Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MichałACM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.10.2009 16:38    #13561     Sufler - Porady do gry - FM09 a netbook
Pytam dlatego, że w stacjonarnym mam właśnie prehistorycznego GFa 4 MX 440 64 mb :] pamiętam, że kiedyś był problem z demo FMa 09, m.in. u mnie nie chodziło. Naprawiono to?
Legia Warszawa, to nasza duma i sława!

dooomiiin Młody aktywista

07.10.2009 14:15    #13562     Sufler - Porady do gry - Zawodnik nie lubi asystenta.
Widzę, że nie został zamknięty, więc napiszę, że problem się ponowił i to nie u tego samego zawodnika, a u KILKU innych...
by dooomiiin

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
EROS jest oficjalnym serwerem FTP oficjalnej strony FM-a. Poza tym nie miałem problemów z pobraniem tego pliku. Prędkość 500 KB/s jest znakomita, nie znajdziesz takiej na zadnych Rapidach.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

wojtas1969 Partyzant

Dlaczego ściaganie plików ze strony eros.gram jest awykonalne,pojawia się komunikat brak połączenia,nie tylko ja mam z tym problem.Dlaczego uaktualnienie-(FM 2009 Revolution update v2.0 fix,jest akurat na tej stronie).Wszystkie pliki które znajdują się na stronie -cmrev. ,mogę bez problemu ściagnać,szczerze to co za geniusz nie w tym sensie wymyśli zeby tam umieszczać pliki do ukochanego FM,powinny sie znajdować na oficjalnej stronie FM.a nie na badziewiastej stronie eros.gram,czy ktoś robi sobie idiotów z graczy.

Abdulinho17 Młody aktywista

06.10.2009 20:42    #13565     Sufler - Porady do gry - Brak Save
Otóż mam problem , zapisywałem sobie save a go nie ma .
mozna go jakos odzyskac ?
Visca el Barça !

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
06.10.2009 20:05    #13566     Sufler - Porady do gry - Niedziałający face
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Guezmir Młody aktywista

06.10.2009 12:26    #13567     Sufler - Porady do gry - Problem z grą w sieci
Masz problemy ze wzrokiem? ;)

Odpisałem Ci tu:

http://www.cmrev(...)___.html
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Przemes Partyzant

05.10.2009 23:20    #13568     Sufler - Porady do gry - Problem z grą w sieci
Witam
Mam z kuzynem maly problem. Gramy przez sieć juz jakiś czas jedną karierę. Jako że mieszkamy niedaleko siebie ostatnio poszedłem do niego i graliśmy na jednym komputerze(wziąłem od siebie sava na pendriva i wrzucilismy u niego zeby pograć). Teraz gdy chcemy kontynuowac grę przez sieć(hamachi, dwa kompy) mamy problem. Nie robilismy haseł do naszych manago, i teraz (ja jestem serwerem) gdy wczytuje grę jestem dwoma manago na raz(wczytuje save który gralismy u niego na jedym kompie). sobą oraz moi kuzynem. Co trzeba zrobić aby moj kuzyn mogł przejąć kontrolę nad swoim manago. Emerytura odpada bo nie chcemy tracic tego co zdobylismy na naszych managerach(reputacja, ulubieni pilkarze itp).

P.S Jeśli ktos ma czas i ochote moge zmiaescic na jakims serwisie tego sava zeby ktos sprobowal to naprawic;].

Kazek The Woźny Partyzant

Przepraszam, ale mam mały problem z plikiem retain. Otóż chwilę temu go ściągnąłem, ale kumpel mi powiedział, że potrzeba go wypakować do konkretnej bazy danych. Otwieram folder z fm, ale jest tylko dezinastalacja. Nieśmiale proszę o pomoc!

mikelewkosciele Partyzant

05.10.2009 19:33    #13570     Sufler - Porady do gry - Co kupić?
Jako że mój FM 2008 przestał działać mam zamiar udać się do sklepu w celu zakupienia nowego menadżera. I tu pojawia się problem... Co polecacie FM 09 czy CM 10? O FM 10 nie mówię, bo wątpię żebym wytrzymał do jego premiery.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.