Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tinpex Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2009 19:21    #13451     Sufler - Porady do gry - 2 liga polska
może ktoś po kolei napisać, jak poprawnie zrobić tą 2 ligę? nie rozumiem jak ominąć ten problem, o którym napisał kolega kurak69, jakoś nie dochodzi do mnie tłumaczenie Dokersa...

johny96 Partyzant

02.11.2009 16:45    #13452     Sufler - Porady do gry - Kod seryjny
czyli kumpel bedzie mi musial podac swoje passy i login zebym mogl zaisnalowac gre przes steam.
i nie bd to w niczym przeszkadzac jak ja i on bd grac jednoczesnie na tym samym kącie.
a moge bezproblem zagrac poprzez instalacje offline ?

Sagat07 Partyzant

02.11.2009 16:42    #13453     Sufler - Porady do gry - Problem z Pucharem Polski
Witam! mam pytanie:
Czy ktos z was orientuje się jakie są zasady w pucharze polski? A dokładniej, czy po remisie w dwumeczu bramki strzelone na wyjezdzie liczą się podwójnie??
W lidze mistrzów tak jest. Rok temu tez tak było że w pucharze Polski bramki z wyjazdów liczą się podwojnie, a w FM 2010 nie ma czegoś takiego :/ Czy to jest bug czy od ostatniego roku zmieniły się zasady?

Teoretycznie już dostałem odpowiedz, ale chcę mieć pewność.

johny96 Partyzant

02.11.2009 16:40    #13454     Sufler - Porady do gry - Kod seryjny
Witam chcialbym ponowić problem ponieważ: kupielm z kumplem na dwoch fma 2010 po wczesniejszym upewenieniu czy mozna na dwoch komputerahc zainslowac za pomocą steam. kumpel zainsalowal i teraz ja wpisalem kod prodktu i pisze ze jest niepoprawny bo zostal juz aktywowany. co mam zrobic?

emkaesiak Partyzant

02.11.2009 16:34    #13455     Sufler - Porady do gry - Problemy z kontuzjami
Gram w swoje najnowsze cudeńko a tu mi tak na złość robią. Gram w 2 lidze polskiej. Juz 3 zawodnik pechowo doznal kontuzji na ponad 1,5 misiaca. Ten ostatni wlasnie zostal wylaczony z gry na pol (!) roku. Moze to pech a moze znow bug. Chcialbym sie dowiedziec czy Wy tez macie takie problemy??

FMmaniak Partyzant

02.11.2009 15:36    #13456     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez sieć
Masz zaznaczony że jesteś serwerem?
http://www.cmrev(...)et_.html

Cichy9 Partyzant

Otóż mam pewien problem, z FM10. Mianowicie, chodzi o tryb "Kamera TV" podczas oglądania meczu. Przewijając sytuacje czy to w przód, czy w tył za pomocą strzałek do przewijania, obraz skacze. Nie wiem, czym jest to spowodowane, gdyż na początku wszystko chodziło płynnie. Nie sądzę, że jest to wina komputera, ale na wszelki wypadek podaję konfigurację:

Procesor: AMD x64 (x2) Dual Core Procesor 5200++
Pamięć RAM: 4GB
Karta graficzna: ATI Radeon HD 4650 1024 mb

Fenix Partyzant

02.11.2009 15:14    #13458     Sufler - Porady do gry - Kogo kupic?
Witam
Mam problem - przejalem po sezonie beniaminek OKS Olsztyn i nie wiem kogo kupic - sklad mam maly, a kase na place i reputacje zbyt niska, by kupowac nawet przecietnych grajkow z I ligi.... place moge zaoferowac najwyzej 500 tys... jak myslicie, jaki rynek powinienem obadac, tzn. taki, gdzie sa zawodnicy ktorzy przyszliby do takiego OKS-u? Pod tym względem dobra jest Afryka, ale ziomki przychodzą dopiero w granicach września, czasem nawet w listopadzie.

Kaniosz Partyzant

02.11.2009 15:10    #13459     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez sieć
Problem jest następujący. W statusie gry mam : Adres IP Serwera - . Dlaczego zamiast adresu jest " - " .Co mam w takim razie robić żeby grać przez sieć ?
" Joan Laporta zawsze miał problem z wielkością Realu Madryt " - Florentino Perez

ttomekk Partyzant

02.11.2009 15:02    #13460     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z GRĄ PRZEZ HAMACHI
Witam,

Proszę Was o pomoc w takiej sprawie. Gram z kolegą w nowego FM 2010 przez hamachi. Wszystko gra, możemy się połączyć i wydaje się, że jest ok. Ale po chwili kolega jest wyrzucany do "poczekalni" i znowu musi się łączyć.I tak co 2-3 minuty. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.