Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KonGL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.05.2016 15:49    #1331     Sufler - Edytor - Puchary Krajowe
Witam!
Mam taki problem, że gdy stworze nowy klub (obojętnie w jakim kraju) to nie uczestniczy on w pucharach krajowych. W lidze normalnie rozgrywa wszystkie mecze, jednak w żadnym z pucharów krajowych nie bierze udziału. Jak to "naprawić"?

wakabayashi1993 Partyzant

Witam mam problem z grą :( po uruchomieniu i przegraniu jakiś pięciu minut gra mi sie zawiesza i robi sie czarny ekran i tylko reset komputera pozwala mi wyjść z gry. Z początku myślałem, że ten problem związany jest z FMRTE, ale i bez tego tak się robi.

Laptop na windowsie 10.

Pomocy !!

adik141 Partyzant

25.05.2016 18:55    #1333     Sufler - Problemy techniczne - Czarne boisko
Mam problem z czarnym boiskiem w trybie 3D. Zaczynam mecz i wszystko wygląda w porządku ale z czasem boisko zaczyna "przygasać" aż w pewnym momencie widać tylko nazwisko zawodnika przy piłce, reszta jest czarne. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i dalej tak samo.

Malciek Partyzant

Wydaje mi się, że problemem, może być to, że rozkładasz wszystkie transfery na raty. I np: przy zakupie kilku piłkarzy, wartość $$ na transfery Ci spada. Jeżeli pokazuje Ci, że masz 75 mln "baksów", a chcesz gościa kupić za 150 mln "baksów", być może problem tkwi w tym, że im mniej rat tym cena początkowa plus 1 rata mogą przewyższać Twój budżet transferowy. Jeżeli to nie jest ten problem, daj więcej szczegółów, jaki klub, jaki piłkarz i jaki kontrakt dowaliłeś. Najlepiej jakiś screen.

Najgorzej jakby to był BUG, musiałbyś wtedy zacząć od nowa, albo zrezygnować z tego piłkarza, albo wycofać ofertę i przedstawić nową, może to coś by pomogło.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

lamchu Partyzant

Witam mam ten sam problem, czy udało Ci się go rozwiązać??

facemob Partyzant

24.05.2016 08:53    #1336     Sufler - Edytor - FM 2015 edytor - problem z płacami
Witam. Chciałem się pobawić w bogatego właściciela w Widzewie Łódź i wpompować w niego tyle ile Cupiał wpompował w Wisłę. W edytorze ustaliłem budżet klubu, transferowy, płacowy. Ale i tak maksymalnie zarząd zgadza się by płacić zawodnikowi tylko 325 euro tygodniowo.. Prośby do zarządu - pomimo milionów na koncie, pomimo suwaka przestawionego maksymalnie na płace - nic nie dają. Używam oficjalnego Edytora FM. Czy ktoś ma pomysł co jeszcze zmienić? Czy są jakieś ustawienia by zarząd był uległy?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
ja za to mam taki problem, że nie mogę znaleźć opcji, że to asystent ma prowadzić zespół w sparingach...

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
22.05.2016 16:26    #1338     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Tak powinno być i było w poprzednich edycjach naszej kochanej gry. Niestety w FM 16 był chyba jakiś problem z tym, ale ogólny zamysł jest taki sam. Wyniki tylko trochę inne.

carter_14 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
21.05.2016 22:29    #1339     Sufler - Porady do gry - Akceptacja transferu
Witam,
Mam problem z zaakceptowaniem jakiegokolwiek transferu, gram ManU i czy to transfer za 35mln, czy za 1,5mln nie mogę go zaakceptować, może ktoś ma odpowiedź na tą sytuację?
Tu zamieszczam screna:

Fylymyly Partyzant

Witam, napatrzyłem się różnych screenów z FM 2012 i postanowiłem wrócić do FMa starego ale wciąż myślę jarego. Problem jest taki że jak odpalam update z CMREV to mi pokazuje że Polska Liga ma 17 zespołów przez co nie mogę zaznaczyć kraju Polska, czy ktoś poleci mi inny update albo rozwiązanie tego problemu? Fm oryginalny, wszystko przez steama ściągnięte.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.