrawiam

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.09.2009 08:20    #13633     Sufler - Porady do gry - CM 93/94 - szybkość gry
Witam.Mam taki problem : Pobrałem sobie CM93/94 i chciałem trochę pograć,lecz na moim (nie wiem czy tylko na moim) kompie ten menager bardzo szybko chodzi (co trochę uniemożliwia grę),jest jakiś sposób na to by spowolnić działanie gry?

Czaro_09 Partyzant

10.09.2009 18:56    #13634     Sufler - Porady do gry - FM08 EDYTOR
Witam mam pewien problem .
Mam fm08 i mam oryginał. Ale jak chcę zainstalować to pisze za każdym razem , że mam wypakować gdzie indziej . A chcę zainstalować z tego powodu , że chcę mieć również edytor , którego nie mam . Proszę o pomoc .
(Jeśli już taki temat był to przepraszam )

szfedo Przodownik pracy

09.09.2009 16:11    #13635     Sufler - Porady do gry - Fm nie chce dalej isc...
Miałem nieco podobną historię, kumplowi czasem ukazywało się 199 wiadomości nieprzeczytanych i gdy chciał je odczytać to się okazywało, że nie ma ich w ogóle. W dodatku nie mógł podejmować żadnych decyzji, wszystko za niego podejmował zarząd mimo, że grał. ustalał miejsce w lidze i budżet, akceptował każdą ofertę (w tym 0€ za zawodnika wartego 3 mln) no i pokombinowaliśmy coś mimo, że to ja jestem hostem on również wgrał sobie tą bazę danych jaką ja mam no i pomogło. Może spróbujcie tak rozwiązać ten problem

spyrka11 Partyzant

09.09.2009 15:47    #13636     Sufler - Porady do gry - Fm nie chce dalej isc...
Witam. Nie za bardzo wiedzialem gdzie to napisac, ale pisze tutaj i licze na pomoc.
Mam pewien problem z gra sieciowa w FM 2009.
Gram z kolega juz od kilku dni, obecnie trwa trasnferowe okienko pomiedzy 1 i 2 sezonem. Nagle, od okolo 20 lipca 2009 roku pojawil sie problem. Polega on na tym, ze podczas przetwarzania gry, przy ikonie z wiadomosciami pojawia sie komunikat, ze mam 30 nowych wiadomosc (tyle przez te 4 dni sie uzbieralo). Kiedy klikam by je odczytac, o dziwo nie mam zadnej nowej wiadomosci, a przy ikonie wiadomosci pisze, ze mam tylko 3 nowe wiadomosci, ktorych rowniez nie mam. Nie wiem, jak mamy dalej kontynuowac rozgrywke, dlatego bardzo licze na pomoc.
Probowalem czysczenia rejestru, ponownego wlaczania gry, zmieniania skorki, wylaczania avasta i chyba narazie tyle.

Z gory dziekuje za wszelka pomoc.

art185 Partyzant

sciagnelem dodatek dzwiekowy FM2009 Sound Pack v1.0 wypakowalem i podmienilem pliki w C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009data i gdy gram mecz slysze tylko oklaski podczas gwizdka rozpoczynajacego mecz i konczacego i podczas zmian slychac jakis glos spikera i to na tyle bo po za tym z glosnikow wydobywaja sie tylko jakies strasznie ciche szmery. Wie ktos w czym problem ? bardzo prosze o pomoc

Baphometh Młody aktywista

08.09.2009 18:38    #13638     Sufler - Porady do gry - FM 2008 KOPIA
[quote3=Jacko]
Wejdź sobie na allegro i zobacz, przyjeżdża do ciebie koleś i wgrywa oryginalnego windowsa, którego można wgrać ileś tam razy, z tym że nie zostawia ci płytki... teraz rozumiesz, czy nadal stanowi to dla ciebie problem?
[/quote3]
Kiedyś coś podobnego było na temat kluczy do fm09 i się jeżyliście i uznaliście to za piractwo.
A i czegoś chyba nie rozumiem - to że wystawione jest takie coś na allegro jest dla ciebie gwarantem nie łamania prawa? ciekawe...
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.09.2009 18:08    #13639     Sufler - Porady do gry - FM 2008 KOPIA
[quote2=Baphometh][quote=Jacko] Co do windowsa, za wgranie płacę od 20-50 zł, więc nie gadaj mi tu o pirackim windowsie.
[/quote]
łał, to tak jak ja bym powiedział że za wgranie fm płaciłem dyszkę i nie mam pirata...
Poza tym nie uwierzę, że nikt z was, nie ma nic pirackiego na kompie.[/quote2]
Wejdź sobie na allegro i zobacz, przyjeżdża do ciebie koleś i wgrywa oryginalnego windowsa, którego można wgrać ileś tam razy, z tym że nie zostawia ci płytki... teraz rozumiesz, czy nadal stanowi to dla ciebie problem?

W zasadzie jeżeli ktoś od kogoś pożyczył FM-a oryginalnego i sobie wgrał piratem nie jest ale tylko teoretycznie. Ja mam wykorzystany tylko jeden klucz.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

FmFan Partyzant

08.09.2009 17:27    #13640     Sufler - Porady do gry - problem z wgraniem herbow
tak mysle moze ten plik jest uszkodzony ? bo nie widze innej opcji. ile lat gram w fma to nigdy nie mialem takiego problemu z wgraniem grafik. .fmf sciagalem z mirrora ktos wrzucil na rapidshare. ma ktos moze jeszcze jakis alternatywny link z ktorego dziala na 100%?

co do RA to czekalem dostatecznie dlugo i nic. jak biore browse archive to nic sie nie wyswietla i to mnie zastanawia

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution