Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dooomiiin Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.10.2009 19:58    #13591     Sufler - Porady do gry - Zawodnik nie lubi asystenta.
Jak w temacie. Mój podstawowy obrońca po trzech latach spędzonych w zespole stwierdził, że nie lubi mojego asystenta. Znacie jakieś rozwiązanie tego problemu?
Szczerze mówiąc pierwszy raz się z tym spotkałem...
by dooomiiin

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

02.10.2009 18:04    #13592     Sufler - Porady do gry - Link
Na przyszłość pisz tam:

http://www.cmrev(...)?page=44

hQ Partyzant

[quote=szfedo]Jeśli masz XP-eka to możesz sobie skonfigurować własną sieć prywatną, aczkolwiek ja tam się za bardzo na tym nie znam i tylko mogę zapodać linka
A może opiszesz dokładniej ten błąd. Bo ja ostatnio instalowałem hamaczi i bylo wszystko grejt. Instalowałeś najnowszą wersję?[/quote]

Instalowałem kilka wersji hamachi i nie dawało to żadnych skutków.

Dokładniej to chodzi o to, że postanowiłem zagrać z kolegą przez Internet w fm. Dałem mu IP i nie udało się nam połączyć, więc postanowiłem, że ściągniemy hamachi, lecz w związku z tym, że mam owy problem z hamachi, pytam czy jest jeszcze jakaś inna możliwość gry przez Internet.
Polska Gola

hQ Partyzant

A więc mam taki oto problem. Chciałem z jednym z kolegów zagrać ligę hiszpańską. Ja Barceloną on Realem. Cchiałem zainstalować hamachi, ale gdy instalacja prawie dobiega końca pisze mniej więcej coś takiego "Instalacja zakończona przedwcześnie, ponieważ jest błąd systemu(ale dokładnie już nie pamiętam). I mam pytanie czy jest możliwość gry bez pomocy hamachi, a z jakimś innym programem? Chcę dodać, że bez hamachi też mój kolega nie mógł wejść na serwer.

Edit: Save'a uruchomiłem jako serwer oczywiście
Polska Gola

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
01.10.2009 16:30    #13595     Sufler - Porady do gry - Kiler taktyka
http://www.cmrev(...)-__.html

Reasumując: Najlepszą (kiler) taktyką do CM 03/04 była tzw:taktyka Diablo
Opierała się ona w głównej mierze na rajdach środkowego pomocnika pod same pole karne i wykorzystywanie dalekich podań lub dośrodkowań od kolegów z drużyny. Taktyka jest NAPRAWDĘ skuteczna (przetestowałem ją na Atletic Bilbao...i efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania ;) )

naimad83 Młody aktywista

30.09.2009 14:05    #13596     Sufler - Porady do gry - Rezygnacja z pracy.
Miałem podobną historie w fm2009 problem rozwiązałem biorąc 1 dzień urlopu. Na następny dzień już wszystko było ok.

blau_grana Młody aktywista

29.09.2009 20:44    #13597     Sufler - Porady do gry - Rezygnacja z pracy.
Witam Szanownych Rewolucjonistów.
Nie widziałem takiego tematu, dlatego zakładam. Jeśli coś przeoczyłem - przepraszam.
Prowadzę sobie od 4 sezonów Wisłę i od zeszłego Albanię. Nagle w przerwie letniej na skrzynce dostaję wiadomość: legendarny trener Arie Haan zakończył pracę z reprezentacją Albanii i przeszedł na emeryturę. Od tamtej pory nie mogę nic zrobić z drużyną Albanii! Nic! Ani powołać zawodników, ani zmodyfikować składu ani zrezygnować z pracy w reprezentacji. Tzn. funkcja rezygnacji jest dostępna, ale użycie jej nic nie daje! Macie jakiś pomysł by to zmienić? W desperacji uruchomiłem FMRTE ale to nic nie dało.
Of course Arie Haan to nie byłem ja - a poza tym w moim sztabie szkoleniowym Arie Haana nie było :/
Patch 8.02, Update F&M ale nie ten najnowszy.
Za wszelkie sensowne sugestie będę wdzięczny, za bzdurne nic nie wnoszące do problemu posty - dziękuję.

Szobinho Młody aktywista

29.09.2009 19:08    #13598     Sufler - Porady do gry - brak odpowiedzi
odinstalować grę, wyczyścić rejestr, zainstalować grę. jeżeli to nie pomoże, to bardzo przydatnym narzędziem jest przywracanie systemu ;) sam miałem problem z pewną aplikacją i przywróciłem stan systemu o 1 dzień i wszystko grało.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

michalb4601 Partyzant

Witam, osobiscie najbardziej lubie grac w FM 2007, wlasnie zaczynam grac Lechem Poznan

mam kilka pytan:
1. jaka polecacie taktyke (prosilbym o ustawienie lacznie z opisami polecen)?
2. jakich zawodnikow moge sprowadzic za maks 100 tys?
3. jaki trening zastosowac zeby zawodnicy poprawili atrybuty?

Zawsze mam problemy z druzynami, obojetnie jakimi bym nie gral. Czy prowadze Barce czy jakis polski zespol, to prawie ciagle przegrywam i nie moge tego w zaden sposob zmienic. Jesli nie oszukam sam siebie, zapisujac stan gry przed meczem, a pozniej w razie porazki nie wylacze gry i nie wczytam z powrotem, to nigdy nie osiagne zadowalajacego rezultatu, ciagle przegrywam, ew remisuje. Prosze o pomoc, co moge zrobic ;)

davidm19 Partyzant

27.09.2009 21:31    #13600     Sufler - Porady do gry - FM (brak odpowiedzi)
Mam taki sam problem jak Bonzai87! Tylko ze ja mam Viste !! i nie ma takiego pliku jak document and settings .. HELP.. rozdzielczosc w grze mam taka jak w ustawieniach ekranu... ram mam 4 gb wiec tez nie brakuje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.