Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.10.2009 18:20    #13551     Sufler - Porady do gry - FM09 a netbook
[quote=MagnificoManager]Brak aktualnych sterowników karty graficznej to co innego. Tak jak juz powiedziano, karta graficzna w FM-ie nie jest najważniejsza. Ja mam zintegrowaną i nie mam z FM-em problemów bo najbardziej liczy sie procek i RAM.[/quote]

To spróbuj zagrać na karcie 16 mb ;] tez mam zintegrowaną ale 128 mb. Musi miec te 64 mega bo takie są minimalne wymagania.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Dwa tematy nic tu nie dadzą. Jak piszesz tak, ze Cię zrozumieć nie można to wybacz, ale nikt Ci raczej nie pomoze. Wrzuć screena jakiegoś, albo opisz swój problem po Polsku.

szfedo Przodownik pracy

[quote=Mlody_Trener]Chyba umiem rozwiązać Twój problem. Powinieneś teraz udać się do jakiegoś sklepu ( empik ) lub hipermarketu i kupić sobie słownik ortograficzny języka polskiego. Naprawdę pomaga.[/quote]

Dobra dobra, umie nie umie tu nie oceniamy zdolności językowych tylko pomagamy z grą. A jeśli nie masz pomysłu to bezsensu pisać takie coś.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

07.10.2009 18:10    #13554     Sufler - Porady do gry - FM09 a netbook
Brak aktualnych sterowników karty graficznej to co innego. Tak jak juz powiedziano, karta graficzna w FM-ie nie jest najważniejsza. Ja mam zintegrowaną i nie mam z FM-em problemów bo najbardziej liczy sie procek i RAM.

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

Chyba umiem rozwiązać Twój problem. Powinieneś teraz udać się do jakiegoś sklepu ( empik ) lub hipermarketu i kupić sobie słownik ortograficzny języka polskiego. Naprawdę pomaga.

farr Partyzant

07.10.2009 17:56    #13556     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
To by było do kitu, bo każdy by musiał instalować łatkę 9.3.0, a wiem niestety jakie dużo osób ma do tego podejście :/. Rozegrałem już wiele karier na innych save'ach i nie było nigdy tego głupiego problemu, a teraz nagle wyskoczył eh... Ja to mam pecha.

farr Partyzant

07.10.2009 17:37    #13557     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Już to robiłem i niestety jest to samo.. Najgorsze jest to, że mogę normalnie wszystko robić z taktyką, kontraktami itd. a problem ten wyskakuje w czasie rozgrywania meczu. Normalnie trwa mecz, a nagle mnie wywala.. Gram na łatce 9.2.0, a kompa mam 2-rdzeniowego. Jeżeli konieczne będą jakieś bardziej szczegółowe info z PC mogę podać.

M3_PL Partyzant

Ej mam problem po uruchomieniu FM 08 po 30 sekundach wyskakuje mi Too Many Virtual Scored , i mi sie gra wylącza wie ktos jak to naprawić? ;p
z góry dzieki bo ma 2 sezon i mi żal go kasowac. Tak nagle mi sie pojawily szaraki i chyba onie chodzi tylko jak mam im zaoferowac kontrakt i do rezerw skoro mi sie gra wylącza, jak klikam na Zaoferuj Komtrakt. Jeżeli ktos zna odpowiedz to prosze mi pomoc. Jak co to robilem reinstall ale nic nie pomogło. Prosze o pomoc ;D

farr Partyzant

07.10.2009 17:23    #13559     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Witam ! Grałem sobie spokojnie w fm 2009 (oryginał) i nagle w czasie rozmowu motywacyjnej wywala mnie z fm'a na pulpit i wyskakuje napis "array acces out of bounds". Myślałem, że to chwilowy problem i po prostu gra mnie "wykopała". Postanowiłem uruchomić znowu fm'a, a po kliknięciu 2x na ikonkę wyskakuje komunikat, że fm jest już odpalony ! Ździwiony sprawdzam procesy i faktycznie jest tam fm.exe, ale na pasku narzędzi go nie mam ! Mam nadzieję, że obędzie się bez drastycznych środków, bo mam 3 sezon moim Chelmsford i szkoda mi trochę kasować to wszystko... Jeżeli ktoś z was miał podobną sytuację proszę o pomoc i z góry dzięki.

szfedo Przodownik pracy

07.10.2009 16:44    #13560     Sufler - Porady do gry - FM09 a netbook
[quote=Margo]Karta raczej nie jest ważna w fmie. Tym bardziej jak ustawisz sobie kropki zamiast 3D, ale nie wiem czy można ustawić taką małą rozdzielczość.[/quote]
Jak nie jest jak jest. Kumpel właśnie miał problem z tym GeForcem, bo wyskakiwał mu komunikat, Failed set up graphic czy coś i musiał zainstalować kilka sterowników czy coś. Więc min 64 mb musi być, bo bez tego Fm raczej nie odpali

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution