Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

patryk11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2009 18:36    #13371     Sufler - Porady do gry - creme 1.0
Stąd. Następnym razem, o takie rzeczy pytaj tutaj.

08.11.2009 17:33    #13372     Sufler - Porady do gry - Dlugotrwalosc w FM 2010?
Tutaj są przykłady Arka - młodzi gniewni: Vasjuk i Hymns. A tak na marginesie, to gdzie tu jest problem?

LOKII Partyzant

Mam problem a mianowicie gdy gram na wyjeździe asystent zawsze mówi mi że marnujemy zbyt wiele krótkich podań. Gdy gram u siebie taką samą taktyką tego problemu nie ma. I nie pomoże w tym wypadku zmiana stylu podań bo gram bezpośrednimi podaniami. Więc proszę powiedzcie co mam zrobić aby nie marnowali tyle krótkich podań na wyjazdach w wyjaśnić dlaczego tak się dzieje. Dodam jeszcze że wymiary boisk rywali są identyczne jak mojego

dziobson Partyzant

08.11.2009 14:58    #13374     Sufler - Porady do gry - Crash dump
To była czysta instalka, bez patcha który wyszedł zaraz po premierze. Miałem nadzieje, że oryginał nie będzie sprawiał takich problemów i głównie dlatego go kupiłem. Może coś na dysku C jest zjebane, sam nie wiem :/

ciesiel Partyzant

08.11.2009 13:54    #13375     Sufler - Porady do gry - Edytor 2010
Ja mam inny problem, ale nazwa tematu pasuje. Gdzie mogę znaleźć edytor, jak i wszystkie pliki związane z grą, jeśli grę instalowałem przez Steam? W folderze "...Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2010" mam tylko folder "Uninstal_Football Manager 2010". W folderze "...Program Files/Steam/steam/games" mam tylko ikonkę z grą. Może mi ktoś pomóc?

ciesiel Partyzant

08.11.2009 13:48    #13376     Sufler - Porady do gry - Crash dump
Ściągałeś jakieś uaktualnienia? Mnie crash dumpsy wyskakiwały w FM 09, który także posiadam oryginalny. Problemem okazało się być jedno uaktualnienie, bo tylko na nim wyskakiwały błędy. Nigdy wcześniej ani później nie miałem z tym problemów. Tak więc to mogą być jakieś dodatki. Samo usunięcie folderu nic nie daje, błędy jak być mają, to będą.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=realista_9]dzieki.... Chciałbym jeszczefacepack Wigan w cut-out na sezon 2009/10 lub samego zawodnika Hugo Rodallegy[/quote]
Masz. Oto Wigan Athletic cut-out które posiadam w swoim zbiorze z tym że to są face na sezon 07-08 oraz 08-09. Jeśli chcesz aktualniejsze to znajdziesz je tutaj ale one nie są w stylu cut-out.
Loga nie są mojego autorstwa.

Jeśli chcesz JAKIEGOKOLWIEK piłkarza to podaj jego imię, nazwisko, kraj, klub, ID piłkarza
Jeśli nie chce ci się wypisywać jego danych osobowych to podaj chociaż jego numer ID.
To znacznie przyśpieszy jego ewentualne odnalezienie i wrzucenie tu na stronę.

[quote=Lukasbvb09]Dziękuję. Jeśli jeszcze mogę miec małą prośbę to proszę o twarz Dominka Adiyiaha z Ghany. Jeśli się da styl cut-out, a jeśli nie to normalną.[/quote]

Przeczytaj sobie mój post nr.937 a dokładnie odpowiedź jaką skierowałem do Bartek94...

Szanowni użytkownicy jeśli chcecie jak najszybciej otrzymywać face (przynajmniej ode mnie) to proszę stosować się do mojej prośby i pytając o face zawodnika podawać jego:
Imię, Nazwisko, Narodowość, Klub, i co najważniejsze: ID piłkarza.
Pozdr.

08.11.2009 13:11    #13378     Sufler - Porady do gry - Crash dump
To tak, jak napisał del3, poszukaj tutaj.

del3 Młody aktywista

08.11.2009 13:01    #13379     Sufler - Porady do gry - Crash dump
http://www.cmrev(...)sji.html proponuję poczytać tu
Go, Go, Go The Gunners !

dziobson Partyzant

08.11.2009 12:59    #13380     Sufler - Porady do gry - Crash dump
Witam.
Mam problem. Czy jest możliwość żeby przy oryginalnej grze wyskakiwał mi Crash dump ? Sądziłem, że wydając 120 zł na oryginał będę miał ten luksus, że żadne błędy nie będą mi się pojawiały.
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to będę wdzięczny za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution