Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.10.2009 18:09    #13571     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote=Jezier]Mam problem w czasie zapisywania gry zresetowal mi sie komp po ponownym odpaleniu gry i probie wczytania wyskoczyla info ze gra nie moze byc wczytana, mozna z tym cos zrobic?[/quote]
Niestety nie. Gdy podczas zapisu poszedl reset kompa to save do kosza, bo jest uszkodzony. Jedyne co cie ratuje to backupy. Jeśli masz to wczytaj i będziesz po prostu trochę w tyle, jeśli jednak nie no to koniec sejwa niestety

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

05.10.2009 18:08    #13572     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote=Jezier]Mam problem w czasie zapisywania gry zresetowal mi sie komp po ponownym odpaleniu gry i probie wczytania wyskoczyla info ze gra nie moze byc wczytana, mozna z tym cos zrobic?[/quote]
Jak nie masz BackUpa to nie.

Jezier Partyzant

05.10.2009 18:04    #13573     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam problem w czasie zapisywania gry zresetowal mi sie komp po ponownym odpaleniu gry i probie wczytania wyskoczyla info ze gra nie moze byc wczytana, mozna z tym cos zrobic?

SowaA Partyzant

05.10.2009 17:56    #13574     Sufler - Porady do gry - Problem
Od razu napiszę, że podobną, a wręcz identyczną informację napisałem w temacie "Pliki...", ale stwierdziłem że szybciej będzie uzyskać odpowiedź poprzez założenie tematu. Do rzeczy...

Przeszukałem wiele tematów dotyczących tego mojego problemu, w niektórych znalazłem poady, ale niestety żadne nie skutkują (np. dodanie w configach ~fm2008~ na końcu, skopiowanie kit panel'u tez nie pomogło. . Co zrobić ze znikającymi strojami. Wyjaśniam od razu o co mi chodzi. Niektóre kluby mają wyświetlane stroje, niektóre nie, niektóre tylko po części. Configi są dobre, sprawdzałem. Chciałbym uzyskać jakąś pomoc od osób, które miały podobny problem i sobie z tym poradziły. Może być priv.

Jezier Partyzant

Sorry ze pisze o tym tutaj ale mam problem z plikiem.
W trakcie zapisywania gry zresetowal mi sie komp, po kolejnym odpaleniu gry wyskoczyl blad " Error file XML " i nie chce wczytac mi gry??? POMOCY

SowaA Partyzant

Przeszukałem wiele tematów dotyczących tego mojego problemu, w niektórych znalazłem poady, ale niestety żadne nie skutkują (np. dodanie w configach ~fm2008~ na końcu, skopiowanie kit panel'u tez nie pomogło. . Co zrobić ze znikającymi strojami. Wyjaśniam od razu o co mi chodzi. Niektóre kluby mają wyświetlane stroje, niektóre nie, niektóre tylko po części. Configi są dobre, sprawdzałem. Chciałbym uzyskać jakąś pomoc od osób, które miały podobny problem i sobie z tym poradziły. Może być priv.

jaroo25 Młody aktywista

W grze przecież bez problemu sprawdzisz, które zespoły są najsłabsze najbiedniejsze itp...
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

jaroo25 Młody aktywista

04.10.2009 12:15    #13578     Sufler - Porady do gry - Czy FM 2006 pójdzie na Viście?
Mi bez problemów kiedyś na Viscie działał FM2005, więc możliwe, że i 2006 pójdzie.
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

Caniggia Partyzant

Witam
Zainspirowany nieoczekiwanym zainteresowaniem kilku użytkowników suflera postanowiłem założyc temat dotyczący mojego update'a, nad którym pracuję od dłuższego czasu (ostrzegam, że jeszcze sporo pracy przede mną). Update ten umożliwia grę sezonem 1997/98 w FM 2008 (jest jedno ale - zamiast MŚ 1998 będzie EURo 98 :P) ... No więc chciałbym zapytac czy na pewno jesteście zainteresowani?? Bo jeśli tak to podwoję częstotliwosc swojej pracy :) Oprócz tego będę tutaj zgłaszał różne problemy, mam nadzieję że będę mógł liczyc na Waszą pomoc.

No i mam pierwsze pytanie, odnośnie właśnie EURO 98 (a właściwie 2008) - czy można zmienic to tak, aby zamiast EURO w 2008 roku były MŚ??? Nigdy nie robiłem tego typu myków, ale może ktoś wie???

Jeśli macie pytania i chcecie się dopytywac o detale - bardzo proszę, przyjemnie robi się coś jeśli się wie, że innym się to podoba (lub nie!) :P

M3_PL Partyzant

Ej mam problem po uruchomieniu FM 08 po 30 sekundach wyskakuje mi TOO MANY Virtual SCored , i mi sie gra wylancza wie ktos jak to naprawic? ;p
z gory dzieki bo ma 10 sezon i mi zal go kasowac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.