Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pablo11pablo11 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam! :) od niedawna dysponuje nowym pctem, więc jedną z pierwszych rzeczy po zainstalowaniu systemu i najbardziej potrzebnych programów było zainstalowanie FMa :) instalowałem po kolei: wersje 2007, 08 i 09. otóż po jakimś czasie z żalem stwierdziłem, że w Menu Start -> Programy -> Sports Interactive pojawił się tylko katalog z wersją 2007. posiadam windows vista, FMa instalowałem tradycyjnym sposobem (nie przez steam). Dodam również, że ten sam "problem" wystąpił z wersją 2010. Czy mogę to jakoś przywrócić tam, co zrobić żeby po instalacji FM pojawił tam się?

i jeszcze jedna sprawa. w dniu premiery zainstalowałem FM10, nie odpalając wgrałem gotowy już i ściągnięty patch 10.0.1 i ze zdziwieniem stwierdziłem, że ani podczas instalacji, ani podczas odpalania gry, FM nie spytał mnie o kod produktu (na okładce napisane jest, że gra WYMAGA zarejestrowania przez internet). to jak to wreszcie jest? co polecacie?

Tobi Partyzant

04.11.2009 21:11    #13432     Sufler - Porady do gry - Terminarz
Żaden błąd. Chciałbyś grać samymi juniorami, bądź rezerwowymi w momencie gdy zawodnicy Twojego pierwszego składu są na zgrupowaniu ?

Edit:
Ah... niedoczytanie :) Ja nie mam takiego problemu.

MikaS Partyzant

04.11.2009 21:04    #13433     Sufler - Porady do gry - Terminarz
Czy wy też macie ten problem, że gdy są mecze reprezentacji mecze ligowe nie są przekładane?

shog Partyzant

04.11.2009 20:09    #13434     Sufler - Porady do gry - Gra na pół gwizdka?
Witam. Otóż zacząłem grę w nowego FM'a Barceloną i mam dość nietypowy problem. Asystent sugeruje mi co jakiś czas, że zespół gra na pół gwizdka ze słabszymi rywalami - i w sumie ma rację. Zwykle wynik meczu to 2:0, 2:1 - bez znaczenia czy gram przeciwko Realowi, czy Sporting Gijon. Takie wyniki w sumie byłyby zadowalające w meczach przeciw lepszym rywalom, ale ze słabeuszami nie są zbyt ciekawe. Nie wiem za bardzo, w jaki sposób mogę temu zaradzić - styl gry mam typowo 'barcelonowy' - szybka gra, dużo bezpośrednich podań. Zawodnicy nie są jakoś szczególnie przemęczeni. Trzeba też zauważyć, że tracę dość dużo bramek i mecze wygrywam zwykle różnicą jednego albo dwóch goli. Co prawda prowadzę w tabeli, jednak ten styl gry odbiega od odgórnie założonego. Gdzie robię jakiś błąd w tych ustawieniach?

Szemek Ekspert

Sprawdziłem na szybko i okazuje się, że to kwestia kontraktu. Ja mogę zaoferować tylko 450 tys. € za sezon. Więc Sobis do mnie nie przejdzie (Bale to pomyłka asystenta, wcześniej się takie nie zdarzały - a może znowu chodzi o kasę). Będę musiał się zadowolić Sadickiem Adamsem z Atletico. W poprzednich wersjach ciężko było sprowadzić młodzież z silnych lig do naszego pięknego kraju.

[quote=lukasz19121984]W jakim problemie szanowny szemku mamy Ci pomóc? Bo tego typu rozważania to możesz prowadzić na forum : http://forumcm.net/.[/quote]

Miałem dać cytuj, a dodałem Ci punkcik :) heh, nie dziękuj. W czym macie mi pomóc? Chciałbym wiedzieć jak to jest z naszą reputacją. Czy jest większą czy mniejsza niż ostatnio, czy zwiększa/zmniejsza się z czasem i czy dotyczy to tylko klubu czy ligi również? Nie chciałbym żeby FM szedł w kierunku FIFA Managera, gdzie można sprowadzić każdego piłkarza do każdej ligi.

Edit.

[quote=Vayneil]ten francuz oO nawet go nie znam xD A Ebi moze chce ratowac kariere ^^[/quote]

Ten Francuz ostatnie 9 lat spędził w najwyżej klasie rozgrywkowej we Francji, grał w silnych klubach i nie jest w podeszłym wieku.

Theo Lucius, Andy van der Meyde, Nicolae Mitea, Santiago Ezquerro, Abubakari Yakubu. Może i z wolnego transferu, ale tylko Theo i Santiago mają powyżej trzydziestki. Więc mamy wyższą reputację czy piłkarze niskie wymagania?
"To tylko Internet k*rwa."

maniutinho Młody aktywista

04.11.2009 16:33    #13436     Sufler - Porady do gry - Zakup nowego FM przed gwiazdką
[quote=M8_PL]problemem, IMO, nie jest reputacja, a status kraju, jaki ma Polska. W grze jesteśmy krajem rozwijającym się i w dalszym ciągu zachodni piłkarze do nas drzwiami i oknami nie uderzają. Zresztą, czy ktoś z nas przeniósłby się chętnie na Białoruś? [/quote]

Pewnie że nie :) Ale szkoda że jest to "kraj rozwijający się". Według mnie każdy kraj powinien mieć tak samo i jak dany kraj odnosi sukcesy to i lepsi piłkarze chcą grać dla naszego klubu. Tak jak było z Ukrainą, gorsza liga i piłkarze od naszej ligi, a teraz co? Liga Ukraińska i Polska są na zupełnie innym poziomie. Szachtar wygrał PUEFA, Dynamo Kijów był w półfinale PUEFA. Teraz oba te kluby znowu grają w fazie grupowej LM, a Polskie kluby gdzie są?????

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
04.11.2009 16:18    #13437     Sufler - Porady do gry - Zakup nowego FM przed gwiazdką
problemem, IMO, nie jest reputacja, a status kraju, jaki ma Polska. W grze jesteśmy krajem rozwijającym się i w dalszym ciągu zachodni piłkarze do nas drzwiami i oknami nie uderzają. Zresztą, czy ktoś z nas przeniósłby się chętnie na Białoruś?
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Scoth Partyzant

04.11.2009 16:02    #13438     Sufler - Porady do gry - taktyka jak w Barcelonie
hidalgo4- teraz się trochę zadłużyłem i mam problem z płacami .

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

04.11.2009 14:22    #13439     Sufler - Porady do gry - Jest scout do fm 2010

patryk_augustow Młody aktywista

Witam. natrafiłem na pewien problem. Otóż wszyscy piłkarze z pierwszego zespołu znikneli mi z ekranu. Po prostu ich nazwiska się nie wyświetlają. Taki problem nie występuje w drużynie rezerw i U-18. Dla rozjaśnienia sprawy dodaje screeny.

Pierwszy zespół: http://zapod(...)fbbf.png
Rezerwy: http://zapod(...)36ab.png
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.