Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

oski226 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2009 15:42    #13181     Sufler - Porady do gry - Problem z Subskrypcjami
był już taki temat lecz problem nie został rozwiązany (też tak mam) moż nowa łatka to poprawi lub jest to celowo zrobione przez twórców gry w celu prześpieszenia gry:)

rysa Partyzant

02.12.2009 15:34    #13182     Sufler - Porady do gry - Problem z Subskrypcjami
W subskrypcjach mam ustawione śledzenie nie tylko ligi w której gram(Ekstraklasa i LM) ale też 1 Ligi i Ligi Europejskiej, jednak wyświetlają mi się tylko te rozgrywki w których gram,czyli Ekstraklasa i LM. Co zrobić żeby widzieć też te w których nie uczestniczę??

Guezmir Młody aktywista

Pytanko do przedmówców

Jaką wartość nastawienia ustawiacie środkowym obrońcom w strategiach: defensywnej, standardowej i ofensywnej?

Jestem ciekaw czy z tego nie wynikają wasze problemy.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
01.12.2009 20:50    #13184     Sufler - Porady do gry - FM Real time editor
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

qstosh Przodownik pracy

Nie wiem gdzie tu problem. Czym bardziej znany scout/trener/asystent (czytaj: im większą ma reputację) tym bardziej zwiększają się jego wymagania co do ewentualnego pracodawcy. Na pewno w kodzie gry twórcy stworzyli jakąś zależność pomiędzy reputacją i doświadczeniem członków sztabu szkoleniowego a ich chęcią bądź nie chęcią do przyjmowania ofert zatrudnienia od klubów o zbyt niskiej (według nich) reputacji. Taka sytuacja ma miejsce w grze jak i w rzeczywistości. To tak, jakby ktoś miał pretensję "Dlaczego sir Alex Ferguson nie chce prowadzić Wisły Kraków przecież Pan Ciupiał obiecał mu godziwe wynagrodzenie"...i tym podobne. W grę może też wchodzić lojalność (czytaj: oprzywiązanie do pewnych barw klubowych ale to się tyczy zwykle już zatrudnionych managerów/asystentów).
W przypadku bezrobotnych "członków sztabu szkoleniowego" (scouci,trenerzy,asystenci) sytuacja wygląda tak, że niektórzy czasem "czekają" na oferty z większych klubów (wedle ich uznania bądź też ich "rankingu ulubionych klubów";) i nieraz zdarza się że np jakiś bezrobotny asystent odrzuci ofertę np. mistrza jakiegoś kraju (np. Wolfsburga) a zdecyduje się na ofertę "klubowego średniaka" z mocniejszej ligi (który będzie posiadał większą reputację niż ten dla przykładu Wolfsburg.) nawet za niższe wynagrodzenie.
Wydaje mi się to w miarę rozsądne. Bo gdybyś Ty pracował wcześniej w powiedzmy jakiejś firmie an kierowniczym stanowisku i zarabiał np 5tyś zł i po zwolnieniu oczekując na bezrobociu raczej byś nie przyjął oferty jako przysłowiowy kasjer w biedronce...nawet gdyby oferowali ci podobne wynagrodzenie... (wiem że przykład mało realny ale chodzi mi tu o pewien szablon zachowań i ogólną niechęć do "bycia zdegradowanym" lub też do "bycia zmuszonym do pracy w gorszych warunkach niż poprzednio";). Reasumując wystarczy przyjrzeć się któremukolwiek asystentowi z "czołowych" drużyn europejskich. Oni zwykle po zwolnieniu (bez znaczenia czy sami się zwolnili czy zostali zwolnieni) to "pną się w górę" czyli zwykle rozpoczynają karierę managera...i nie godzą się z "degradacją" zostając jedynie trenerami. Patrz Carlos Queiroz który wcześniej był asystentem (w latach 2004–2008) samego sir Alexa Fergusona. Pozostawił on posadę asystenta w tak znamienitym klubie jak Manchester United i ...został w roku 2008 selekcjonerem reprezentacji Portugalii...czyli kraju z którego pochodzi (co prawda urodził się w Mozambiku-dawnej kolonii portugalskiej która odzyskała niepodległość ale ma paszport portugalski)

haszysz Partyzant

chodzi o bezrobotnych, albo nawet stanowisko lepiej płatne dla kogoś dla trenera - asystent

w biurze pracy w słabym klubie sa rownie slabi szkoleniowcy, na tym problem polega

czy porosba do zarzadu o wyzszy fundusz płac rozpatrzona pozytywnie cos pomoże ? ewentualnie

i ponawiam pytanie, czy szkoleniowiec sie rozwija i podnosi swoje kwalifikacje z czasem

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=maniutinho]Mam problem, kiedy chcę wejść na cmrev.com (mam w ulubionych) to nieraz nie mogę i wyskakuje że albo nie ma takiej strony, albo że sprawdź czy wpisałeś dokładnie adres strony (czy coś takiego). Po jakimś czasie (godzina lub dwie) mogę już normalnie wchodzić na stronę. Mam przeglądarkę Mozillę Firefox. Czym to jest spowodowane?[/quote]
[quote=kurupt]Też tak miałem i chwilowo samo przeszło.[/quote]
[quote=patryk_augustow]U mnie ten problem również występuje i nigdy nie wiadomo kiedy powróci. Po większej ilości odświeżeń zaczyna trybić. [/quote]

Rozmawiałem na ten temat z kumplem, gdyż też mam taki problem. Oto jego komentarz:
[quote=HiR3]
Firefox śmierdzi
[/quote]
Nic dodać, nic ująć.

maciekigood Młody aktywista

[quote=krolik12345]i jeszcze jedno :
Ponadto po wyłączeniu gry komp ,,dochodzi do siebie" kilka chwil, tuż po wyłączeniu gry wszystko przez jakiś czas się tnie . Wie ktoś o co kaman?
[/quote]
http://www.cmrev(...)gry.html

A tych kolorków chyba jeszcze nie ma.

Lucasinho Ekspert

30.11.2009 18:52    #13189     Sufler - Porady do gry - Crash dump podpowiedzi
[quote=przemkoo]Ściślej mówiąc poszukaj tutaj: http://www.cmrev(...)sji.html[/quote]

I z ewentualnymi problemami zgłoś się tam. Zamykam.
lucasinho.blox.pl

przemkoo Ekspert

30.11.2009 18:47    #13190     Sufler - Porady do gry - Crash dump podpowiedzi
Ściślej mówiąc poszukaj tutaj: http://www.cmrev(...)sji.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution