Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

CrazYJumpeR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
http://scr.hu/0rxh/ikimv miał ktoś podobny problem? prosze o pomoc Nauka

karo Partyzant

Na czystej wersji 16 było już coś pozmieniane, ale jeszcze nie problematyczne i klikając na gwiazdki określające umiej. i pot. zawodników można było się dostać do funkcji głębia składu według pozycji na tle boiska. Widzę ze od kolejnych aktualizacji ta funkcja w grze reprezentacją jest dla mnie nieuchwytna. Można jakoś się dostać do tej fukcji? Chodzi mi o taki raport o zespole, gdzie ukazani są wszyscy zawodnicy według wybranej pozycji na boisku. Dla klubu działa dobrze, dla reprezentacji nie widzę tego. Rzeczywiście tego nie ma, czy jest to gdzieś ukryte?

kobe143 Partyzant

11.05.2016 11:32    #1353     Sufler - Porady do gry - Problem z kupowaniem zawodników
Witam wszystkich,

od niedawna gram w FM2016 i już na początku zabawy pojawia się istotny problem. Mianowicie nie jestem w stanie kupić żadnego gracza. Nie chodzi nawet o budżet transferowy, bo kasę na zakupy mam. Sytuacja wygląda tak - znajduję konkretnego gracza, składam za niego ofertę, zaznaczam opcję do negocjacji i odpowiedź albo Dziś albo Jutro. Klikam złóż ofertę. I później nie dzieje się nic. nie otrzymuje żadnej odpowiedzi czy oferta zaakceptowana czy odrzucona czy chcą negocjować cenę. NIC.

W zakładce transfery widzę, że oferta została złożona, mam przy nazwisku piłkarza datę do której powinienem dostać odpowiedź, ale nic kompletnie sie nie dzieje. Ktoś wie o co może chodzić?

Nie pomaga również wycofanie oferty i złożenie jej na nowo.

Dodam jeszcze, że w pierwszych dniach po objęciu klubu złożyłem pare ofert i za każdym razem miałem odpowiedź czy przyjęta czy odrzucona. W pewnym momencie jednak przestałem je otrzymywać.

Z początku myślałem, że może coś w ustawieniach gry itd, gralem do styczniowego okienka z nadzieja ze wszystko wroci do normy. Niestety nic sie nie zmieniło.

P.S. Gram Juventusem.

Z góry dzięki za pomoc Panowie:)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
09.05.2016 20:07    #1354     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Bo to są, obiektywnie patrząc, bardzo grywalne cRPG-i (przez niektórych mylnie kojarzone z beznadziejną bajką, która leciała bodajże na Polsacie), podobnie jak inne kultowe gry typu Mario, Contry, FF7, Zeldy - nie wiem, nie znam się, wymyślam z dupy - w którą jak ktoś grał w dzieciństwie, to zazwyczaj obczaja, co się dzieje z serią.

Ja już szczerze mówiąc nie kojarzę z nich wiele (jak próbowaliśmy z Bolsem grać na Twitchu w pierwszą część, to była masakra, płynność rozgrywki zerowa), ale pamiętam, że przy BW i BW2 bawiłem się dobrze, bo fabuła była tam trochę bardziej "ambitna" (na ile może być dla przedziału 10-12 lat) i akcja wyszła lekko poza klasyczny schemat. XY zaś, z tego co się tam kiedyś zorientowałem, jest mega infantylne (mega, hehe), więc jakoś zupełnie mnie nie ciągnie, by w tę wersję kiedyś zagrać - co nie stanowiłoby większego problemu, zważywszy że jest to pewnie gierka na 2-3 dni.
twitter.com/Ceyvol

Yrkomm16 Partyzant

09.05.2016 17:04    #1355     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
@SuperZiemniak Też byłem wrogo nastawiony do nowych generacji poków, ale ostatecznie się do nich przekonałem ;). Poziom trudności w pokemonach chyba tylko w początkowych grach z tej serii był wysoki (chodzi mi o Red/Blue na GBC). Dotychczasowe oficjalne gry przeszedłem bez problemów. Co do Pokemon GO - także czekam z niecierpliwością na bieganie po dworze w poszukiwaniu stworków do złapania, ale wydaje mi się, że premiera europejska będzie miała miejsce bardzo późno. Azja, później Ameryka, a dopiero potem Europa - taką kolejność premier kontynentalnych przewiduję.

PS: Dla fanów Pokemonów polecam grę Pokemon Trading Card Game Online, która z resztą nieco koreluje z założeniem FM' a, bo stawia na taktyczne tworzenie decków. Można się fajnie pobawić, bo taktyk jest mnóstwo, a otwieranie boosterków z kartami przypomina mi stare czasy, gdy seryjnie kupowałem karty Adrenalyn, lub paczuszki z naklejkami do albumu. Ehhh...

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
08.05.2016 17:20    #1356     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
"Największy problem mają posiadacze PeCetów, bo tam ceny systematycznie rosną." - że tak sobie przytoczę już sam początek filmu. Lekko mnie irytują ci panowie i nie wiem czy dotrwam do końca :D.

BTW - jeden z ziomków na filmie prawi, że Mafia III będzie kosztowała przed premierą w granicach 165-175, srogo :/.

PS Tak czy owak, dopóki będą żyły serwery Diablo III czy Path of Exile i na kompie będzie banglać CM0102 to będzie w co grać ;).

PS2 I rację ma jeden z ziomków mówiąc, że płacisz w preorderze masę hajsów, a gra na starcie ssie, bo kwiczy od bugów. Skąd my to znamy? ;)
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

tsh Partyzant

hej, mam problem z zainstalowaniem jakiejkolwiek skórki do fm 2016, robie wszystko tak jak w instrukcji, natomiast po odpaleniu fm'a nie mam żadnej skórki prócz podstawowych, gdzie może tkwić problem? pozdrawiam

kondi192 Minister Kultury

Na żużlu u nas też można się swobodnie piwka napić na trybunach. No i nie ma problemu rozrób na stadionach...

Byku Partyzant

03.05.2016 14:29    #1359     Sufler - Inne - Zmiana wyglądu statystyk
Witam, zaglądam sobie na to forum co jakiś czas, i tak co rok wraca mi ochota do pogrania w FM. Zawsze moim problemem jest to, że nie potrafię oceniać zawodnika po statystykach, bardziej się zdaje na te "gwiazdki" od asystenta. Myślę, że to kwestia systemu oceniania 1-20, da radę zmienić na 1-99? I zapewne jest jakiś poradnik co do oceniania na tym forum, mógłby mnie ktoś podesłać link do niego?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

[quote="Kinneshan"]Witam. Mam problem związany ze stroną. A mianowicie, gdy klikam "Załóż bloga", przekierowuje mnie na stronę: http://www.cmrev.com/404.html. Co mam zrobić, żeby móc zacząć pisać?[/quote]

Ogólnie powinno wystarczyć to - klikasz w swój profil, gdy jesteś zalogowany oczywiście, rozwija się cała lista czynności. Klikasz "Mój blog", przekierowuje Cię do Twoich manifestów, a po prawej masz napisane : Blogi - manifesty: opublikowane; kopie robocze; dodaj notkę. Klikasz ostatnie i pojawia się edytor.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution