Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.10.2009 22:19    #13541     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2.14 problem
Mógłby ktoś zapodać działającego linka ? z Downloadu cmreva nie działa link wygasł

Lilo Partyzant

12.10.2009 15:02    #13542     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Mam problem i nie mogę rozwiązać otóż uruchamiam edytor dołaczony do gry i wczytuje wybraną baze danych, gdy ładowanie zbliża się ku końcowi wyskakuje:Unhalted exception i : ponów próbę lub ignoruj co mam zrobić?

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
10.10.2009 16:29    #13543     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Hmmm Ciekawe...
A czy na tym komputerze na którym grasz (tzn próbujesz grać obecnie) wcześniej zdarzało ci się coś podobnego?
Jeśli nie to może zainstalowałeś coś w Windowsie co tak zżera pamięć? (nie wiem...jakąś nakładkę czy jakieś dodatki)
Jeśli tak, to spróbuj może "przywracanie systemu" np z okresu w którym pamiętasz, że FM chodził ostatnio prawidłowo (jeśli tak było)

Napisz więcej szczegółów tzn ile lig grywalnych zaznaczasz na początku rozgrywki i ile dostępnych piłkarzy z danych krajów wybierasz i czy masz łatkę 8.0.2 i na jakiej bazie danych zaczynasz rozgrywkę? [na oryginalnej czy może na jakiejś zrobionej przez jakiegoś użytkownika z uaktualnieniami transferów itd.]

Spróbuj np (jeśli masz taką możliwość) udać się do jakiegoś kolegi (który ma FM2008) i "rozpocznij" u niego karierę tzn wybierz ligi i kraje które chcesz grać a jak się gra wczyta to zrób save i spróbuj go odpalić na swoim kompie.

A czy zdarzają ci się jakieś problemy z pamięcią w innych grach??

Jeśli wszystkie opisane przeze mnie powyżej metody zawiodą-spróbuj zrobić re-install gry. Chociaż wydaje mi się to mało prawdopodobne to możliwe że któryś z plików FM'a został w jakiś sposób uszkodzony i może dlatego FM się pluje o małą ilość pamięci mimo że nie powinien bo FM 2008 powinien działać nawet na 1GB RAM że o 4 już nie wspomnę.
Związek między uszkodzeniem jakichś plików a wyskakiwaniem błędu o małej ilości pamięci wydaje mi się mało prawdopodobny żeby nie powiedzieć (a raczej napisać) niedorzeczny ale w twojej sytuacji lepiej zrobić "cokolwiek" niż nic :)

PS. Defragmentowałeś partycje?? Może po uporządkowaniu klastrów ten twój błąd zniknie?

jackash89 Partyzant

Tylko że problem występuje w trakcie naciśnięcia na ikonkę nowa gra podczas wczytywania bazy danych, podczas gdy wyłączone są wszystkie programy mogące spowalniać pracę komputera. Zaznaczam również iż nie miałem takiego problemu na komputerze o procesorze 2,1 i pamięci RAM 756 MB.

Edit. Aktualnie posiadam 111 GB wolnego miejsca na dysku C.

jackash89 Partyzant

Witam,
Mam problem odnośny FM'a 2008. Gdy chcę włączyć grę to pojawia się okienko "Football Manager 2008 is running dangerously low on memory. Please quit and free up some memory." Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Zaznaczam że posiadam procesor Intel Core 2 Duo (2x 2,20), pamięć RAM to 4 GB, pamięć wirtualna ustawiona na 4000 MB, system operacyjny Windows Vista.
Z góry dziękuję za pomoc.

M3_PL Partyzant

[quote=Vayneil]a sprobowales wylaczyc generowanie twarzyczek xd?
Moze masz jakis problem z tym wlasnie.[/quote
Dzięki ci .. Cya

Vayneil Partyzant

a sprobowales wylaczyc generowanie twarzyczek xd?
Moze masz jakis problem z tym wlasnie.

M3_PL Partyzant

[quote=MagnificoManager] Wrzuć screena jakiegoś, albo opisz swój problem po Polsku. [/quote]
Jak jak mi manager sie wylącza, mam chyba z 40 szaraków masz skreena
a jak klikne na jakiegoś gracza to mi wyskakuje okienko Too many virtual scored i mi sie fm wylącza. Prosze o pomo Fm maniacy

farr Partyzant

07.10.2009 18:21    #13550     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Właśnie save mam jeden i do tej pory śmigał bez żadnego problemu ! Dlatego mnie to tak denerwuje, bo wydałem pieniądze na grę i chciałbym, żeby była ona bez tego typu problemów... Na stronce angielskiej jakiejś znalazłem poradnik, jak to skasować i po wykonaniu tych poleceń... jest to samo -,-

@ Edycja: A jak klikam na "OK" po wyświetleniu tego komunikatu, to wyskakuje mi to dalej 945945947947 razy i za cholerę nic z tym nie da rady zrobić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution