Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

reggie-31 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.11.2009 00:32    #13281     Sufler - Porady do gry - polecenia indywidualne problem
mam problem ustawiam instrukcje dla poszczególnych graczy drużyny przeciwnej i w fm 09 jak ich zawodnik zmieniał pozycje polecenia pozostawały a w fm 10 juz nie ciągle wraiują mi - co robić ?? gram na łatce więc to nie to nie brak łatki

hunter97531 Partyzant

17.11.2009 20:25    #13282     Sufler - Porady do gry - Taktyki z sieci
Witam!!

Mam problem. Ściągam takty z neta ( konkretnie ze strony fm-base.co.uk ) i wklejeniu do folderu, pisze że plik nie został zaimportowany. Co może być problemem ??? Czy wpływ ma też to. że te taktyki mają po 20 kb, podczas gdy utworzone w grze ok 1 kb ???

przemek808 Partyzant

Szczerze mówiąc to gram Barceloną i problemu z szybkością obrońców raczej nie mam :D ale jeśli napastnicy przeciwnika są sporo szybsi od moich obrońców to cofam linię defensywna i ustawiam bramkarzowi presing na całe boisko, dzięki czemu jeśli już piłka przejdzie za obrońców to wybije ją bramkarz (dobrze by bylo żeby mial niezłą szybkość i, wyjścia do piłki i gre na przedpolu). Gram na spalone więc raczej mi się sprawdza i nie tracę dużo bramek.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
17.11.2009 17:58    #13284     Sufler - Porady do gry - Problem z czcionka Vera
Hmmm... a może problem leży gdzie indziej? Masz zainstalowanego najnowszego DirectX'a i Net Frameworki?

SyZtem Przodownik pracy

17.11.2009 16:23    #13285     Sufler - Porady do gry - Problem z czcionka Vera
Witam, dawno tu nie zaglądałem, gdyż zupełnie odechciało mi się FMa, jednakże postanowiłem wrócić i zakupilem najnowsze dzieło.

Mam problem z czcionka Vera, mianowicie:
zaraz po instalacji gry, przy włączaniu aplikacji, ładują sie te rasizmy etc i wyskakuje: [quote]Did not find font resource: fonts/vera[/quote]
Czcionkę ściągnałęm, wrzucilem do Windowsfonts, do FM2010jrelibfonts, ale nic nie pomaga. Z moich dokumentów folder usuwałem - wszystko tak jak było wyjaśniane we wcześniejszych tematach i FAQ.
Prosiłbym o pomoc.
Pozdrawiam

@papcio@ Młody aktywista

17.11.2009 09:31    #13286     Sufler - Porady do gry - Czy zadziała mi fm 10?
Screena mogę zarzucić, jednak za wielkim to dowodem nie będzie... Może poniosło mnie że "bez problemów", ale gra mi się dobrze.
EDIT: gilbert_busko, ja grałem i wg. mnie gra chodzi trochę płynniej, przynajmniej u mnie.

Mateo`o Młody aktywista

17.11.2009 08:20    #13287     Sufler - Porady do gry - Czy zadziała mi fm 10?
[quote=@papcio@]No to kupuj. Ja na komputerze 1GB Ram, 512 karty, karta graficzna GeForce 7300 i Intel Pentium 4 bez problemów gram, bez ścinki na najwyższej jakości 3d i na 40 ligach, więc leć do sklepu bądź zamawiaj przez internet!:)[/quote]
Kolego chyba Cię trochę poniosło.

grisham Partyzant

Chłopak ma 512 RAM, karte GeForce FX 5200 czyli absolutne minimum, które jest wymagane( i nawet lepszy procek tego nie polepszy)a uruchamia ligę: angielską, włoską, hiszpańską, polską i jeszcze dodatkowo Brazylia i Argentyna i się dziwi czemu ma problemy, a wy odpisujecie o czyszczeniu rejestru itp. Dokup RAM i zmień kartę grafiki proste-a jak nie to włącz tylko 1 lige i już.

@papcio@ Młody aktywista

16.11.2009 21:57    #13289     Sufler - Porady do gry - Czy zadziała mi fm 10?
No to kupuj. Ja na komputerze 1GB Ram, 512 karty, karta graficzna GeForce 7300 i Intel Pentium 4 bez problemów gram, bez ścinki na najwyższej jakości 3d i na 40 ligach, więc leć do sklepu bądź zamawiaj przez internet!:)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

16.11.2009 20:15    #13290     Sufler - Porady do gry - Bug sparingów - reprezentacja
[quote=about]Ponawiam temat gdyż nie otrzymałem odpowiedzi
Prowadze Reprezentacje polski i nie moge zoorganizaowac meczy towarzyskich w sensie dałem propozycje 6 meczy 3 zespoły się zgodziły reszta nie i nie można było ponownie dać nowych zespołów . Zaznaczyłem asystenta aby szukał rywali , lecz bez skutku samemu też nie moge po odznaczeniu tej opcji .[/quote]
Widocznie nikt nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie-problem...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.