Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja też olewam, o ile piłkarz nie jest jakimś klubowym weteranem - obrażą się wtedy 2-3 osoby (albo nikt), które zaraz przekonam bez problemu.
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Chciałbym ci pomóc, ale jesteś tak spanikowany, że jedynie spamujesz. Wrzuć jakieś screeny, opisz problem dokładnie.
twitter.com/Ceyvol

dawkubzgorzowa Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.05.2016 17:15    #1343     Sufler - Inne - Manager?
mam ten sam problem

dawkubzgorzowa Partyzant

Mam problem bo gdy grałem z bratem w fm 16. To po pierwszym zapisie już było można grać atylko jednym dopiero po ponownym zapisie było można zagrać drugim. Czyli co jeden dzień musieliśmy zapisywać i wczytywać aby wczytać danego nanagera. Na pasku "wczytaj managera" nie da się nic zrobić.

Oolong23 Partyzant

Właśnie w tym problem ,że wszyscy ci zawodnicy są moimi kluczowymi piłkarzami w zespole.Reputacja klubu też jest normalna. Taki Mustafi niby wartość 2mln a w każdym sezonie gra prawie każdy mecz i do tego jest bardzo bramkostrzelny jak na obrońce (10bramek w sezonie).Ginter kupiony za +30mln a po sezonie wart 1,5mln a grał też cały sezon. Alcacer w 1sezonie wart 30mln a po 4 sezonach (3x +35bramek w sezonie) kontrak także ma nowy a wart kilka mln.

mirons501 Partyzant

Nie no, naprawdę wiem jak działają transfery i nie musicie mi tłumaczyć, że ich koszta to nie tylko wartość samego piłkarza :D To jest ewidentnie problem z samą grą. Co do pytań o lewą wersję gry- tak, "testowałem" kiedyś taką, po to żeby przed kupnem sprawdzić "jak to wygląda". Wyglądało dobrze, kupiłem.

Ale oryginał zainstalowałem dopiero po formacie kompa, więc odpada problem z jakimiś starymi plikami na dysku, które teraz mogą mi psuć rozgrywkę.

Brunhoso1443 Partyzant

Problem w tym, że eliminacje zaczynają się na początku lipca, sparingi mogę rozgrywać od 20 czerwca, zakładając, że od ostatniego sparingu do pierwszego meczu eliminacji powinien być około tydzień mam tylko około 4-5 dni na sparingi i rozegranie tych 2-3 sparingów też nie poprawiło kondycji przed LM.

CrazYJumpeR Partyzant

Jakby ktoś miał taki sam problem to wystarczy odświeżyć skórkę także już po problemie, do zamknięcia

Jonasz1906 Partyzant

Czy masz zrobione już transfery, które są w "Zawieszeniu" - czyli dojdzie do nich dopiero za parę miesięcy? Czasem tak bywa, że pensje są blokowane "na przyszłe pensje" i jest problem.

Co do samych pieniędzy: Ogólna kwota transferowa to nie tylko to ile za zawodnika płacisz, ale także to ile mu dajesz podczas podpisu plus to ile dajesz agentowi za podpis!

Zatem dla przykładu:
transfer za 75 mln + 1,5mln za podpis + 1,5 mln dla agenta to koszt 78 mln z budżetu transferowego. Taka sytuacja sprawiałaby, że nie stać Cię na zawodnika, bo masz tylko 75 mln na transfery.

mirons501 Partyzant

Witajcie, mój problem jest dość nietypowy, może potraficie go rozwiązać? Otóż, mam budżet na poziomie 75 mln funtów, ok. 12 mln na miesięczne pensje (z czego ponad 9 jest wykorzystywanych). Przy próbie transferu, po dogadaniu się z piłkarzem, gdy przychodzi czas na oficjalnie podpisanie kontraktu- BUM! Brak funduszy na transfer, jedyną opcją jaką mogę zrobić to opóźnić transfer o tydzień. Z czego to wynika? Środki na koncie klubu są, spokojnie zmieszczą się w budżecie, a gra sprawia taki problem. O co chodzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution