Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2009 23:43    #13211     Sufler - Porady do gry - FMRTE a Crash Dump
Opisałem już swój problem na suflerze w temacie Crash dump, jednakże nie uzyskałem tam odpowiedzi. A mianowicie postanowiłem zamienić pewnego brazylijczyka w miejsce taniego juniora oraz dodałem mu portugalskie obywatelstwo aby dostał pozwolenie o pracę (uprzednio niestety go nie dostał i musiałby kisić się w rezerwach go nast sezonu. I po tej zamianie wyleciały nagle dwa crash dumpy w odstępie miesiąca, pech czy po prostu rozwaliłem sobie sejwa? W 09 notorycznie dodawałem obywatelstwa i 0 crashów. Czytałem jednak, że FMRTE rozwala niekiedy save i czy jest to możliwe, że mi się to stało? Czy po prostu te dumpy to przypadek/pech?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

27.11.2009 22:00    #13212     Sufler - Porady do gry - tabele lig ;/
Mi w wersji 07 po 1.sezonie brakowalo terminarza. Jak sie pozniej okazalo tyle rzeczy mialem na kompie ze mnie dalej pamiec nie puszczala i trzeba bylo zrobic porzadki:-] z tego co wiem to znajomi ktorzy maja oryginaly nie maja problemow z tabelami-ja rowniez. Co do samego tematu to juz po 2 sezonach kluby pokroju Lechii sa w czolowce ekstraklasy a Lech i Legia raz walcza o srodek tabeli, innym razem o puchary. Nie bylo by problemu gdyby nie fakt ze potencjal kadrowy maja o wiele wiekszy od innych zespolow...widac nazwiska to nie wszystko:-]

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Zapewne tworcom chodzilo o to ze maja problem z porozumiewaniem sie z reszta zespolu.

E1 a jezeli grasz w kraju gdzie obowiazuje jezyk porugalski to moze chodzic o to ze sie chlopaki po prostu nie zaaklimatyzowali. Jezeli tak to albo tlumaczenie jest bledne albo masz tylu obcokrajowcow ze sie nie kumaja:-] Tez tak mialem gdy kupilem Brazylijczyka do Wisly. Po kilku miesiacach mu przeszlo.

Ryba Partyzant

Nie wiem czy to bug, ale mój asystent podpowiedział mi w przerwie meczu, że obrońca Anderson i pomocnik Marcelo mają problem z porozumiewaniem się w skutek nieznajomości języka!
Dodam, że oboje pochodzą z kraju Kawy i oboje znają portugalski :)

Ktoś miał coś podobnego?

Dr.Football1 Partyzant

27.11.2009 18:56    #13216     Sufler - Porady do gry - Polecenia z lawki
Witam. FM kupilem w Belgii(werja po angielsku),a co za tym idzie mam pewne problemy z 'poleceniami z lawki' a mianowicie :

Retain Possession
Get Ball Forward
Pass Into Space
Pass To Feet
Pump Ball Into Box
Clear Ball To Flanks
Shoot On Sight
Work Ball Into Box
Look For Overlap
Take A Breather
Hassle Opponents
Stand Off Opponents
Get Stuck In
Stay On Feet

Moglby ktos mi te polecenia dokladnie przetlumaczyc ? Z gory dziekuje ;D

maniutinho Młody aktywista

[quote=Dr.Football1]Witam. FM kupilem w Belgii(werja po angielsku),a co za tym idzie mam pewne problemy z 'poleceniami z lawki' a mianowicie :

Retain Possession
Get Ball Forward
Pass Into Space
Pass To Feet
Pump Ball Into Box
Clear Ball To Flanks
Shoot On Sight
Work Ball Into Box
Look For Overlap
Take A Breather
Hassle Opponents
Stand Off Opponents
Get Stuck In
Stay On Feet

Moglby ktos mi te polecenia dokladnie przetlumaczyc ? Z gory dziekuje ;D[/quote]

Idź z tym na sufler i stwórz nowy temat, albo poszukaj w słowniku

Dr.Football1 Partyzant

Witam. FM kupilem w Belgii(werja po angielsku),a co za tym idzie mam pewne problemy z 'poleceniami z lawki' a mianowicie :

Retain Possession
Get Ball Forward
Pass Into Space
Pass To Feet
Pump Ball Into Box
Clear Ball To Flanks
Shoot On Sight
Work Ball Into Box
Look For Overlap
Take A Breather
Hassle Opponents
Stand Off Opponents
Get Stuck In
Stay On Feet

Moglby ktos mi te polecenia dokladnie przetlumaczyc ? Z gory dziekuje ;D

Abdullah Partyzant

27.11.2009 07:31    #13219     Sufler - Porady do gry - Hokejowe wyniki
Ja miewałem w pojedynczych przypadkach wyniki w stylu 6:3, ale nie pojawia mi się to na masową skalę. Zdarzają się też dość często mecze 1:0. 0:0. Myślę, że bugiem są tu nie wyniki, tylko znany problem z obrońcami.

Kamill Partyzant

26.11.2009 14:53    #13220     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE
Edytor nie chcę się włączyć. Chwilę po uruchomieniu mam wiadomość, ze przestał działać... Podobnie z Mini FMRTE. Czy trzeba go umieścić w jakimś folderze z grą czy coś takiego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution