Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

emkaesiak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.11.2009 22:10    #13411     Sufler - Porady do gry - "Zwracanie się po imieniu."
Mam problem. Wdupiłem coś przy tworzeniu "menadżera". Mianowicie zaznaczyłem "Zwracaj się po imieniu" i wszędzie zamiast w kolejności imię i nawzisko wyświetla mi odwrotnie. Chciałbym aby to wrócilo ;) Probowalem zamieniac w FMRTE ale nie wychodzi bo imie jest bez polskiego znaku (Łukasz - Lukasz) a nazwiska wogole nie ma w bazie danych :] No troche namotalem, ale mysle, ze wiecie o co mi chodzi. Prosze o jakies pomysly aby wszystko wrocilo na swoje "miejsce".

kwiecien211 Partyzant

05.11.2009 21:34    #13412     Sufler - Porady do gry - Problem z gra
Poraz kolejny wystyapil ten sam blad w grze ,czyli podczas rozpoczecia pierwszego meczu obraz staje sie czarny a komputer nieodpowiada .Ta sama sytuacja miala miejsce w poprzedniej edycji .Probowalem zainstalowac nwego patcha ale niestety bezskutecznie .Prosze o porade co mam robic.

dobry.adam Partyzant

05.11.2009 21:34    #13413     Sufler - Porady do gry - wyswietlanie wynikow
[quote=wrocman]witam mam problem...nie mam tabeli lig:/ a przy losowaniu par np do pucharu europejskiego również jest białe tło:/ grę instalowałem offline...i od razu zainstalowałem nowego patcha...czy ktoś ma podobny problem?[/quote]

Moze sprobuj zmienic skorke na ciemna? Ale to tylko luzny pomysl. :)

dobry.adam Partyzant

05.11.2009 21:11    #13414     Sufler - Porady do gry - Mój Sprzęt A FM 2010
To jakaś nakładka, czy Win7? Jeśli to drugie, to może brakować czegoś innego - nie wiem, nie znam tego systemu. Może warto DirectX-a spróbować... Moja wiedza informatyczna się kończy chyba tutaj. :|

PS http://www.cmrev(...)ci_.html - Pierwszy post opisuje, na jakim kompie ja gram. Jesli masz porownywalny (nie podales, jakiego procka masz, tylko Ghz), to moze sie dowiesz, czy to kwestia sprzetu, czy systemu.

wrocman Partyzant

05.11.2009 21:09    #13415     Sufler - Porady do gry - wyswietlanie wynikow
witam mam problem...nie mam tabeli lig:/ a przy losowaniu par np do pucharu europejskiego również jest białe tło:/ grę instalowałem offline...i od razu zainstalowałem nowego patcha...czy ktoś ma podobny problem?

wrocman Partyzant

05.11.2009 21:03    #13416     Sufler - Porady do gry - znalazlem buga
witam mam problem...nie mam tabeli lig:/ a przy losowaniu par np do pucharu europejskiego również jest białe tło:/ grę instalowałem offline...i od razu zainstalowałem nowego patcha...czy ktoś ma podobny problem?

fcprzemek10 Partyzant

Co do reputacji, to trudno mi powiedzieć. Lecz wiem jedno to, że ci zawodnicy znaleźlisię na liście to żaden przypadek! Do mojego Lecha A.Yakubu przyszedł bez żadnych problemów [4 lata kontrakt 2,600 Euro tyg.]. Ale nie odbiegając od tematu ... dlaczego zakładamy, iż ''taki'' zawodnik w rzeczywistości nie chcialby grać w polskiej lidze?
A może załóżmy, iż to polscy scouci i ,managerzy nie są zbyt dobrzy by ich sprowadzać!!!

DarioFM Partyzant

05.11.2009 20:44    #13418     Sufler - Porady do gry - znalazlem buga
To nikt nie ma tego problemu co ja?

patryk11 Przodownik pracy

05.11.2009 20:21    #13419     Sufler - Porady do gry - Zatwierdzenie składu ..
Naduś tam w prawym dolnym rogu gry. Gdzieś, ktoś chyba miał podobny problem i po prostu nie było widać tego przycisku. Spróbuj.

Ripperek Partyzant

05.11.2009 18:28    #13420     Sufler - Porady do gry - Instalacja FM 2010 Steam
Tylko jest problem z offline ze ja na plytce mam FM-a i film DVD i jak zainstaluje offline to mi nie czyta plyty z gra..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.