Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Aroux Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czytaj ze zrozumieniem, bo chyba niezbyt dobrze zrozumiałeś tekst powyżej. Nigdzie w moim poście nie pytam czy będzie dobrze chodzić.
Zresztą ani nie zamierzam się z tobą kłócić ani przekonywać.

Osoby średnio znające temat wiedzą, że AM2 i 775 to już przeszłość. Szczególnie 775 umiera w oczach. Dlatego budowanie zastawu w oparciu o te podstawki nie jest raczej najlepszym rozwiązaniem. Zdecydowanie nie jest to kwestia marketingu wpływającego na zakup, lecz problem leżącym na przeciwnym biegunie. Po stronie sprzedawców którzy wszelkimi dostępnymi sposobami starają się pozbyć półkowników takich jak 8400 i im podobne, bo już niekoniecznie ktoś nimi jest zainteresowany.

Każdy kto kupuje komputer chce kupić w miarę nowy i dobry sprzęt oraz mieć pewność, że dokonał dobrego zakupu. Ty jak swój kupowałeś swój to pewnie, też miał bardzo dobre możliwości w tym czasie, tak aby trochę posłużył.

Palimpsest Młody aktywista

Jak mnie wkurwiają, za przeproszeniem, takie tematy. Podajesz jakąś kosmiczną konfigurację i pytasz jak będzie chodzić. Mi da Dual Core 5200 2 Gb chodzi bezproblemowo. Jak chcesz zobaczyć wydajność tych zestawów to zobacz wyniki benchmarków. Owszem to co podałeś to jest jedyny rozsądny wybór dla ludzi którzy nie mają co z kasą robić i dają się wodzić za nos specom od marketingu.
@

1908TylkoTwój192... Partyzant

16.09.2009 15:29    #13623     Sufler - Porady do gry - Problem z FM..
A więc..Powiedziałem koledze ze mam aktualne transfery itd do FM'a 2009 (chodzi mi o fix do Revolution Update 2.0). Kolega jest strasznym laikiem i jest zielony w update'ach itd wiec poprosił mnie żebym mu zgrał bazę na płytkę i przyszedł do niego i mu zrobił. Nie miał zainstalowanego FM'a bo mial popsuty komp, w naprawie. Gdy zwrocili mu kompa nie instalował FM'a bo nie widział sensu, grać na nie aktualnych składach itd..Więc zainstalowaliśmy FM'a, potem patch 9.3 i potem wrzuciłem mu fixa. Uruchamiamy FM'a i zaczyna sie problem.. tzn klucz wpisał bo ma oryginalnego FM'a, i ok aktywacja powiodła się ale FM się nie włączył.. Zrestartowaliśmy kompa, uruchamiamy FM i wyskoczył jakiś błąd.. Klikam ok, wyskakuje następny, znowu ok i tak ciągle. Gdy błędy się skończą komputer sam się restartuje ;/ i tak w kółko. Nie wiem czy to są błędy czy komunikaty, pierwszy raz widzę taką sytuacje. Potem odinstalowaliśmy i zainstalowaliśmy FM'a chyba z 5 razy i ciągle to samo.. Dodam tylko, że gdy FM się zainstalował w tym okienku gdzie pisze ze wszystko ok itd po instalacji pisało coś tam error.. Powtórze jeszcze raz : Kolega ma oryginał zapewniam. Czy ktoś widział już taki problem i wie jak go rozwiązać? Z góry dzięki.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

15.09.2009 20:26    #13624     Sufler - Porady do gry - Moja kariera
A gdzie tu Dawidzie problem?? filmik /swoja droga dobrze zrobiony/ bardziej nadaje sie do przechwalek:-] choc przydalby sie na koniec screen "Polaka".

1908TylkoTwój192... Partyzant

15.09.2009 15:37    #13625     Sufler - Porady do gry - Brak herbów reprezentacji
Nie wiem co się stało. Włączam dziś FM'a, wybieram nową grę. Gdy zaczynam wybierać ligi zauważyłem, że nie mam herbów reprezentacji? O co chodzi? Zawsze herby były. Z góry dzięki za pomoc.

Edit: Problem rozwiązany. Jedyną możliwością był reinstall ;]]] i udało się ;). Temat do zamknięcia.

patryk11 Przodownik pracy

Mam problemz tym programem - wrzuciłem wszystko, gdzie trzeba, odznaczyłem buforowanie, zaznaczyłem przeładowanie skina, ale nic nie działa... Ma ktoś jakieś propozycje?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

12.09.2009 20:43    #13627     Sufler - Porady do gry - aktywacja online

kondzio7777 Młody aktywista

12.09.2009 20:26    #13628     Sufler - Porady do gry - aktywacja online
mam problem. przed uruchomieniem fma wyskakuje mi okienko aktywacji online zeby wpisac klucz produktu wpisuje i pisze ze klucz jest juz aktywny. co mam zrobic?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.09.2009 18:55    #13629     Sufler - Porady do gry - Sprawdzanie PA
Ano nie, ale to daje pa z edytora? Czy w styl 156? Nigdy nie ściągałem takich rzeczy to nie wiem, prócz genie kiedyś.
Eee w sumie to nie chce mi się ściągać, znalazłem inne rozwiązanie mojego problemu.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

tejdzik Partyzant

mam problem. otóż zrobiłem facepack pewnej drużyny, po zrobieniu configu wkleiłem tam gdzie trzeba. po włączeniu gry sprawdzam czy wszystko gra. I jak zwykle znowu problem. Zdjęcia sztabu szkoleniowego są dobrze zrobione jednak te zawodników są już tak jakby za duże, widzę tylko szyje, pomoże ktoś? proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution