Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

M3_PL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.10.2009 11:02    #13581     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2009
Ej mam problem po uruchomieniu FM 08 po 30 sekundach wyskakuje mi TOO MANY Virtual SCored , i mi sie gra wylancza wie ktos jak to naprawic? ;p
z gory dzieki bo ma 10 sezon i mi zal go kasowac.

Arshavin13 Partyzant

03.10.2009 17:34    #13582     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Nie wiem w czy miał mi te link pomóc nic tam nie ma o harmoni w drużynie.
Przy danym piłkarzu piszę, że ma pomniejszy problem, uważa on że nie ma harmoni w drużynie.

Arshavin13 Partyzant

03.10.2009 15:58    #13583     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Dzięki za pomoc Buki na mistrzostawch w grupie Francja, Polska i Kolumbia czyli jak się postaram to wyjdę z grupy.

Mam jeszcze jeden problem kilku moich piłkarzy mówi że w drużyne nie ma harmonii jak temu zaradzic??

EDIT:właśnie sprawdziłęm w reprezentacji nie da się ustawiac treningów tak jak w klubie, kolejni gracze przed mistrzostwami mi wylatują. :(

Buki Partyzant

03.10.2009 15:07    #13584     Sufler - Porady do gry - Jeden trener
[quote=Arek96] Aktualnych trenerów zrobić asystentami. To taki mały trick, dzieki któremu mozna uniknąć tego problemu.[/quote]

A wiesz, że można mieć tylko jednego asystenta?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

03.10.2009 14:06    #13585     Sufler - Porady do gry - Jeden trener
Nie o to chodzi, po prostu zarząd uważa że więcej nie potrzebujesz i tyle. Spróbuj aktualnych trenerów zrobić asystentami a nowego dać potem jako trenera. To taki mały trick, dzieki któremu mozna uniknąć tego problemu.

yarzyn1 Partyzant

03.10.2009 12:10    #13586     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2009
Witam
Zrobiłem format c: bo juz przyszedl na to moment. Po tym wszystko znowu zainstalowałem jak rowniez FM2009. Włączam a tu nic sie nie dzieje, zero reakcji, co gorsza zadnego komunikatu, co, jak, dlaczego? Po prostu nie można uruchomic gry. Prosze o rade.

grzesiofor Partyzant

Witam. Mam problem. Jak pewnie wiecie w lidze włoskiej są ograniczenia co do liczby sprowadzanych piłkarzy poza UE, czyli 1 zawodnik na sezon. Czy można zmienić ten limit lub całkowicie go usunąć np. w edytorze? Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje.

azor1513 Partyzant

Hejka....Mam problem.....podczas wlaczania gry fm 08 wyskakuje mi blad.....Unable to find data folder...Nie wiem czemu tak sie dzieje...Moze dlatego ze sciaglem najnwsze uaktualnienie do fm 08 i je skopiowalem do folderu....db.......Jesli ktos mial taki problem jak ja i go rozwiazal to niech odpisze.....Prosze o pomoc wszystkich fm-maniakow.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
02.10.2009 20:19    #13589     Sufler - Porady do gry - Link
[quote=Arek96]Na przyszłość pisz tam:

http://www.cmrev(...)?page=44

[/quote]
lucasinho.blox.pl

PabloBarca Partyzant

02.10.2009 20:00    #13590     Sufler - Porady do gry - sezon
Siema ;]
Mam problem... gram teraz 5 sezon Sportingiem Lizbona i co prawda przez pierwsze 2 sezony nie było tego problemu to od ostatnich dwóch i teraz (zaczynam ten piąty dopiero) pojawia sie pewien problem... mianowicie jak zaczyna sezon to idzie im totalnie beznadziejnie, próbuje różnych taktyk i nic az w końcu (zazwyczaj po paru albo parunastu tygodniach) trafiam ja jakąś takse z którą grają super... no i niby wszystko fajnie super ale jak zaczynam następny sezon i gram dokłądnie tą samą taktyką z tymi samymi zawodnikami to grają beznadziejnie;/ co robić???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.