Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2009 12:45    #13441     Sufler - Porady do gry - Za duża szybkość meczu
Mam problem z szybkością meczu w nowym fm-ie. W czasie wyświetlania sytuacji obojętnie czy w trybie 2D czy 3D czas leci 2x szybciej a piłkarze biegają jak w starym kinie przy wyśrodkowanym ustawieniu wektora "szyb. meczu". Aby czas biegł normalnie, muszę ustawić wskaźnik na 1/4 skali. Nie wiem czym to jest spowodowane. Sprzęt mam dobry, kombinowałem też z jakością grafiki ale nic nie pomaga. Oczywiście mam oryginał...

Vayneil Partyzant

I tak jak myslalem... Udało sie po kilku wzmocnieniach z wolnego transferu fenomenalny sezon.
Nie ktore mecze konczyly sie hokejowymi wynikami. A Rekord to 10-1 ^^

3 kolejki przed koncem wywalczone mistrzostwo
13-3-0

Odrazu mowie zen ie uzywalem edytora zeby sobie pomoc. Jezeli bym to robil to tymbardziej bym nie pokazywal screenow ^^.

Poprostu swietnie...FM mi sie powyginal i mam problemy z plikami i niestety wszystko musze zaczynac od nowa = ( ...
No nic Szwedzka druzyna marzen bedzie musiala poczekac bo jednak chce zwojowac polska lige ^^

Marian B Partyzant

04.11.2009 09:02    #13443     Sufler - Porady do gry - Problem (?) z GenieScout
Używam tego programu aby wyłowić talenty, ustawiam PA między 170-200 i by się mogło wydawać że wszystko gra. Wielu zawodników nawet przy bardzo dobrej bazie i trenerów z najwyższej półki nie jest w stanie osiągnąć swojego PA. Jaki ich wyfiltrować tych którzy osiągną swoje PA? Do tej pory radziłem sobie tak iż przeglądałem wszystkich z naciśniętą opcją (wskaż docelowe atrybuty) i można było wychwycić tych co się rozwiną i tych którzy nie mają szans. Przeglądanie to jest jednak czasochłonne (czasem trzeba przejrzeć np 150zawodników) Myślałem że może "best potential" jak jest wysoko procentowo to będzie ok ale to nie jest reguła. Idzie to jakoś przefiltrować? Przecież od tego jest ten program.

Palimpsest Młody aktywista

W jakim problemie szanowny szemku mamy Ci pomóc? Bo tego typu rozważania to możesz prowadzić na forum : http://forumcm.net/.
@

Guru66 Partyzant

03.11.2009 19:19    #13445     Sufler - Porady do gry - Problem z odbiorem Piłki
z tego co czytałem na oficjalnym forum SI to nie jest tylko twój problem ale chyba każdego gracza nowego FM. Oficjalne forum az kipi od postów odnośnie zbyt malej ilości wślizgów na mecz i ich skuteczności, na screenach zamieszczanych tam przez graczy widać ze ich obrońcy potrafią nawet przez kilka meczy nie zrobić ani 1 wślizgu. Przed tym nie zwróciłem na to uwagi ale przed chwila postanowiłem przeanalizować moje mecze i co się okazało ze moi obrońcy robią średnio około 1.7 wślizgu mecz, a co ciekawsze najlepszy obrońca w lidze robi ledwo 2.7 wślizgu, natomiast mój asystent zawsze krytykuje skuteczność odbioru.
polecam jeden z wilelu tematow o tym własinie problemie
http://commu(...)t=157896

about Partyzant

Witam w fm10 prowadziłem już x klubów małych dużych itp i w każdym jest ten sam problem bug albo ch.. wie co
obrońcy poprostu są za mało agresywni oddają piłke napastnikom prawie dosłownie po czym pada gol
Poprostu leci wrzutka obrońca stoi jak cep wchodzi napastnik gol z daleka też każdy strzał gol dziwne ? czyżby twórcy gry siedzieli przez cały rok nic nie robiąc ? komentarze w meczu te same wiele funkcji tych samych więc jak dla mnie stoją w miejscu robią z roku na rok coraz gorszą grę

robal15 Młody aktywista

03.11.2009 16:25    #13447     Sufler - Porady do gry - Problem z odbiorem Piłki
ja tez mam taki sam problem. Gram depo. Probowalem wszystkiego i nic. Moze po prostu mamy slabego asystenta. W lidze jestem 3, wiec na gre zespolu, to nie ma wplywu
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
03.11.2009 11:09    #13448     Sufler - Porady do gry - spotkania sztabu
Tu masz wszystko napisane. Następnym razem poszukaj dobrze na suflerze.

surimilion Partyzant

03.11.2009 08:15    #13449     Sufler - Porady do gry - Problem z odbiorem Piłki
Witam!Mam pewien problem ,kim bym nie gral i jak bym taktyki nie ustawial ciagle moj asystent podpowiada mi ze w odbiorze pilki jestesmy żałosni(moja druzyna)Wie ktos co ztym zrobic jak ustawic czy jakie polecenie wydac..?
Sex, przemoc i David Hasselhoff

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
02.11.2009 19:41    #13450     Sufler - Porady do gry - nowe skórki
1. Takie zapytania powinieneś kierować TUTAJ
2. Tu masz jedną z pierwszych skórek do FM 2010 (stylizowaną na fm2007)
Proszę: El torero skin 2010

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.