Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.11.2009 21:44    #13261     Sufler - Porady do gry - Nowy problem na steamie
Witam. Dopiero co kupiłem grę i mam problem. Rozchodzi się o steam, jednak bardzo mi nie pomógł artykuł o steamie i opisze tutaj następujący problem. Żeby włączyć FMa najpierw trzeba pobrać aktualizacje na steamie, ale wyskakuje mi komunikat, że steam nie ma czasu zając się moją sprawą, bo serwery są zbyt obciążone. Może miał ktoś taki problem(wyślę screena do tego). Jak tak to proszę o odpowiedzi, pozdro.

dodo361 Młody aktywista

20.11.2009 18:52    #13262     Sufler - Porady do gry - dwie instrukcje
gdyż, ponieważ, bo nie mam pojęcia:P ja miałem jedną, więc może się producent pomylił. Jak jest płyta, wszystko działa to nie powinno to stanowić problemu:)

Fazer Partyzant

20.11.2009 15:37    #13263     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran CM 03/04
Witam,czy mógłby mi ktoś udzielić pomocy ponieważ ja mam taki sam problem jak kumpel szfedo próbowałem różnych sposobów z trybem zgodności również ale nic nie pomaga czy może ktoś mi pomóc ? z góry dzięki

brzuzinho1992 Partyzant

20.11.2009 13:26    #13264     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Witam mam taki problem dostaje oferte objecia Argentyny i robie przyjmij oferte i.... nic;/ co tydzien dostaje przyjmij oferte a nic sie nie dzieje. Chodzi o FM 10;/

p0rnstar Partyzant

20.11.2009 02:52    #13265     Sufler - Porady do gry - Please Insert FM09....POMOCY
[quote=Lucasinho]Widocznie nikt nie wie jak rozwiązać twój problem, a na przyszłość nie pisz tylu bezsensownych komentarzy.[/quote]

Gosciu za bardzo bierzesz sobie do serca role jaka pelnisz w tym serwisie ( sprzatacz-pomywacz) . Chlopak prosi o pomoc i prowadzi tutaj rozmowe a ty dajesz mu reakcjoniste za spam ?! Komu to przeszkadza ? Chyba tylko tobie O M F G ! Ogarnij sie i nie wpiepszaj sie miedzy wodke a zakaske.Rozdajesz bezsensownie na lewo i prawo te swoje smieszne 'rangi'zamiast robic cos bardziej pozytecznego niz to co do tej pory .

damiamor Partyzant

19.11.2009 23:35    #13266     Sufler - Porady do gry - Please Insert FM09....POMOCY
mam identyczny problem niewiem co robić kupiłem FMa a w tej chwili nie moge sobie nawet pograc wczesniej wogole nie mialem zainstowanego FM09 komputer jest po formacie o co chodzi w czym problem korzystam z visty

Peledona Młody aktywista

Mam problem z prawym(i prawdopodobnie lewym) backgroundem. Ściągnąłem logopack do FM 2009 przygotowany dla dodatku Seja, po zainstalowaniu najnowszej wersji tylko skopiowałem całą grafikę. Teraz mam jednak problem, gdyż w ekranie reprezentacji(jak również ekranie startowym menedżera) jest prawy background Portugalii. Łatwo się domyśleć, że Portugalia ma background Polski. Zmieniałem ID w configach, usuwałem backgroundy, nie powiodło się. Loga reprezentacji udało się zmienić, więc jestem zdziwiony dlaczego backgroundy pozostają takie same. Proszę o wskazówki.

dodo361 Młody aktywista

19.11.2009 17:16    #13268     Sufler - Porady do gry - Klub finalny
Nie to nie jest bug, w poprzednich wersjach też tak było. To zależy od drugiego menadżera co się wiąże z tym, że jest to losowane automatycznie czy klub z którym się wiążesz chce bądź nie. Jeżeli drużyna awansuje do tej samej ligi, to tylko zdarzało mi się tak jak u Ciebie, natomiast jeśli drużyna była, jest w tej lidze to bez problemu można nawiązać współpracę

kleber Partyzant

19.11.2009 17:13    #13269     Sufler - Porady do gry - Klub finalny
Witam!

Jest jakas zasada że klubem finalnym nie może być zespoł z tej samej ligi? bo ostatnio nawiazałem współprace z Bodbeskidziem które awansowało do Ekstraklasy i zaraz po tym dostałem wiadomość ze współpraca została zakończona z powodu że Wisła jak i Podbeskidzie jest w tej samej lidze...We wczesniejszych wersjach FM nie miałem takiego problemu, spokojnie nawiązywałem współprace z klubem z tej samej ligi, może to jakiś Bug...?

Trabi Partyzant

19.11.2009 17:00    #13270     Sufler - Porady do gry - Kontuzjogenność zawodników
Mam pewien problem, a mianowicie w przeciągu 2 tygodni ze składu wypadło mi aż 8 graczy z powodu kontuzji. Stosuję trening Ogólny, ze średnim natężeniem. Czy to normalne, że tylko tylu graczy jest kontuzjowanych w tym samym czasie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution