Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.11.2009 14:46    #13251     Sufler - Porady do gry - brakiem dyscypliny
He he he. U mnie w Tottenhamie mecz bez czerwonej to mecz stracony :P w połowie sezonu mam 8 czerwieni + 3 w UEFA. Karając za kartki inaczej niż ostrzeżeniem narażam się na obrażenie się zawodnika, mimo że braku dyscypliny nie ma, to jakiś to problem jest. Spotkaliście się z czymś takim?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

21.11.2009 14:33    #13252     Sufler - Porady do gry - Błąd z 3 Ligą Polską
Tworzy sie ogolnoscenowy projekt gdzie bedzie mozna zagrac od "C" klasy ale nie ma konkretnej daty wydania. Do tego czasu napewno pojawia sie inne pliki gdzie bedzie mozna pograc w nizsze ligi polskie...i to pewnie juz niedlugo.

E1 @krooger1988-Zalezy jaki update ma dawid190. Moze byc tak jak piszesz a moze byc to na zasadzie losowego przydzielania zespolow bo i z takim problemem spotkalem sie na forum.

21.11.2009 14:22    #13253     Sufler - Porady do gry - Błąd z 3 Ligą Polską
Tak to czasami bywa z takimi grami. Moze update jest niedopracowany /nie wiem jak to funkcjonuje tymbardziej ze nizsze polskie ligi sa troche pogmatwane ze wzgledu na ich rejonizacje/. Naprawic mozna pewnie poprzez edytor ale skoro raz Ci sie tak zdarzylo to pewnie zdarzac sie bedzie czesciej. Poczekaj moze na dopracowana wersje. Wtedy bez problemu pograsz.

krooger1988 Młody aktywista

21.11.2009 12:21    #13254     Sufler - Porady do gry - SI nie umieja zrobic gry.
Dobrze by było gdybyś zapodał jakiś screen z tym problemem, myślę że zdecydowanie ułatwiło by to zdiagnozowanie Twojego problemu i ewentualne rozwiązanie go.

Sergio Carlito Partyzant

21.11.2009 12:19    #13255     Sufler - Porady do gry - brakiem dyscypliny
tez mam z tym problem, ale nie przejmuje sie tym mimo to w 09 nie mialem takich problemow a gram tak samo

Od siebie dodam ze u mnie nie ma z tym problemu.

21.11.2009 12:04    #13257     Sufler - Porady do gry - Problem z reprezentacja
To jeden z bugow FM-a. Bylo juz o tym kilka tematow gdzie wielu graczy skarzylo sie na ten problem. Trzeba poczekac na grudniowa latke. http://www.cmrev(...)zentacja

Sergio Carlito Partyzant

21.11.2009 12:01    #13258     Sufler - Porady do gry - Problem z reprezentacja
Gram Man City i jestem juz po MŚ. Problem jest taki, ze zlozylem podanie pracy do rep. Brazylii godzac sie na nie i jak przychodzi wiadomosc Brazylia wzywa i naciskam ze przyjmuje oferte i nic, po kilku dniach w fm ta wiadomosc przychodzi ponownie i tak samo dzieje sie dalej i dalej i dalej... Prosze o pomoc.

Ichimaru Partyzant

21.11.2009 11:57    #13259     Sufler - Porady do gry - SI nie umieja zrobic gry.
ok przepraszam ale bibqa była (niewazne)

WIĘC
Problem jest taki ze niemoge wybrac składu !! dlaczego dlatego ze nigdzie niema przycisku zatwierdz ...LECZ NUMERKI MOGE NADAWAC ... ale jak mam wybrac sklad np. do LM to niema przycisku mowie teraz o Premiership.
CFC <3

mateuszMessi Partyzant

21.11.2009 02:36    #13260     Sufler - Porady do gry - brakiem dyscypliny
Pomniejsze problem : zmartwiony brakiem dyscypliny
co mam zrobic że bym było dobrze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.