Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ocolotto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W trakcie meczu piłkarze mojej drużyny majo rozłożone rece na boki i wygladajo jak kukły, nie ma żadnej animacji w trakcie biegu tylko takie kukiełki grajo , jak to zmienic żeby było normalnie ?

CzarnySnajper Partyzant

Witam.
Jestem nowy w tym zawodzie i natrafiłem na problem :)
Grając Wisłą Kraków zdobyłem klub filialny Senica (pół gwiazdki niżej ode mnie). Kiedy chcę im dać mojego obiecującego młodzika(18 lat, normalny kontrakt) to spoko - chcą go do pierwszego składu (u mnie nie ma szans) ale po paru dniach dostaję info że zawodnik odrzuca ofertę wypożyczenia... fajnie jakby chociaż podał powód, albo można by z nim o tym pogadać. Niedawno był sobie na wypożyczeniu w słabszym klubie w kraju i nie miał takich oporów... doradzi ktoś coś?

PrzemoRM Partyzant

Dzięki Jacko za sugestię, ale jednak nie skorzystam. Wymyśliłem coś nowego, otóż przerobię klub z jakiejś 6 ligi angielskiej i dodam mu w edytorze duże finanse. Tak jakby jakiś wielki przedsiębiorca załaduje pieniążki w klub i z 6 ligi stanie się potęgą. :) Problem jedynie jest taki, że nie wiem jak w tym edytorze to zrobić. Jeśli ktoś zechciałby mi pomóc, to tutaj założyłem do tego osobny temat: http://www.cmrev(...)l#t27937

PrzemoRM Partyzant

03.06.2016 11:37    #1324     Sufler - Edytor - Jak zmienić budżet klubu w Edytorze?
Witam. Mam do Was, jako do bardziej doświadczonych graczy pytanko. Otóż chciałbym zmienić klubowi przykładowo w 4 lidze angielskiej budżet. Problem jest taki, że gdy włączam edytor, załaduję się baza danych, to wszędzie jest "znaleziono 0 poz.". Jak mam wejść w jakiś klub i go przerobić? Nie bardzo to rozumiem. Chciałbym tylko wejść przykładowo w klub Wisły Kraków i mieć dostęp do ich wszystkich właściwości takich jak stadion, budżet itp. itd. Mógłby mi ktoś to szczegółowo wytłumaczyć? Dziękuję z góry i pozdrawiam. :)

amigoxbikkk Partyzant

02.06.2016 19:55    #1325     Sufler - Porady do gry - problem z transferami
Gdy wybieram dowolny klub, z dużym budżetem, chce kupić jakiegoś zawodnika lub trenera. Po zaakceptowaniu warunków kontraktu nie moge go podpisać chociaż mam wystarczający budżet pisze, że klub nie dysponuje wystarczającym. Mogę tylko przełożyć transfer za tydzień i w końcu kontrakt zostaje zerwany. Co zrobić ?

kcielepa Partyzant

31.05.2016 12:19    #1326     Football Manager - Ogólna dyskusja - Scout problem
Jak zlecam scoutom żeby sprawdzili mi 148 graczy to oni wysylaja raporty tylko 30 graczy
http://www.fotos(...)ec9db9af
http://www.fotos(...)97871439
Jest jakies rozwiazanie tego problemu?

lucasp17 Partyzant

Chciałem pisać karierę na cmrev. Zacząłem od Wisły Płock. Drugiego dnia wyrzuciło z gry. Następnie Pogoń Siedlce... to samo. Zagłębie Lubin to samo. Oczywiście wyskakuje crush dump. Próbuję od kilku godzin i... raz się udało przejść dalej. Po wybraniu Pogoni Siedlce w dugim dniu przeszedłem na emeryturę, a po kilku dniach stowrzyłem Nowego menedżera którym objąłem Zagłębie i udało się przejść dalej. Niestety jak to powtórzyłem to już nie wyszło :/

Spróbowałem raz rozpocząć karierę Realem Madryt i nie było żadnego problemu.

Testowałem to bez dodatków i z dodaną Ligą Polską, ale jak nie działałao tak nie działa.

Po otworzeniu crush dumpa w visual studio wyskakuje kod błędu: 0xC0000005

Da się coś z tym zrobić? Mieliście takie problemy?

TheNumberOne Partyzant

29.05.2016 20:19    #1328     Sufler - Problemy techniczne - Problem z save'm
Witam, mam problem natury technicznej z moim FM16. Otóż podczas zapisywania gry (ew. krótko po zapisaniu, nie było mnie przed kompem wtedy) odcięło mi prąd w mieszkaniu, jak odpaliłem grę z powrotem to w menu głównym na tym przycisku "wczytaj ostatnią grę" jest pusto - tak jakbym w ogóle jeszcze nie zaczął żadnego zapisu. Jak próbowałem włączyć przez normalne "wczytaj grę" to jest tam ten zapis, ale jak usiłuję go wczytać to wyskakuje mi że "zapisana gra nie została wczytana". Save jest normalnie w plikach gry, pliki z ostatniego meczu też, nie wiem za bardzo co zrobić.

maxon Partyzant

27.05.2016 17:51    #1329     Sufler - Porady do gry - Forma drużyny
Cześć,

Mam problem z formą zawodników, mianowicie w okresie przygotowań rozgrywam serię meczów, takich żeby wygrywać, jednak później przychodzi spadek formy, choćbym wydał na transfery 100 mln to dostaje w dupę od amatorów ewentualnie remisy. Forma wraca dopiero koło grudnia i klepię wszystkich aż miło. Mam składy najczęściej w granicach 22 zawodników i rotuję nimi tak, że nie są wkurzeni. Co robię źle? jakie wy macie metody?

Pozdro

KukiZbuki Partyzant

26.05.2016 18:23    #1330     Sufler - Porady do gry - Problem z kupowaniem zawodników
Podbijam, u mnie jest ten sam problem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.