Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2009 18:03    #13331     Sufler - Porady do gry - Jak poprawić defensywę
W miarę siły przeciwnika ustaw defensywę (cofnięta, wysunięta), postaraj się zgrać linię defensywną. Generalnie defensywa to problem w FM 2010, może łatka go wyeliminuje.

DarioFM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Gram reprezentacja BiCH i mam taki problem ze jak dam na podpowiedz asystenta na raport o zespole to robi mi sie cos takiego http://img51(...)ia.png.I se moge czekac a i tak nie przeskoczy da raport.

qstosh Przodownik pracy

Szarlatan Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
zainstalowałem przed momentem fm'a na windowsie 7 w trybie offline i nigdzie nie musiałem wpisywać klucza produktu... uruchomiłem grę bez problemu. oczywiscie produkt oryginalny. zdziwiony jestem. może o czymś nie wiem? wszystko wygląda w porządku?

Kanius Partyzant

12.11.2009 13:35    #13335     Sufler - Porady do gry - gram.pl - wysyłka
Witam. Podobnie jak wy zamówiłem sobie FMa 2010. No i wszystko było w porządku, dostałem maila, że za 5 dni będą wysyłać(to było w październiku) pieniądze im wysłałem 2 listopada, no i mój status zamówienia wyglądał tak: wysłane w dniu !październik. Nie wiedziałem o co chodzi, więc wysłałem im maila. Odpisali, we wtorek 3 listopada, że przepraszają, że nie wysłali wcześniej, ale mieli problemy i że gra została wysłana dzisiaj i dotrze jutro. Tymczasem mija już 12 listopad, a ja gry ciągle nie mam. Wybrałem kuriera, a jak wchodzę na zamówienia to nawet nie podali numeru przesyłki, czyli pewnie nie wysłali. Ale mogli by chociaż uprzedzić, teraz wysłałem im 3 wiadomości na żadną nie odpisali, na dodatek numer podany na stronie jest nieprawidłowy. Nie wiem co robić, bo od poniedziałku jestem chory to myślałem, że sobie pogram, bo potem nie będę miał czasu, a tu wielka klapa. Ktoś może ma podobny przypadek, albo wie co mam zrobić? Proszę o pomoc.

qstosh Przodownik pracy

12.11.2009 13:25    #13336     Sufler - Porady do gry - Atrybut psychiczny
Do każdego treningu przeznaczaj JEDNEGO trenera (specjalistę w danej dziedzinie).
Tzn staraj się unikać sytuacji w której wyznaczasz trenerowi szkolenie kilku aspektów (ofensywa, stałe fragmenty gry, taktyka). Oczywiście MOŻESZ tak zrobić ale wtedy gdy przydzielisz trenerowi (specjaliście od taktyki) trenowanie taktyki ORAZ kilku innych kwestii to wtedy będzie on pracował mniej wydajniej.

edit #1
TU masz pliczek (odpala się go za pomocą MS excell'a) do którego wpisujesz atrybuty trenera i automatycznie obliczana jest ilość gwiazdek trenerskich. Wiadomo że jest to plik stworzony pod wersję FM2009 ale można go odnieść w stosunku do FM2010 także w tym sensie że oblicza ci gwiazdki w danej dziedzinie (treningach) tzn gdybyś miał kilku kandydatów na trenerów do szkolenia np. defensywy, to po kolei wpisz atrybuty wszystkich i wybierz tego który (wg.tego pliku) uzyska największą ilość gwiazdek w trenowaniu "defensywy"

edit #2
Masz tu kalkulator gwiazdek trenerskich pod FM2010

edit #3
Po czasie zauważyłem że to temat pod FM2008 ....
Więc masz tu podobny temat z suflera w którym jest wyjaśnione jakie atrybuty powinien mieć trener któremu przydzielisz konkretny przydział (siła, aerobik itp).

kopacz Młody aktywista

12.11.2009 10:43    #13337     Sufler - Porady do gry - Brak ligi w 2 sezonie
Ściągnąłem dodatek z 3 ligą polską i jest problem bo w 2 sezonie nie ma ligi po prostu, ani ekstraklasy ani unibet 1ligi ani 2 ligi ani 3ligi po prostu tabele są stare i nie ma żadnych rogrywek oprócz pucharu polski. Mam zamiar zacząć grać od początku i moje pytanie brzmi jak usunać baraże w edytorze.

Grzelo Partyzant

12.11.2009 08:53    #13338     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT 2010
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

elpueblo Partyzant

12.11.2009 00:15    #13339     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT 2010
witam
ja sciagnolem genie scout z angielskiej stroy fmbase ale mam problem, podczas ladowania zawodnikow wyskakuje mi taki blad
CANNOT CREAT FILE
C/WINDOWS/FONTS/VERABD.TTL ODMOWA DOSPEPU
ktos spotkal sie z takim bledem bo ja dlugo w to gram ale takie cos pierwszy raz na oczy widze bede wdzieczny za pomoc w usunieciutegobledu
pozdrawiam

Derbak-MT Partyzant

Witam mam pewien problem ponieważ nie mogę zorganizować sparingów miedzy rundami ( wiosenna, jesienna )

Wybieram terminarz zaplanuj sparing i widzę że wszystkie dni są zajęte ...
na poczatku sezonu nauczony doswiadczeniem postanowaliem poprosic asystenta o zorganizowanie sparingow. Co się okazalo znalazl on sparing partnerow lecz mimo że przyjeli oferte sparingu to w teminarzu nie bylo to uwzglednione i drugi raz ni udalo mi sie przygotowac do europejskich pucharów ktoś potrafi mi to wyjsnic ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.