Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

roma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2009 14:53    #13461     Sufler - Porady do gry - 1 na 1 zmranowane okazje
Witam

Gram Wisłą mam problem moi napastnicy Smolarek oraz Brożek marnuja 100% okazje 1 na 1 zawsze jakimś cudem bramkarz gości wybroni sytuacje 1 na 1.Da się coś z tym fantem zrobić? jakiś strzał po ziemi czy coś?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Dlaczego w dziale sufler nie można otworzyć tematu o "FM 2010" (tzn ta wersja nie została przez was uwzględniona i nie można jaj "wybrać" podczas tworzenia opisu problemu w FM2010) a w wyborze jest jedynie do wersji "FM 2009" lub ewentualnie można wybrać "pozostałe" jednakże to akurat bardziej pasuje do chociażby CM'ów.

edit.
W Filtrze kategorii w suflerze także nie ma wyboru wersji FM2010...

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

02.11.2009 11:39    #13463     Sufler - Porady do gry - Harmonia w drużynie?
imho przyczyny mogą być dwie - zbyt duża rotacja składem albo źle dobrane rozmowy motywacyjne (przez Ciebie bądź asystenta - zależy jak masz ustawione)

edit: jeśli masz jakieś problemy z rozmowami polecam
http://www.cmrev(...)jne.html
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

hidalgo4 Młody aktywista

nie wiem jak wy ale ja biore AM z motywacja na max i ocena UM i POt jak najwyzszymi i nie mialem problemow nigdy z poradami

Grzelo Partyzant

01.11.2009 17:49    #13465     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

przemkoo Ekspert

01.11.2009 17:32    #13466     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
[quote=FAQ]Jest to jeden z najpopularniejszych błędów w całej serii gier Football Manager. Każdy przypadek pojawiania się tego błędu jest niejako indywidualny, ale bardzo rzadko kontynuowanie gry po jego wystąpieniu jest wciąż możliwe. Aby nie zostać zaskoczonym przez ten problem zaleca się niekorzystnie z edytorów oraz nie wyłączanie komputera za wcześnie podczas procesu zapisywania stanu gry.[/quote]
Spróbuj usunąć folder crash dumps z Dokumenty/SI/ FM 10, ale nie gwarantuję czy uda ci się uratować save'a. Przynajmniej spróbuj.

Tom88 Partyzant

01.11.2009 17:19    #13467     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
W FM 2010 co trochę pogram to wyskakuje mi Crash Dumps niech ktoś napisze jakieś konkretne sposoby usunięcia tego problemu. Usunięcie sejwa nie wchodzi w grę. Na pewno jednym z powodów jest to że gram tyloma ligami ale na poprzednim FM też tak grałem i było ok.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

01.11.2009 14:20    #13468     Sufler - Porady do gry - FM10 kilka problemów

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Przy próbie włączenia FM 2010 wyskakuje mi okienko aktywacji online. Wcześniej nie wyskakiwało. Więc otwieram pudełko, biorę do ręki tą ubogą książeczkę po czym wpisuję klucz produktu znajdujący się z tyłu.

Ale co najśmieszniejsze ten klucz nie działa.

Może mi to ktoś wyjaśnić?

@ Teraz o dziwo nie wołało o aktywację...

Co jest grane ...
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

about Partyzant

01.11.2009 13:26    #13470     Sufler - Porady do gry - FM10 kilka problemów
1.Chciałem dać funkcje asystentowi że rozmawia z zawodnikami przed w czasie i po meczu lecz niestety musze zaznaczac wtedy popros asystenta czy jakos tak w fm07 było to zrobione domyslnie czyli omijalo ten proces a tutaj musze recznie dawać dlaczego ?
2.gdzie znajde ranking uefa ? klubów ?
3.Czy każdy z was ma bardzo mały budżet ? chodzi o polską ligę ?
4.Czy jak w czasie gry zaznacze iż niemcy będą mogli normalnie powoływać graczy nie szaraków zrobi mi się to automatycznie w grze?chodzi o plik fake zmiana z 1 na 0 bodajze
W fm07 zrobiło to sie w grze po kilku latach

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.