Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2009 18:49    #13511     Sufler - Porady do gry - skin "four"

Karol888 Partyzant

25.10.2009 18:30    #13512     Sufler - Porady do gry - skin "four"
Witam, pobrałem sobie skin four do FMa 2009 i tak jak z każdym innym wrzuciłem go do folderu skins. Wszystko ładnie pięknie, odpalamy FMa i daje ustawienia, na liście ten skin widnieje, ale... gdy zatwierdzam wybór skórka się ładuje - nic nadzwyczajnego, prawda? W tym problem, że ładowanie nie ma końca, może się ładować do usranej śmierci i i tak się nie załaduje. Wersja 9.3.0. Jakieś porady ?

xkemalx Partyzant

Kolego to jest jakaś dziwna wada tej gry. Ja miałem podobnie. Raz odpaliłem i zdarzało się że mecz mi ciął ( gf 8600 gt!) Zazwyczaj miałem to na początku spotkania i nagle coś pękało i szło już płynnie. Teraz jak włączyłem grę może z 5 raz takich szopek już nie ma wiec nie wiem co mogło powodować wcześniejsze problemy.

Szarlatan Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
witajcie w to niedzielne popołudnie. kiedy pierwszy raz odpaliłem nowe demo, wszystkie ekrany działały płynnie - jednak ekran meczowy ciął się na tyle, że nie dało się grać - nawet ten 2D. pomyślałem, że w nowego fm'a mam już pograne, ale nie mogąc się z tym pogodzić odpaliłem demo jakiś czas później. wyłączyłem 3D, odpaliłem mecz i o dziwo, ekranik 2D chodził zgrabnie. ośmielony tym faktem przywróciłem tryb 3D i ogromnie zaskoczony oglądałem mecz przy rozdzielczości 1280 x 960, detalach na high, z opcją zjawisk pogodowych - wszystko chodziło super płynnie! - tylko z opcjami widoku stadionu i sky trochę cięło. ale wróciłem do gry kolejnego dnia i znów mecz się beznadziejnie tnie, tylko tryb 2D chodzi płynnie. Skoro wtedy działało, dlaczego później już nie... jakieś pomysły? Ktoś się z tym spotkał?

zmijen Partyzant

[quote=snail7]Gram też East Stirlingshire (III liga szkocka) i po awansie do I ligi tuż przed sezonem (może 2/3 tygodnie) zarząd poinformował, że rozpoczyna się oto nowa era dla klubu, gdyż przechodzi z pół-profesjonalnego na w pełni profesjonalny. Z tym, że kontrakty z automatu się nie zmieniły i mogłem, nie musiałem im ich zmieniać na pro.
[/quote]

fajnie rozumiem ale nie o to mi chodzi hehe sam mialem juz raz tak jak Ty(z tym ze kontrakty automatycznie sie zmienily na profesjonalne gdy zespol dostal status zawodowego)
Problem jest w tym czemu teraz tak sie nie stalo?i czy w ogole to nastapi i kiedy jesli tak...bo jesli to nie bedzie mialo miejsca to moja walka w lidze jest nierowna...bo przez reputacje nie moge kupowac lepszy zawodnikow(tzn z reputacja krajowa)tylko takich z reputacja lokalna czy nieznana...aktualnie mam 15kolejek za soba i 3pkt.straty do lidera odziwo!!! i udalo sie nawet wygrac jeden z trzech pucharow w rozgrywkach szkockich(Challenge Cup)poraz pierwszy w historii klubu do tego stan konta to ponad 1mln funtow wiec jak widac idze dobrze pienadze sa na zawodnikow( ale w wyszukiwarce sa same łochy ktorych nie oplaca sie kupowac) a reputacja i status ciagle bezzmian;-/...to troszke irytujace;-/

pozdrawiam!!!

snail7 Partyzant

25.10.2009 02:13    #13516     Sufler - Porady do gry - Zawodnik nie lubi asystenta.
Zły tok myślenia Panowie.
Zastanówmy się najpierw czemu zespół nie akceptuje asystenta.
Opcja A: asystent ma wysoki współczynnik ekscentryczności, kontrowersyjności czy czego tam. - jednym wyjściem jest go wywalić, bo będzie sprawiał problemy zawsze.
Opcja B: asystent nie wywiązuje się według zawodników z powierzonych mu funkcji w stopniu co najmniej dobrym :)
np. udziela złych odpowiedzi na konferencjach prasowych
np. prowadzi złe rozmowy motywacyjne przed, w trakcie i po meczu
Jeśli dałeś któryś z tych obowiązków asystentowi, bądź jeździsz na urlopy to masz dwie opcje
Opcja A: wywalić asystenta
Opcja B: zwolnić go z obowiązków, których nie umie wykonywać i robić TO do końca życia za niego (bez skojarzeń) ;)

zmijen Partyzant

Witam!

Gram w lige szkocka. Zaczolem od ostatniej(3.liga) zespolwem Dumbarton.
Wlasnie awansowalem sezon po sezonie do 1.ligi(czyt.2liga szkocka)i pojawil mi sie maly problem;-/...

Wszystkie druzyny juz w tej lidze sa na poziomie zawodowym i reputacje maja krajowa a ja nadal mam regionalna i jestem półzawodowcem(czyli tak jak w lidze 3 i 2) co rowna sie z tym ze nie moge nawiazac z nimi rownej walki;-/tzn. po 2 kolejkach mam 6pkt.ale wiadomo o co chodzi. Moi zawodnicy trenuja na pół-gwizdka a i prze moja reputacje nie moge kupic tak naprawde zawodnika, ktory by mogl dorownywac rywala.

Problem polega na tym ze kiedys juz gralem innym klubem ze szkocji z nizszej ligi. Awnasowalem i moj status zaraz sie zmienil na zawodowy i grajka zmienily sie kontrakty z półzawodowych na zawodowe. Wiec nie rozumiem w czym jest teraz problem i od czego to jest zalezne tak naprawde...

ktos wie?

pozdrawiam!

ps.chodzi mi o przypadek z FM08'

burinek Przodownik pracy

24.10.2009 15:42    #13518     Sufler - Porady do gry - man utd fm 10
Wiesz co, nie rozumiem dlaczego chcesz grać Man Utd. No ale to nie mój problem. jak chcesz grac man utd to najlepiej sprzedawać dobrych za duże pieniądze a kupować lepszych za mniejsze. Np Berbatowa a kup sobie jakiegoś młodego szybkiego zawodnika z przyzwoitym wykończeniem a na pewno na tym interesie nie stracisz.

Pozdro

maciekigood Młody aktywista

22.10.2009 20:48    #13519     Sufler - Porady do gry - FM 2010 Pre-order
No raczej powinien przyjść razem. Jeżeli będzie do Ciebie wysyłany tego samego dnia, wraz z FM 2010, te czemu miałby przyjść później? ;p

A najlepiej zapytaj na wirtus.pl, będzie po problemie.

p0rnstar Partyzant

21.10.2009 18:04    #13520     Sufler - Porady do gry - Wymiana murawy
Tak powaznie...kiedys byl opisywany ten sam problem i wymiana murawy ma znaczenie . Kiepski stan murawy wplywa na sposob rozgrywania pilki i moze miec wplyw na czestsze kontuzje podczas meczu naszych zawodnikow dlatego przy zlym stanie murawy trzeba poprosic o jej wymiane zaraz po ukonczeniu sezonu ! Nigdny nie mialem z tym problemu wiec nie wiem dlaczego u niektorych on wystepuje .Czyzby crackowana gra ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.