Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kinneshan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam problem związany ze stroną. A mianowicie, gdy klikam "Załóż bloga", przekierowuje mnie na stronę: http://www.cmrev.com/404.html. Co mam zrobić, żeby móc zacząć pisać?

maxim Partyzant

03.05.2016 11:30    #1362     Sufler - Porady do gry - FM15 spadki FPS, restaruje laptop
Wszystko chodzi pieknie ladnie az do wczoraj gdy odpale FM15 laptop restaruje sie co troche do tego FM strasznie sie tnie..zawsze bylo 60 fbp a teraz 5-6...wszystko inne smiga normalnie.. ktos sie spotkal z takim problemem?

Oolong23 Partyzant

Jak to jest z tymi klauzulami w lidze francuskiej ? Dwóch moich kluczowych piłkarzy ma klauzule 30mln a gdy chcę podpisać nowy kontrakt w którym chciałbym zwiększyć klauzule to nie mam takiej opcji jedynie "klauzula po spadku". Oboję mają po 22 lata i są warci +20mln więc 30mln to będzie promocja dla kogoś a chcę trochę utrzymać ich w klubie. Szukałem na różnych forach informacji o tym ale nic nie znalazłem.
Z góry dzięki za odpowiedź

Samsung84054 Partyzant

30.04.2016 19:51    #1364     Sufler - Porady do gry - Podpisywanie Kontraktów
Mam problem z rozgrywką w FM 16
Gram 4rsenalem i planuje zmienić trochę sztab szkoleniowy, zwolniłem nie potrzebnych pracowników i ustaliłem kontrakty z nowymi, czekam na możliwość podpisania kontraktu i tu klops... mimo dużego budżetu (80mln euro) nie mogę podpisać kontraktu, mam tylko opcję przesunięcia decyzji o tydzień, o co może chodzić? Jak to naprawić?

romantico Partyzant

[quote="paweldemon"]Prawdziwy zespół to Legia zbuduje dopiero jak osiągnie awans do fazy grupowej LM. Romantico jak grasz w FMa polskim klubem to od razu kozaczysz w grupie LM po dziewiczym awansie??[/quote]

Ja w FMie nie mam problemu z awansem do LM :-)

Garrincha Partyzant

22.04.2016 00:06    #1366     Sufler - Dodatki do gry - Serie D
Z racji tego, ze w najnowszym patchu nie było Wolskiego czy Brelka w Wiśle postanowiłem spróbować sił w lidze zagranicznej. Mój pomysł spalił nieco na panewce albowiem w planach miałem zagrać na bazie dotyczącej 'zlotego pokolenia' obejmując w niższej lidze włoskiej zespół z San Marino. I tu mamy problem, albowiem w grze mamy tylko 3 poziomy rozgrywkowe we Włoszech a zespół z San Marino gra na poziomie czwartym. Czy istnieje jakaś szansa by zagrać tym zespołem łowiąc jednocześnie do składu perełki ze złotego pokolenia San Marino, Wysp Owczych, Malty i Andory?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Nie, nie, po prostu trochę zboczyłem z tematu - alkohol i kawę akurat odstawiłem ze względu na niedobory magnezu, który to te dwa napoje mi wypłukiwały. Mam generalny problem z trzęsącymi się kończynami, bywało, że brałem do ręki telefon i po prostu go upuszczałem, albo kompletnie przelewałem wodę napełniając kubek, bo ręka nie była dość silna/szybka, bo cofnąć pochylony czajnik. W przypadku alko i kawy na rezultaty trzeba czekać dłużej, bo około miesiąc, ale po tym czasie wszystko wróciło do "mojej" normy, jakim jest lekkie trzęsienie się dłoni przy jedzeniu kanapki i docinki znajomych "nie bój się, nie zabiorę Ci jej" Mr. Green A co do cukru, to poprawę poczułem już po 4 dniach. Co więcej, tyle samo zajęło mi przyzwyczajenie się do gorzkiej herbaty (kawy nie słodziłem), a zaczynając byłem pewien, że zajmie to 4 miesiące albo lata.

[quote="kondi192"]A ogólnie po piwie właśnie fajnie się zasypia :P[/quote]
I co, mam pić browar codziennie? Pomijając sam aspekt finansowy, to tylko substytut rozwiązania problemu. Wolę nie pić alko, mieć hajs w kieszeni i ogarnięte ciśnienie krwi oraz wydolność wątroby :)
twitter.com/Ceyvol

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="Ceyvol"]Śmiejecie się, ale od kiedy definitywnie odstawiłem alkohol, kawę i cukier do herbaty, zdecydowanie poprawiło mi się samopoczucie, sen, energia i wydolność. Polecam sobie przeczytać ten wywiad, który otworzył mi oczy, jak nacukrowany jestem w ciągu dnia (wypijałem po 5-6 herbat dziennie po 2 łyżeczki każda, plus cukier w innych produktach). Jeżeli ktoś jest cały dzień ospały, zmęczony, depresyjny, albo w nocy jest tak rozkojarzony, że zaśnięcie zajmuje mu po 1-2h, to podpowiadam, że cukier może być przyczyną. Już dwa lata nie piję żadnych słodkich i gazowanych napojów, które są zwyczajnym syfem (potem się dziwicie, że macie pryszcze albo zepsute zęby, a to od słodyczy, coli i zbyt rzadkiego prania poszewki od puduszki), za dnia łoję głównie wodę, ale dopiero po odstawieniu cukru do herbaty moje samopoczucie się w pełni ogarnęło i w końcu zasypiam i wysypiam się jak normalny człowiek. Serio, nie pijcie cukru, polecam.[/quote]

Wychodzi na to, że problemem był cukier a nie alkohol :P

A ogólnie po piwie właśnie fajnie się zasypia :P

kondi192 Minister Kultury

[quote="swider-oks"]siema Kondi zauwazylem blad z herbami warminsko-mazurskiej I po rozpoczeciu gry niewyswietlaja sie nazwy klubow zamiast nich sa herby tlko same lewostronne cjak to poprawic[/quote]

Pobierz paczkę jeszcze raz bo wcześniej był problem z plikami config. Wszystko naprawiłem i poprawiony link jest w downloadzie

http://www.cmrev(...)rd_.html

Pucek Stachanowiec

21.04.2016 11:43    #1370     Sufler - Porady do gry - Transfery
Mógłbyś pokazać ten problem na screenach?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution