Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

volit Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2009 17:09    #13191     Sufler - Porady do gry - Wyświetlanie spotkań
udało się rozwiązać problem? bo mam to samo.

patryk_augustow Młody aktywista

U mnie ten problem również występuje i nigdy nie wiadomo kiedy powróci. Po większej ilości odświeżeń zaczyna trybić.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

maniutinho Młody aktywista

Mam problem, kiedy chcę wejść na cmrev.com (mam w ulubionych) to nieraz nie mogę i wyskakuje że albo nie ma takiej strony, albo że sprawdź czy wpisałeś dokładnie adres strony (czy coś takiego). Po jakimś czasie (godzina lub dwie) mogę już normalnie wchodzić na stronę. Mam przeglądarkę Mozille firefox. Czym to jest spowodowane?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=pawelbarca1993]ok. to jakby mozna bylo kitsy z Ekstraklasy, I ligi i I i II lig hiszpanskich[/quote]
[quote=pawelbarca1993]oj sorki :) miala byc anglia :) i jeszcze jakby niemcy do tego doszly to bym byl wdzieczny, ale to niekoniecznie[/quote]
Panowie...ZANIM zadacie pytanie o jakąś grafikę (loga/kitsy/face) to proszę byście WCZEŚNIEJ (przed napisaniem posta) przejrzeli kilkanaście/kilkadziesiąt poprzednich postów i pościągali sobie to, co było tam udostępnione w linkach do hostów i odznaczyli w grze buforowanie i dopiero wtedy sprawdzili CO wam brakuje w DOPIERO WTEDY wrzucali tu posta z prośbą o jakąś grafikę bo to się naprawdę ociera o zaśmiecanie suflera jeśli co 10-15 postów pojawiają się TAKIE SAME PROŚBY: "szukam logosów ligi angielskiej" "szukam kitsów ligi niemieckiej" ...i tak w kółko...
Dlatego proszę was byście na bieżąco uaktualniali swoje grafiki ...korzystając bądź to z tego działu w suflerze bądź to ze stron takich jak ta lub ta a zapewniam że to nie jedyne strony o tematyce FM'a i jeśli ktoś nie znajdzie na nich tego czego szuka to niech poszuka innych stron o tematyce FM w tej wyszukiwarce. Ona naprawdę nie gryzie...

pawelbarca1993 posprawdzaj sobie kilkadziesiąt (lub więcej) ostatnich postów. Ja już tam wrzucałem kitsy i loga lig angielskich, polskich i innych... Pościągaj co możesz a jeśli któryś z linków wygasł-wtedy napisz co ci brakuje.

[quote=kowalinho]Są może Fejsy i Kitsy do 3 Ligi Portugalskiej ( Atletico CP) ?[/quote]
TU masz kitsy z 3 ligi portugalskiej.
O ile mi wiadomo to jeszcze nie ukazał się kompletny Face Pack cut-out na sezon 09-10 do 1 Ligi portugalskiej... więc nie licz na to, że znajdziesz gdziś pełen FacePack do...3 ligi portugalskiej....szczerze wątpię by gdzieś były face packi poszczególnych drużyn z 3 ligi portugalskiej a co dopiero zestaw zawierający całą ligę...
Kitsy nie są mojego autorstwa.

[quote=84czarny]Hej gdzie znajdde fotke Nilmara z Brazylli Potrzebuje [/quote]
[quote=84czarny]Sorki to był Neymar gdzie znaje jeo fote ??????????[/quote]
Te posty wołają o pomstę....nie dość że nie chciało Ci się (nie miałeś czasu?) podać pełnego nazwiska piłkarza tylko zdawkowo ograniczyłeś się do "Nilmar z Brazylli' to jeszcze okazało się że nie o tego piłkarza ci chodziło....

...istnieje taka opcja jak "edycja" już napisanego posta. Została ona stworzona celem...NIE zaśmiecania suflera (jak i całego forum na cmrev) poprzez powtarzanie tych samych tematów/pytań w kilku innych postach.

Kolego...jeśli NIE CHCE CI SIĘ szukać face którego potrzebujesz i składasz tu na forum prośbę by ktoś ci tego face (od piłkarza) udostępnił to niech ci się CHOCIAŻ ZECHCE wstawić dokładniejsze dane o piłkarzu którego face poszukujesz.
Samo "Nilmara z Brazylli Potrzebuje" nie wystarczy. ponieważ "Nilmarów w Brazylii" może być setki. Myślisz że gdyby ktoś napisał "face kowalskiego z Polski potrzebuję" to reszta użytkowników (chcących ci pomóc) wiedzieli by o kogo chodzi? Skoro już podajesz samo nazwisko to napisz (dodatkowo) jeszcze w jakim klubie on gra (i możesz też napisać w jakim FM'ie, bo dany piłkarz mógł w przeciągu roku zmienić klub) a całkowicie upraszczając to NAJLEPIEJ jakbyś oprócz nazwiska piłkarza podał jego numer ID w grze.
Wtedy (podając ID) nie musisz już podawać klubu w jakim gracz występuje, jego pozycji na boisku itp. Znacznie skróci to TWÓJ czas oczekiwania na owe face które chcesz otrzymać od któregoś z użytkowników.

Ja wiem że udzielono ci pomocy i realista_9 posłał ci już face którego poszukiwałeś ale to co napisałem powyżej skierowałem nie tylko do Ciebie ale także do wszystkich innych użytkowników szukających pomocy w tym dziale suflera.
Gdybyście prosząc o face OD RAZU podali numer ID to szybko uzyskalibyście pomoc od kogoś kto ma tą grafikę której poszukujecie a jak nie podajecie numeru ID to potem przez kilka kolejnych postów inni pytają się o dokładniejsze dane, wy potem przez kolejne posty dopisujecie szczegóły i skutkiem czegoś JEDEN PROBLEM który mógłby zostać rozwiązany w 2-3 postach jest "rozwlekany" na 10 postów a co za tym idzie sufler zostaje zaśmiecany... :/

[quote=maniutinho]Poszukuje herbów do dwóch lig niemieckich...i angielskiego związku piłki nożnej[/quote]
Łap
Loga nie są mojego autorstwa.

Gucci_Mane Partyzant

Witam mam taki problem - u newgenów nie pokazują sie twarze tylko same włosy:| nie wiecie moze dlaczego tak sie dzieje i jak to naprawic zeby wszystko sie pokazywalo? z gory dzieki. pzdr.

Adio28 Partyzant

29.11.2009 23:19    #13196     Sufler - Porady do gry - Ocena Treningu
Witam !

Ja mam takie pytanie odnośnie treninu oraz trenerów. Efekt treningowy jest oceniany poprzez gwiazdki, im więcej tym lepiej...bo trening jest efektywniejszy ( chyba sie w tej kwesti nie myle :P ) Tylko jakie umiejętności trenerskie wpływają na ocene tego treningu?? Posiada trenera z treningie taktyki "20" a efekt oceniany jest tylko na 3/5. Taki sam problem mam z innymi rodzajami treningów. Szukałem tego tematu w internecie ale nie znalazłem. Dlatego prosze o pomoc, poniewaz bardzo nurtuje mnie temat treningu. Pozdr

maciekigood Młody aktywista

Uprzejmie informuję, że nie mogę pobrać żadnego pliku ze strony, niezależnie od przeglądarki. Przez mirrory muszę czekać po każdym pliku, a to trochę mi przeszkadza, więc proszę jak najszybsze rozwiązanie problemu.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
29.11.2009 18:25    #13198     Sufler - Porady do gry - spolszczenie do fm 10
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Sączers Partyzant

29.11.2009 17:55    #13199     Sufler - Porady do gry - Problem z grafikami do Fm10
Cześć. Ściągnąłem sobie facepacki, kitsy oraz logosy do Fm-a 2010 i nie działają. Stworzyłem folder w moje dokumenty-sports interactive-data-graphics i tam dałem te pliki (oczywiście każdy do poszczegolnego folderu) i nie działają :/ Chodzi o ligę angielską.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

najpierw się naucz pisać po polsku i czytaj to co napiszesz

1. dajesz za duże premie za występy, bramki, czyste konta
2. przy podpisywaniu kontraktów dajesz zbyt duże sumy za podpis
3. wydajesz na zawodników więcej niż na nich zarabiasz
4. na mecze Twojej drużyny przychodzi mało kibiców, więc masz mało kasy za bilety

jak zaczniesz odnosić sukcesy, dostawać premie za wygrane trofea i zajęte pozycje w lidze, jak sprzedasz zawodników za dobrą kasę to Twoje problemy znikną
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution